- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Olabilir Sephoracığım.. Aslında ilk öyle düşündüm, çabuk bitsin diye bilgisayarda yazarım dedim.. Bu şekilde zaten göz yorucu..
Ölmeden bir ara bu defter işini halledeyim bari :)
Amin cümlemize, gerçekten çok kullanmaşımAllah gecinden versin be, ne çok ölüm dedin bugün.
Peki onlar inandı mıKeşke burası vatsup olsaydı abidik gubidik fotolar çekip atmak istiyorum.
Kendi gruplarıma atamıyorum çünkü hepsinden ders çalışacam diye çıktım
Kk da surekli hakarete ugrayan meshur ev hanimi sen misin yoksaÖlmemi beklerseniz neden olmasın
Şaka şaka
Tamam miras listesine senide alıyorum
Öyle birimi varmışKk da surekli hakarete ugrayan meshur ev hanimi sen misin yoksa
Ağzına su al ve yutmadan ağzında tut
Çok inançlılar o konudaPeki onlar inandı mı
Bu arada hemşire bileğin çok ince biraz kilo al lütfen, hem o bilezikler ince bilekte şık durmuyor
Aa öyle biri mi var; gerci bizim hanımlara laf söylemek güven, överi sonuncuyu siz zaten biliyosunuz işte ondan ister, bilinmeyen degildir oKk da surekli hakarete ugrayan meshur ev hanimi sen misin yoksa
Bize at at kaldır, tabi prolar önden bi kontrol etsin kaç kişi okuyo, ziyaretci var mı, biz bize miyizKeşke burası vatsup olsaydı abidik gubidik fotolar çekip atmak istiyorum.
Kendi gruplarıma atamıyorum çünkü hepsinden ders çalışacam diye çıktım
Şuanda kimse yok ama geçen akşam 15 ziyaretçi izliyordu memikto muhabbetinden 1 saat sonraBize at at kaldır, tabi prolar önden bi kontrol etsin kaç kişi okuyo, ziyaretci var mı, biz bize miyizbiz fakirlerin böyle özel gücleri olmadıgı icin
Şaşırdık mı tabi kii hayırŞuanda kimse yok ama geçen akşam 15 ziyaretçi izliyordu memikto muhabbetinden 1 saat sonra
O izleyici şeyini orada görünnce yuh oldum.. Aynen nereden buluyor üye olmayan ziyaretçiler anlamadım, o saatte hepiniz dağılmıştınız..Şaşırdık mı tabi kii hayırnereden haber alıyorlar ben onu anlamıyorum, geyikte dıdısının dıdısı baslıgında bilmemkacıncı sayfa diye kim haber ucuruyo bu manyaklara
Sadece orantısız sevgi gösterisi olarak düşünürsek bile sinir bozucu..Parkta adam kizina "sevgilim,askim" diye sesleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?