İzlemeyi bırak ben kanalı sildim tvdenSurvivor hani sizin şu izlemediğiniz program
Ben Abbas Güçlüyü seyrediyorum Genç bakış,Arkadaş hadi izlemiyosunuz izleyenleri ne gömüyorsunuz ben mecburmuyum siyaset programlarını izlemeye yaşlılar izler onları
Bizde sadece tv8 izliyoruz nerdeyse haber bile izlemiyoruz ama pek mutlu mesut bir aileyiz hep eğlence programı izlediğimizden mi kiİzlemeyi bırak ben kanalı sildim tvden
Yaşlı olduğunu anlamıştım zatenBen Abbas Güçlüyü seyrediyorum Genç bakış,
Meclis tv izle daha eğlenceliBizde sadece tv8 izliyoruz nerdeyse haber bile izlemiyoruz ama pek mutlu mesut bir aileyiz hep eğlence programı izlediğimizden mi ki
Yaşlı olduğunu anlamıştım zaten
Arkadaş hadi izlemiyosunuz izleyenleri ne gömüyorsunuz ben mecburmuyum siyaset programlarını izlemeye yaşlılar izler onları
Biz semihçiyiz karı kocaBen de eş kontenjanından Survivor izlemek zorunda kalıyorum bazen. Atakancı benim adam
Beynim bronzlaştı iyice
Biz semihçiyiz karı kocahepiniz tek tek gideceksiniz
Beyin ameliyatı hesaabı diyosuuun
Survivor yüzünden boşanan ilk çift olarak kayıtlara geçeriz herhalde
Geçenlerde bi dolma olayı vardı yanlış hatırlamıyorsam, kadına hak vermiştim.
Bekara koca boşamak kolay tabi
Abla orda otistik gençlerle ilgili bir program var bahçe düzenliyorlar.TLC var sabahları iyi geliyor gelinler var okb olanlar var
Bibi kusan yeşil adamın çıkıyor canım her yerde kullanma artık şunu
Bende genelde geceleri izliyorum tlcyi malum gündüz uyuyorum erken kalksam müge anlı izlerimAbla orda otistik gençlerle ilgili bir program var bahçe düzenliyorlar.
Bayılıyorum onlara
Oda bazen insanı psikopata bağlatıyorBende genelde geceleri izliyorum tlcyi malum gündüz uyuyorum erken kalksam müge anlı izlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?