Kadın çöktü zaten ordakilerle uğraşmaktanOda bazen insanı psikopata bağlatıyor
Kusulacak çok şey var tabi sende haklısın benim kız üstüme sürekli kustuğu için günde kaç vakit elbise değisiyorum bilmiyorum. Senin smileyide görünce aklıma benim kız geliyor
Aa yok ben bayılıyorum mügeye süt iznimi de ona göre ayarlatıcamOda bazen insanı psikopata bağlatıyor
Abla orda otistik gençlerle ilgili bir program var bahçe düzenliyorlar.
Bayılıyorum onlara
Kusulacak çok şey var tabi sende haklısın benim kız üstüme sürekli kustuğu için günde kaç vakit elbise değisiyorum bilmiyorum. Senin smileyide görünce aklıma benim kız geliyor
Aa yok ben bayılıyorum mügeye süt iznimi de ona göre ayarlatıcam
Gel gel burda pis survivor izleyicileri var birlikte ezek
Bu ne beBöyle bir konuda mı varmış.
Bu konu siyasette uyarı alınca aynı geyiği pardon konuyu burada devam ettirmek için mi
Bunuda mı düşünmüşler vayy be
Hizmette sınır yokBu ne beBöyle bir konuda mı varmış.
Bu konu siyasette uyarı alınca aynı geyiği pardon konuyu burada devam ettirmek için mi
Bunuda mı düşünmüşler vayy be
İçine doğmuş bak zeymur genç ama bizden
Kimmiş o sörvayvırcılar de bakalım?
Kimler Semihçi, kimler Atakancı. Semihçiler beğensin, Atakancılar alıntı yapsın
Bi bu ikisinin adını biliyorum, haa bide Yılmaz Morgül ve Tuba Özay varımış. Yani istersen izleme, her yerde sörvayvır var, izlemiş kadar oluyorum.
İçine doğmuş bak zeymur genç ama bizden
Alıntı yaptım ama sor bakalım niye yaptım
HımbılmıSen de Semihçisin dimi name, beğendin ama alıntı yapmadın
Semih çok hımbıl bişeye benziyor la, o çocuğu yerler orada. Neden seviliyor bu kadar. Cidden merak ettim. Ne yapıyor orada?
Tamda ilgi alanımdan sordunSen de Semihçisin dimi name, beğendin ama alıntı yapmadın
Semih çok hımbıl bişeye benziyor la, o çocuğu yerler orada. Neden seviliyor bu kadar. Cidden merak ettim. Ne yapıyor orada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?