Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Burda enginar varmı desen bön bön bakarlar enginar yaptım desen totolarıyla gülerler
Migros tipi marketlerde donmuşu ve konservesi var, enazından değişiklik oluyor :) Ankarada ben tazesini bulduğumda çok sevinmiştim, ama içi berbattı..

Migros tipi marketlerde donmuşu ve konservesi var, enazından değişiklik oluyor :) Ankarada ben tazesini bulduğumda çok sevinmiştim, ama içi berbattı..
Hiç bilmem hiç de sevmem ki:)

Annem Bursa da çok yapar hele bide suyunun içinde yüzen kuru fasulyeye benzer bişi olur :/ iç baklamı ney adı.

Biz etçiliz

Ramazanda 1 ay annemdeyim aç kaldım

Yemek olduğunu iddia ediyorlar.
Yemek tabe lan.

Bamya ve ıspanak severim, evde kendim de pişiririm.
Ama karnabaharmış, lahanaymış bunlar gereksiz şeyler. Lahana sarması en fazla.

Mis gibi et, etli yemek dururken.
Ya vallaha karnabaharların çiçeklerini ayırıyorsun, kırmızı turp, üzerine yine brokolinin çiçeklerini, havuç, limon, sarımsak, zeytinyağı, kekik, nane, çiğ çip salatası misler gibi.

Tamam gel ben sana etli patetesli mantar ederim

Hahaha yok ya kızlı erkekli arkadaş grubuyla önce yemek yiyeceğiz sonra birkaç ayran içeceğiz
Ah be azıcık heyecan yaratsaydın keşke. Ben kendi kendime gelin güvey olmuştum bile senin adına

Ne hemen "biz sadece arkadasız cnms" deyip şu romantik ortamı bozuyosun

Ah be azıcık heyecan yaratsaydın keşke. Ben kendi kendime gelin güvey olmuştum bile senin adına

Ne hemen "biz sadece arkadasız cnms" deyip şu romantik ortamı bozuyosun
Aman napim, çok korkuyorum forumda adım çıkacak diye

Kızlı erkeklimi namahrem kızım o bu arada tontonis neden banlandı
Sen nerelerdesin bibi?
Tam Semih arka arkaya oyunlar kaybettikçe ortadan yok oldun, hiç zevki olmadı

Aman napim, çok korkuyorum forumda adım çıkacak diye

Sen nerelerdesin bibi?
Tam Semih arka arkaya oyunlar kaybettikçe ortadan yok oldun, hiç zevki olmadı
Ya ben bu seneki topiği pek sevmedim sanki çok az kişi var geçen sene iyiydi
Bide şimdi kürtaj konusu vardı kapatıldı şükür beddualar havada uçuşmaya başlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…