Hee allah yüzüme bakmış o zamanSen dua et tek kızın var. Iki bacı olsaydı görürdün asıl curcunayı.
Bizde tembel tavuk benim. Kardeşim akşamdan hazırlardı giyeceklerini ben erken çıkıyorum diye giyer vınn. Sonra garip anam uğraşırdı tripleriyle çünkü ben aslaaa açmazdım telefonu.
Kesinlikle sevgili kuluymuşsunHee allah yüzüme bakmış o zaman
Neler var işte dua et kızınaHee allah yüzüme bakmış o zaman
Benim kız 10 ergen kaprisine sahipNeler var işte dua et kızına
Neden bana etiket yok? Ben ögey miyem?Ben geldiaaam.
nameaver he bacım, geldim evime.
pinoli goccaamaaan...
Loch Ness Canavari sırf senin için doğurucam yakında, anam bile bu kadar ısrar etmiyor la bana. Doğurup başına atcam.
İyi yapmışsın ne o öyle sokaktaBen geldiaaam.
pinoli goccaamaaan...
Loch Ness Canavari sırf senin için doğurucam yakında, anam bile bu kadar ısrar etmiyor la bana. Doğurup başına atcam.
Neler vardaki kötü örnek ben miyim yani?Neler var işte dua et kızına
Neden bana etiket yok? Ben ögey miyem?
İyi yapmışsın ne o öyle sokakta
Dışarda hep sevişkenler var otur evinde
Kullanma sen kullanmaAllahtan izban kullanmıyorum pek. Mazallah terbiyem bozulur.
Olsun bi kalp falan koyabilirsin yani.Sen bişey yazmamışsın ki ben yokkene. Alıntılamayım diye öyle şeyettim. Tripsu koycam adını.
İyi de ben tee profiline yazdım nerdesin merak ettim diye müstakbel tanticimOlsun bi kalp falan koyabilirsin yani.
Aa şatın memintolarıyla tanışmış. Biz daha o şerefe eremedik.Oo gündem yoğun yine
Duyanlar duymayanlara anlatmış zaten ama bi teyit de benden gelsin eltişiminkiler masallah uzaydan uydu görüntülerine takılabilecek seviyedeler.Memintolar tombiktoymus vakasının da üstünde yani, baya baya 3 kızlar aslında, oturulup muhabbet falan edilir, ne bileyim karar alırken bi fikirleri sorulur (ufaklıkları olanlar derdine yansın mesela ben , bende o da yok tahta bildigin diyenleri balkona alalım sırayla atlayın yavrularım )
tantanis sürekli sutyenle dolaşmak da meme kanseri riskini arttırıyomus, boşver tey tey tey iyiyiz biz böyle bdv deki zekası paçalarından sızan ablanın da linkine ulasmıs oldum sayende, neyse ama ucup gidenin dedikodusu yapılmaz ayıptır (yaptı)
Ekmek carpsin oyleydi yorumuBen geldiaaam.
pinoli goccaamaaan...
Yok kuzum sen olur musun hiç ben kardeşinden bahsediyorum ortada bir paylaşımcılıksızlık var ne var yani giydiysenNeler vardaki kötü örnek ben miyim yani?
Bana mı yazdın? Hayır. Ben müstakbel tanti değilim gayet esski ve şimdiki tantiyim.İyi de ben tee profiline yazdım nerdesin merak ettim diye müstakbel tanticim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?