- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Ben varıım rahat ol kaçmam bi yere.
Aynı ay içinde 3 tane bebek geldi aileye onlar yıkamamıs bi tanesinin cişinden kakasından aglamasından mı korkcamHa dördüz dogurcam diyosan onu bilemiciim.
Olayın icinde hic dürbün yok ama bi tane yılan var deyip ortalıgı iyice bulandırıp kaçayımDürbünle kardeş olmuşsun öyle diyolla
AyıpsınYok planım ikiz yapmak. Teker teker uğraşmiim diyorum. Birine baksan yeter, diğerisini canavara yollucam.
Sonra da sana anne diyecek bu bebeler öyle mi? Iyi işmiş valla. Saksıda bitki yetiştirmek daha zorYok planım ikiz yapmak. Teker teker uğraşmiim diyorum. Birine baksan yeter, diğerisini canavara yollucam.
Ay o mu. Için fesatmış kızım benim aklımdan hiç ele şeyler geçmemişti.Olayın icinde hic dürbün yok ama bi tane yılan var deyip ortalıgı iyice bulandırıp kaçayım
Sonra da sana anne diyecek bu bebeler öyle mi? Iyi işmiş valla. Saksıda bitki yetiştirmek daha zor
Nasıl fantezilerin var acabaaaAy o mu. Için fesatmış kızım benim aklımdan hiç ele şeyler geçmemişti.
He pırtlatınca bitiyor yani.Yemini suyunu verirsiniz heralde lan. Bişeycikolmaz. Sana mı ana diyeceklerdi. Ben doğurcam onları ben, anayım ben.
Asıl fantazi sende kızım aynı şeyi görmüşüz. Sen tepelere takılmışsın ben desenlere.Nasıl fantezilerin var acabaaa
Ay benim gün ortası kahve saatim gelmiş, algım kapandı, iq um 80 in altına düstü görüyo musun
2 tane yikamadi 3 tane mi yikacak beni?Yok planım ikiz yapmak. Teker teker uğraşmiim diyorum. Birine baksan yeter, diğerisini canavara yollucam.
Yav arkadas sabah otelden ciktim, aksam otele geldim hala benim memislerim konusuluyor bu nedir allasenOlmayan uyenin dedikodusunu mu yapiyorsunuz siz
Tamam biraz buyukler de normal meme yani neticede. Fotograflardan goren uc kisi var, bir de yanlislikla goren bilinmeyen var o kadar
Memelerim rahat birakin ulen.
2 tane yikamadi 3 tane mi yikacak beni?
Bugüne bugun 7 kardesli evde buyumusum
Merhaba ben shot, arkadaslarim kisaca meme der. Ama bana sadece arkadaslarim meme diyebilir.Sana bundan sonra sadece meme diyelim diyoruz. Nickini değiştir bence.
Benim IQ hep oralardaymış. Sizi anlamam bile mucize. Kahveyi damardan mı alsam ?Ay benim gün ortası kahve saatim gelmiş, algım kapandı, iq um 80 in altına düstü görüyo musuntantanis , kaç tane canavar var sanki ortada
Merhaba ben shot, arkadaslarim kisaca meme der. Ama bana sadece arkadaslarim meme diyebilir.
Merhaba ben shot, arkadaslarim kisaca meme der. Ama bana sadece arkadaslarim meme diyebilir.
Yahu 85-90 beden memeler niye bu kadar konu oluyorBak kaç kadınız sadece senin memeler konuşuluyor. Hepimiz memesizsek demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?