AynenKonu iyiki kapandı
Aynenzaten birden bi kalabalıklaştı konu dedim ne oluyor
Bende çocuk istemiyorum ama olsa aldırmam ama kimseyede beddua etmem aldırmak istiyor diye beni ne ilgilendirir buFarklı düşünceler olunca konuda uzuyor
Bende çocuk istemiyorum ama olsa aldırmam ama kimseyede beddua etmem aldırmak istiyor diye beni ne ilgilendirir bu
Bana mı dedinSelam gençler
Hadi hadi, Semih 7de 0 yapıncaYa ben bu seneki topiği pek sevmedim sanki çok az kişi var geçen sene iyiydi
Ya ne alakası var ilk oyun güç oyunuydu zaten normal 0 çekmesi ikincide de önde geldi ama atamıyor herif sinir dediyor benimHadi hadi, Semih 7de 0 yapınca
İkimizden başka birde hanım abla var genç,taze ve çıtır olaraktanBana mı dedin
Gençlik güzel şey yaİkimizden başka birde hanım abla var genç,taze ve çıtır olaraktan
İkimizden başka birde hanım abla var genç,taze ve çıtır olaraktan
Bana dedi yaşlılar ne üstünüze alıyorsunuz
Hadi hadi, Semih 7de 0 yapınca
Geri gidiyorum bakıyorum anlamadım, Semih kim, neye () çekiyorYa ne alakası var ilk oyun güç oyunuydu zaten normal 0 çekmesi ikincide de önde geldi ama atamıyor herif sinir dediyor benim
İdolümsün ilerde bende çıtır kaynana olucamDemi yani burada kurtla dans ediyorsunuz aslındaçıtır bir kaynana var burada
Sörvayvircı bunlar canımGeri gidiyorum bakıyorum anlamadım, Semih kim, neye () çekiyor
Çok merak ettim
Azcık meraklı tazeyimde
Survivor hani sizin şu izlemediğiniz programGeri gidiyorum bakıyorum anlamadım, Semih kim, neye () çekiyor
Çok merak ettim
Azcık meraklı tazeyimde
Valla hiç izlemedim, annemlere gidince babamla işkence edercesine açarlar,Survivor hani sizin şu izlemediğiniz program
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?