Keten gömlek koyu veya açık farketmez, nemli ütülenirse daha kolay açılır, eşimin gömlekleride keten genelde.. Ben yumuşatıcı kullanmıyorum onun gömleklerine çünkü yumuşatıcı kokusu efemine kokudurBirde normal kullanılan parfüm kokusunu bozuyor.
O yüzden özellikle keten yıkarken elma sirkesi yine makinanın yumuşatıcı gözüne dökerim..
Gömlek ütüsü sıralaması önce yaka, sonra gömleği yüzü koyun serip sırt yarısı ve omuzlar, sonra kıllar, ön ve arkası, daha sonra gömleği. sağ ön kısmından serip, çevirerek sol öne kadar.. En son ütü masasının ucuna gömleğin omuzunu giydirip, omuzlarda çizgi istemiyorsan oluşmasını engellemek için oraları ütülerim.. Yakayı sonda bir kontrol ederim.. Genelde sorun çıkmaz..
Bence ütüde sıralama önemli değildir, sonuç mühim olan :)
E ama yirim ki ben seniiladyamore seni mirasçı listeme alıyorum canım, benim yeğenler falan ilgisiz bari sana yarasın :))
Hatta yemek ve pasta tarifi püflerim var, ciddi çok değişik aromaları olan ve yiyenlerin kesinlikle tarifini istediği.. Sana miras bırakırım hevesin varsa :)) Övünmek gibi olmasın yaptığım bir kurabiyeyi ünlü bir aşçı tarif istemişliği vardır :)) tabi vermedim
Ne bozuyosun tırnaklarını kızım, bari cilt maskesi falan yap kendine..Bütlere çalışmak finallere çalışmaktan daha zor. Açtığım her konuya bunu biliyorum, bu değil, bunları aştım mantığıyla yaklaşıp kitabı kapatıyorum. Sonra sar başa tekrar.
Sıkıntıdan oje sürüp sonra söküp (silmiyorum söküyorum) tekrar sürüyorum. Birazdan 3. katı atıcam. Hofff
Estağfurullah, üstat değilim yani kendimle takılıyorumE ama yirim ki ben seniişu bütlerim vs. bitsin arada bir tarif göndersene banaa, dener fotografını atarım sana olmuş mu diyee mesaj kutum bi tik kadar uzagında üstat egit beni, Gordon Ramsay olmak istiyorum ben
Ne bozuyosun tırnaklarını kızım, bari cilt maskesi falan yap kendine..
Bence sesli okuyarak çalış ve sesini kaydet, başa dönmek zorunda kalınca dinlersin :))
Ölmemi beklerseniz neden olmasınEhehe anladım ben onu.
Valla sen bildiğin ev hanimlarinin şahısin.
Nemli utuluyorum zaten ama o kola iz yapmama kısmı deli ediyor beni. İz yaparak utulrmek daha kolay.
O defterlere ben de talip olabilir miyim?
Başka çözüm olsa da bu kadar işlemden sonra etki eder mi acaba?Kızlar size bir soru.
Benim sakarlıkta dünya şampiyonu sevgili beyim pantolonuna bişey dökmüş. Ne olduğunu bilmiyoruz. Ne yaptıysam çıkaramadım lekeyi.
Bulaşık deterjanı, asprin, kosla, leke kalemi, ariel leke çıkarıcı, çamaşır sodası ne bulduysan denedim.
Şimdi hepsini birbirine karıştırıp attım makinaya. Başka çözüm var mı? Deliriciiim.
Ölmemi beklerseniz neden olmasın
Şaka şaka
Tamam miras listesine senide alıyorum
Başka çözüm olsa da bu kadar işlemden sonra etki eder mi acaba?
Adam futbolcu ruhundan çıkamamış
Dilediğin zaman sor biliyorsam yada not almışsam mutlaka cevap veririmMiras istemem ben yahu. Fotokopi falan çek gönder. Asılları sende kalabiling.
Muhtemelen çıkmaz artık o leke. Kendimi alistirayim.
Dilediğin zaman sor biliyorsam yada not almışsam mutlaka cevap veririmDefterden fotokopi zor çünkü kargacık kurgacık yazılar ve bazı tarifleri denerken kirlenmiş, defter 2 yönlü düz kapağını açınca yemek tarifleri ve püfler var, başa aşağı çevirincede değişik kendi bulduğum yada değiştirdiğim birbirinden bağımsız saç, cilt, parfüm, çaylar,karman çorman karışımlar var..
Yani düzene girmesi lazım.. Bir gün oturup bunları bilgisayarda düzenliyim diyorum, o bir gün gelmedi hala.. Öyle garipki durum, mesela yaptığım bir şeyde değişiklik yapmışım, sayfanın ortasından başına ok çekip değişikliği yazmışım sonra başka satırdada yapmışım aynı şeyi, bu sefer başka oklar çekmişim.. O kadar düzenlenmesi lazım
Olabilir Sephoracığım.. Aslında ilk öyle düşündüm, çabuk bitsin diye bilgisayarda yazarım dedim.. Bu şekilde zaten göz yorucu..Ancak ben anlarim defterin dilinden diyorsun.
Bilgisayarda değil de güzel bir defter al kendine ona geçir düzenli şekilde. Öyle daha anlamlı olur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?