Benim malum leke çıkarıcı karışım var.. Hani bozmuş kafayı bununla diyeceksin amaKızlar size bir soru.
Benim sakarlıkta dünya şampiyonu sevgili beyim pantolonuna bişey dökmüş. Ne olduğunu bilmiyoruz. Ne yaptıysam çıkaramadım lekeyi.
Bulaşık deterjanı, asprin, kosla, leke kalemi, ariel leke çıkarıcı, çamaşır sodası ne bulduysan denedim.
Şimdi hepsini birbirine karıştırıp attım makinaya. Başka çözüm var mı? Deliriciiim.
Kiz makineye attiysan gecmez artik. Yani bende oyle oluyor. Fark etmedigim lekeler yikandiktan sonra kaliyor artik.
Sabun tozun varmi? Bir yerde daha onermistim sana. Dalan sabun tozu var. Cok uygun. Cikaramadigi leke gormedim.kimyasalsiz diye kizin camasirlarini onla yikiyorum.
Benim malum leke çıkarıcı karışım var.. Hani bozmuş kafayı bununla diyeceksin ama
750 ml elma sirkesine 40 gr (dolu çorba kaşığı) karbonat dök derin bir kapta, foşurdar biraz
Sonrada yarım limon sık.. Varsa 1 ölçü loc karıştır.. Huni yardımı ile sprey şişeye dök..
Leke sökmekte üzerine yok..
Ayrıca o karışımı mutfak temizliğinde kullanabilirsin.. Fırın ve buz dolabı temizliğinde de süper..
(keşke leke ilk oluştuğunda işlem yapmadan sorsaydın, daha kolay çözüm bulunurdu)
İste ben bu yüzden hicbi zaman ev hanımı olamiciim2. Yöntemden sonra sıkılıp çoktan atmıstım bi köseye, rengi modeli cok begendigim bi seyse de netten magazalardan benzerini arıyodum haftasonu gidip aliim diye
Yok loc değilLoc mu? Onu da denedim.
Bi de ersağ mı erşah mı öyle bişey.
Sep çok kimyasal kullanmışsın bu saatten sonra çıkmayabilirYepisyeni pantolon yaw. Az buz para da değil ki atayım kenara. Üst kısımda olmasa kesip şort yapmıştım şimdiye onu da yapamıyorum. Pfff.
Sonra kaç derecede pişircez hemşireBenim malum leke çıkarıcı karışım var.. Hani bozmuş kafayı bununla diyeceksin ama
750 ml elma sirkesine 40 gr (dolu çorba kaşığı) karbonat dök derin bir kapta, foşurdar biraz
Sonrada yarım limon sık.. Varsa 1 ölçü loc karıştır.. Huni yardımı ile sprey şişeye dök..
Ayrıca o karışımı mutfak temizliğinde kullanabilirsin.. Fırın ve buz dolabı temizliğinde de süper..
(keşke leke ilk oluştuğunda işlem yapmadan sorsaydın, daha kolay çözüm bulunurdu)
Tenks bebiş :))Sabun tozu var galiba, dur bakayım.
Heyt be, bir numaralı ev hanımı ilan ediyorum seni.
Elma sirkesi alayım da yapayım. Evdeki doğal, kullanmaya kıyamam.
Pişirmedende yenir ki hemşiremSonra kaç derecede pişircez hemşire
Kadin sen nesin yaBenim malum leke çıkarıcı karışım var.. Hani bozmuş kafayı bununla diyeceksin ama
Super woman cakir gibi kadinsin vesselamBilmiyomki, neyimki ben yav
Yok yanlış biliyorsun, çakır ile uzaktan yakından alakam yok, çakırın tosbamsı haliyimSuper woman cakir gibi kadinsin vesselam
Ah ah bu mutevazilik bu erdem beni öldürecekYok yanlış biliyorsun, çakır ile uzaktan yakından alakam yok, çakırın tosbamsı haliyim
Tenks bebiş :))
Lekenin üzerine direk dökebilirsin, sprey şişe şart değil, o sadece genel temizlikte ekonomik kullanmak için..
Döktükten sonra 3-5 dk beklet ve sil.. Ben bu karışımla halıdan nar lekesi çıkardım :))
Umarım kuru temizlemeci çok sıcak işleme tabi tutmamıştır, yoksa zor ihtimal, her ne kullanırsan kullan.. Yağ lekesi ise bile aslında su değmeden 3-5 gün bile beklese yapıldığı an işlem anında leke gider..
Senin böyle miras bırakcak bi defterin var mı; hani böyle mucize leke cıkarıcıların sırlarının, şahane lezzetli tariflerin püf noktalarının falan yazdığı? Varsa mirasçın ben olabilir miyim, olabilirim bence sence? Nolur nolur nolurBenim malum leke çıkarıcı karışım var.. Hani bozmuş kafayı bununla diyeceksin ama
Keten gömlek koyu veya açık farketmez, nemli ütülenirse daha kolay açılır, eşimin gömlekleride keten genelde.. Ben yumuşatıcı kullanmıyorum onun gömleklerine çünkü yumuşatıcı kokusu efemine kokudurBundan sonra her şeyi direkt sana sorcam.
İlgi alanından bir soru geliyor. Yaz mevsiminin çilesi keten gömlekler nasıl kolay ütülenir?
Bir de gömlek ütüleme sırası nedir? Çok bilmiş beyimle çok tartışıyoruz bu konuda.
Ben kollar,omuzlar ,diğer yerler en son yaka olarak sıralıyorum.
Bir süredir tutuyorum öyle bir defter :)) İçinde kendi bulduğum parfüm kokuları tariflerini bile not olarak tutmuşum :))Senin böyle miras bırakcak bi defterin var mı; hani böyle mucize leke cıkarıcıların sırlarının, şahane lezzetli tariflerin püf noktalarının falan yazdığı? Varsa mirasçın ben olabilir miyim, olabilirim bence sence? Nolur nolur nolur
Ayyy biliyodum biliyodum, ben mirasçın olabiliyo muyum pekiBir süredir tutuyorum öyle bir defter :)) İçinde kendi bulduğum parfüm kokuları tariflerini bile not olarak tutmuşum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?