- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Valla saf saf temizlemis adamin b.kladigi evi
Temmuzda, bir aydan biraz daha fazla var iste. Gecen gün hediye fikri sordum ya buraya ne yapsam diye. Seni de etiketledim ama gördün mü hangi cevabı hanginiz verdi onu unuttum ayıptır söylemesiGüzel tarafı ergen gibi hissetmek zaten cicim.
O kalp çarpması devam ediyor ama adam çoraplarını koltuğun arasına sıkıştırınca falan sinirden kalbin çarpıyor.
Doğum günü ne zaman? Pasta konusunda yardımcı olurus.
Bu arada seni seviyorum coluklu cocuklu minnos genc kadınSuper iyi gecmis olmasina cok sevindim. Gencsin yasa bu duygulari. Eglen.
Bende seni seviyorum balim musmutlu olBu arada seni seviyorum coluklu cocuklu minnos genc kadın
Temmuzda, bir aydan biraz daha fazla var iste. Gecen gün hediye fikri sordum ya buraya ne yapsam diye. Seni de etiketledim ama gördün mü hangi cevabı hanginiz verdi onu unuttum ayıptır söylemesi
Kendi ellerinle pasta yap dendi ki dün aksamdan sonra kesin yapıcam
Şık bi yüzük fikri geldi ama benimki saat ve bileklik dısında bi sey takmıyo o yüzden bize uymadı pek.
Office yazmıstı bi sürü sey aldım ss ini. Ona da tesekkür edecektim edemedim bak simdi de etiketliyemiyorum cezalı galiba yavrum.
Bu de mezuniyet icin şık bi kolye jesti yaptı bana, ne bileyim bi mahcup hissettim kendimi onun da benim begendigim kadar begenmesini istiyorum, kaliteli dursun istiyorum vs. vs.
Tisikkirler sipervomenTirbiyisiz.
Yaşlı tabiki ruhu yaşlı onun ruhen rekorlar kitabına aday kendisiSen yaşlı mısın?
Ruhen rekorlar kitabi adayiyim la ben dagilinTisikkirler sipervomen
Yaşlı tabiki ruhu yaşlı onun ruhen rekorlar kitabına aday kendisi
Ruhuna göre asıl senin gidip uyuman gerekirdiRuhen rekorlar kitabi adayiyim la ben dagilin
Valla kiz uyusa direk sizacam daRuhuna göre asıl senin gidip uyuman gerekirdi
Beyinle çok sık yaptığın atraksiyonu hafta başı öğrendik yeme biziKiziam 1 saat oyun grubu krese birakiyorum. Ooo napmaliyim diye dusunurken 1 saat bitiyor.
Disari cikarsin viziklar,uykusu gelir,acikir,sıkılır.
Beyimle cok sık yaptigimiz atraksiyon arabayla bebeyi gezdirmek
Neymis hatirlayamadimBeyinle çok sık yaptığın atraksiyonu hafta başı öğrendik yeme bizi
Kızı uyutmuştum tamda ne güldüm ya kız uyandıBeyinle çok sık yaptığın atraksiyonu hafta başı öğrendik yeme bizi
Bebeyi hangi atraksiyonlu günde yaptınız acabaNeymis hatirlayamadim
Sen diyorsan dogrudurNeee
Yalan mı
Hormonları pik yaptı onun dokunmaNeee
Yalan mı
Ya hemso yatip uyusana sen bak bebende uyumus negzel.Hormonları pik yaptı onun dokunma
Ben uyandırdım bebesiniYa hemso yatip uyusana sen bak bebende uyumus negzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?