- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Ekmek carpsin oyleydi yorumu
Oldu bebişim başka istek ,arzunuz varsa müdüriyete alalım siziBana mı yazdın? Hayır. Ben müstakbel tanti değilim gayet esski ve şimdiki tantiyim.
Bundan sonra her gelen bana kalpli etiket atsın.
He tabi yani. N var her gün onun kıyafetini giyip kaçıyorsam. Ne gerek var yani yatmadan baza altında saklamanın falan dimi?Yok kuzum sen olur musun hiç ben kardeşinden bahsediyorum ortada bir paylaşımcılıksızlık var ne var yani giydiysen
Buranın müdürü benim. Ben ne dersem o. Topic kuralı koydum.Oldu bebişim başka istek ,arzunuz varsa müdüriyete alalım sizi
İşte 5 parmağın 5i bir değil onu da öyle kabul edin artıkHe tabi yani. N var her gün onun kıyafetini giyip kaçıyorsam. Ne gerek var yani yatmadan baza altında saklamanın falan dimi?
Adım cıkacak yüzünü görmedigi üyelerin memintolarını biliyo diyeAa şatın memintolarıyla tanışmış. Biz daha o şerefe eremedik.
Böylece minmoş ve kuul iyiyiz bence de.
Haha artık bir tır kadar olduğundan kavgalarımız bitti.İşte 5 parmağın 5i bir değil onu da öyle kabul edin artık
Açıkla?Adım cıkacak yüzünü görmedigi üyelerin memintolarını biliyo diyeama inanın göründügü gibi degil acıklayabilirim
Ben demedim ama ağlayana kadar bakarım. Altını değiştirip vermen lazım amaUlan dün doğum günümü kutlamak için arıyor millet "inşallah seneye bebeğinle kutlarsın" diye bitiriyorlar konuşmayı. İnşallah diye diye bebe olursa her hafta birinize yollucam, bakın lan.
Düsündüm de acıklaması daha beter ben hic acıklamiim benceAçıkla?
ÇatlarıımmDüsündüm de acıklaması daha beter ben hic acıklamiim bence
Dürbünle kardeş olmuşsun öyle diyollaAdım cıkacak yüzünü görmedigi üyelerin memintolarını biliyo diyeama inanın göründügü gibi degil acıklayabilirim
Ooo acayip antremanlıyım o konuda şanslı günündesin gönder gelsinUlan dün doğum günümü kutlamak için arıyor millet "inşallah seneye bebeğinle kutlarsın" diye bitiriyorlar konuşmayı. İnşallah diye diye bebe olursa her hafta birinize yollucam, bakın lan.
Ooo acayip antremanlıyım o konuda şanslı günündesin gönder gelsin
Altini degistiririm,uyuturum,mamasini da yediririm. Ama aglarsa kacarim.Ulan dün doğum günümü kutlamak için arıyor millet "inşallah seneye bebeğinle kutlarsın" diye bitiriyorlar konuşmayı. İnşallah diye diye bebe olursa her hafta birinize yollucam, bakın lan.
Altini degistiririm,uyuturum,mamasini da yediririm. Ama aglarsa kacarim.
Ben varıım rahat ol kaçmam bi yere.Size güvenip bebe falan yapmayayım ben eniyisi.
Biri altını değiştirmez, biri ağlarsa kaçar. Püüü size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?