Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

ladyamore seni mirasçı listeme alıyorum canım, benim yeğenler falan ilgisiz bari sana yarasın :))
Hatta yemek ve pasta tarifi püflerim var, ciddi çok değişik aromaları olan ve yiyenlerin kesinlikle tarifini istediği.. Sana miras bırakırım hevesin varsa :)) Övünmek gibi olmasın yaptığım bir kurabiyeyi ünlü bir aşçı tarif istemişliği vardır :)) tabi vermedim

Son düzenleme:
Bütlere çalışmak finallere çalışmaktan daha zor. Açtığım her konuya bunu biliyorum, bu değil, bunları aştım mantığıyla yaklaşıp kitabı kapatıyorum. Sonra sar başa tekrar.

Sıkıntıdan oje sürüp sonra söküp (silmiyorum söküyorum) tekrar sürüyorum. Birazdan 3. katı atıcam. Hofff

in vino veritas düzeltmeyi kaçırmışım, kıllar değil kollar dı sıralamada

E ama yirim ki ben senii şu bütlerim vs. bitsin arada bir tarif göndersene banaa, dener fotografını atarım sana olmuş mu diyee mesaj kutum bi tik kadar uzagında üstat egit beni, Gordon Ramsay olmak istiyorum ben

Ne bozuyosun tırnaklarını kızım, bari cilt maskesi falan yap kendine..
Bence sesli okuyarak çalış ve sesini kaydet, başa dönmek zorunda kalınca dinlersin :))

E ama yirim ki ben senii şu bütlerim vs. bitsin arada bir tarif göndersene banaa, dener fotografını atarım sana olmuş mu diyee mesaj kutum bi tik kadar uzagında üstat egit beni, Gordon Ramsay olmak istiyorum ben
Estağfurullah, üstat değilim yani kendimle takılıyorum
Futbolculuktan aşçılığa mı terfi edicem diyorsun Gordon kardeş gibi :))
Rudolph Van Veen de iyidir :))

Ne bozuyosun tırnaklarını kızım, bari cilt maskesi falan yap kendine..
Bence sesli okuyarak çalış ve sesini kaydet, başa dönmek zorunda kalınca dinlersin :))

Onu yeni yaptım yapamam. Yüzüm ergenlikte çıkarmadığım sivilceler çıkarmakla meşgul zaten, elleşmiyorum fazla.

Tırnaklarım yeterince mahvolmuş durumda her koşulun acısını onlardan çıkardığım için.

in vino veritas düzeltmeyi kaçırmışım, kıllar değil kollar dı sıralamada

Ehehe anladım ben onu.

Valla sen bildiğin ev hanimlarinin şahısin.
Nemli utuluyorum zaten ama o kola iz yapmama kısmı deli ediyor beni. İz yaparak utulrmek daha kolay.

O defterlere ben de talip olabilir miyim?

Ehehe anladım ben onu.

Valla sen bildiğin ev hanimlarinin şahısin.
Nemli utuluyorum zaten ama o kola iz yapmama kısmı deli ediyor beni. İz yaparak utulrmek daha kolay.

O defterlere ben de talip olabilir miyim?
Ölmemi beklerseniz neden olmasın
Şaka şaka
Tamam miras listesine senide alıyorum

Başka çözüm olsa da bu kadar işlemden sonra etki eder mi acaba?

Miras istemem ben yahu. Fotokopi falan çek gönder. Asılları sende kalabiling.

Muhtemelen çıkmaz artık o leke. Kendimi alistirayim.
Dilediğin zaman sor biliyorsam yada not almışsam mutlaka cevap veririm Defterden fotokopi zor çünkü kargacık kurgacık yazılar ve bazı tarifleri denerken kirlenmiş, defter 2 yönlü düz kapağını açınca yemek tarifleri ve püfler var, başa aşağı çevirincede değişik kendi bulduğum yada değiştirdiğim birbirinden bağımsız saç, cilt, parfüm, çaylar,karman çorman karışımlar var..
Yani düzene girmesi lazım.. Bir gün oturup bunları bilgisayarda düzenliyim diyorum, o bir gün gelmedi hala.. Öyle garipki durum, mesela yaptığım bir şeyde değişiklik yapmışım, sayfanın ortasından başına ok çekip değişikliği yazmışım sonra başka satırdada yapmışım aynı şeyi, bu sefer başka oklar çekmişim.. O kadar düzenlenmesi lazım

Ancak ben anlarim defterin dilinden diyorsun.

Bilgisayarda değil de güzel bir defter al kendine ona geçir düzenli şekilde. Öyle daha anlamlı olur bence.

Keşke burası vatsup olsaydı abidik gubidik fotolar çekip atmak istiyorum.

Kendi gruplarıma atamıyorum çünkü hepsinden ders çalışacam diye çıktım

Ancak ben anlarim defterin dilinden diyorsun.

Bilgisayarda değil de güzel bir defter al kendine ona geçir düzenli şekilde. Öyle daha anlamlı olur bence.
Olabilir Sephoracığım.. Aslında ilk öyle düşündüm, çabuk bitsin diye bilgisayarda yazarım dedim.. Bu şekilde zaten göz yorucu..
Ölmeden bir ara bu defter işini halledeyim bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…