İveeetAşk yeniden, akdenizin tuzu gibiii
Aşk yeniden rüzgarlı bir akşam vakti..
İveeetYarın manitacıgım evine ilk ziyaretime gidiyorum, elleriyle yemek yapacak banaa (bikaç gün haber alamazsanız anlayın ki zehirlendim çok da güvenmiyorum bu konuda gerci yalnız yasıyo bu yaşa kadar sağ kalmışsa bana da bi sey olmaz herhaldee )
Akşam da benimki+arkadaslar yansın geceleer yapıciiiz
Ne güzel içimizden birinin mutlu olması.in vino veritas pinoli bütten çıktım da geldim ama sıkılmıyoruuum nedeen, bilin bakalım neden
Gerci eltisimin halini görünce bi icim gitti moral bozdum azıcık ama
Bayanların sattığı bi marka varya onun leke çıkarıcı spreyini edin en kısa süredeKızlar size bir soru.
Benim sakarlıkta dünya şampiyonu sevgili beyim pantolonuna bişey dökmüş. Ne olduğunu bilmiyoruz. Ne yaptıysam çıkaramadım lekeyi.
Bulaşık deterjanı, asprin, kosla, leke kalemi, ariel leke çıkarıcı, çamaşır sodası ne bulduysan denedim.
Şimdi hepsini birbirine karıştırıp attım makinaya. Başka çözüm var mı? Deliriciiim.
Öhöm ne gelir kiBikaç gün haber alamazsak zehirlendiğini düşünmeyiz, başka şeyler gelir aklımıza
Hadi iyi eğlenceler. Biz yaşlanmışız yaw. O dediğini cumartesi akşamı yaptık hala kendime gelemedim ben. Gençkene her gece çıksak banamısın demezdik, hey gidi günler.
Kızlar size bir soru.
Benim sakarlıkta dünya şampiyonu sevgili beyim pantolonuna bişey dökmüş. Ne olduğunu bilmiyoruz. Ne yaptıysam çıkaramadım lekeyi.
Bulaşık deterjanı, asprin, kosla, leke kalemi, ariel leke çıkarıcı, çamaşır sodası ne bulduysan denedim.
Şimdi hepsini birbirine karıştırıp attım makinaya. Başka çözüm var mı? Deliriciiim.
Sii kadin sabah meltem acikel anlatiyordu. Oksijenli su. Boyle legene aldi gomlegi azcik seepistirdi ustune..her renk icin oluyormus. İnatci lekeleri cikariyormus.Kızlar size bir soru.
Oyyy tesekkür ederimNe güzel içimizden birinin mutlu olması.
Çok sevindim bebikim senin adına.
İnşallahOyyy tesekkür ederimsen de ol, o da olsun mutlu mutlu takılalım. gerci hava cidden felaket basık, daralmak normal yani, büt öncesi bana da bi gelmislerdi
Aa normal satılıyo mu o spreylerden? Benim mezuniyet elbisesinin basına bi is gelmisti terzide tadilatı yapılırken, çok afedersin hani g.t kadar yer derler ya öyle iste, bi yandan yemek yiyip bi yandan iş yetiştircez derken yemek yagı damlatmıslar benim elbiseye. Baya sinir krizine 5 var durumundaydım ben. Sonra teyze gayet cool hareketlerle geldi, bi sprey sıktı o lekenin üstüne pudra gibi beyaz toz bırakıyo hafif, biraz bekleyip fırcaladı bi baktım ufacık bi sey yok. Ben onu sihirli terzi spreyi ilan etmistim piyasada da oldugunu söyleyince sen sasırdımBayanların sattığı bi marka varya onun leke çıkarıcı spreyini edin en kısa sürede
Çıkaramadığı leke yok
Var var hatunlar satış zinciri yapıyorya o markadaAa normal satılıyo mu o spreylerden? Benim mezuniyet elbisesinin basına bi is gelmisti terzide tadilatı yapılırken, çok afedersin hani g.t kadar yer derler ya öyle iste, bi yandan yemek yiyip bi yandan iş yetiştircez derken yemek yagı damlatmıslar benim elbiseye. Baya sinir krizine 5 var durumundaydım ben. Sonra teyze gayet cool hareketlerle geldi, bi sprey sıktı o lekenin üstüne pudra gibi beyaz toz bırakıyo hafif, biraz bekleyip fırcaladı bi baktım ufacık bi sey yok. Ben onu sihirli terzi spreyi ilan etmistim piyasada da oldugunu söyleyince sen sasırdım
Bayanların sattığı bi marka varya onun leke çıkarıcı spreyini edin en kısa sürede
Çıkaramadığı leke yok
Karbonatı denedin mi?
Sii kadin sabah meltem acikel anlatiyordu. Oksijenli su. Boyle legene aldi gomlegi azcik seepistirdi ustune..her renk icin oluyormus. İnatci lekeleri cikariyormus.
Ama esimin de yag rengi pantolonunda vardi. Ne yaptiysam olmadi. Neler denedim. Kuru temizlemeye yolladim. Hepsi gitmis.Bunları da deneyeyim barik.
Ama esimin de yag rengi pantolonunda vardi. Ne yaptiysam olmadi. Neler denedim. Kuru temizlemeye yolladim. Hepsi gitmis.
Bence kumasi daha fazla zarar verip agartma. Yolla temizlemeye.
İste ben bu yüzden hicbi zaman ev hanımı olamiciimKızlar size bir soru.
Kiz makineye attiysan gecmez artik. Yani bende oyle oluyor. Fark etmedigim lekeler yikandiktan sonra kaliyor artik.İlk kuru temizlemeye verdim zaten. Hiç ellemeden. Çünkü yıkayınca işliyor içine, kuru temizleme de çıkaramıyor. Adam abla lekeyi çıkaramadık diye para almadı pantolondan. Ne döktüyse üstüne manyak kocam, çıkmıyor leke. Pantolon da yeni daha iki kez ya giyildi ya giyilmedi yani. Eski olsa uğraşmıcam.
Sabun tozun varmi? Bir yerde daha onermistim sana. Dalan sabun tozu var. Cok uygun. Cikaramadigi leke gormedim.kimyasalsiz diye kizin camasirlarini onla yikiyorum.İlk kuru temizlemeye verdim zaten. Hiç ellemeden. Çünkü yıkayınca işliyor içine, kuru temizleme de çıkaramıyor. Adam abla lekeyi çıkaramadık diye para almadı pantolondan. Ne döktüyse üstüne manyak kocam, çıkmıyor leke. Pantolon da yeni daha iki kez ya giyildi ya giyilmedi yani. Eski olsa uğraşmıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?