Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Temmuzda, bir aydan biraz daha fazla var iste. Gecen gün hediye fikri sordum ya buraya ne yapsam diye. Seni de etiketledim ama gördün mü hangi cevabı hanginiz verdi onu unuttum ayıptır söylemesi

Kendi ellerinle pasta yap dendi ki dün aksamdan sonra kesin yapıcam

Şık bi yüzük fikri geldi ama benimki saat ve bileklik dısında bi sey takmıyo o yüzden bize uymadı pek.

Office yazmıstı bi sürü sey aldım ss ini. Ona da tesekkür edecektim edemedim bak simdi de etiketliyemiyorum cezalı galiba yavrum.

Bu de mezuniyet icin şık bi kolye jesti yaptı bana, ne bileyim bi mahcup hissettim kendimi onun da benim begendigim kadar begenmesini istiyorum, kaliteli dursun istiyorum vs. vs.

Yok cicim kaçırmışım ben o mevzuyu, gözümden kaçmış olmalı.

Yüzük alma. Ben erkekte alyanstan başka yüzük sevmem, çoğu erkek de sevmez heralde. Çevremde hiç yüzük takan erkek yok.

Saat ilk doğum günü için güzel bir hediye bence. Hem kullanıyormuş da. Bana her doğum günümde saat hediye edilse sıkılmam. Parfüm işlerine girme hiç, daha erken. Tahmin edemezsin ne sevdiğini. Bunlar klasikler. Başka ne öneri geldi ki?

Benim kocacım da temmuz doğumlu, aslan burcu mu damat beyimiz de?

Pastanın görüntüsü mü önemli tadı mı? Genelde şeker hamuruyla yapılan pastalarda görüntü mükemmel, tat eh işte oluyor. Şeker hamuru olmayınca da görüntü mükemmel olamıyor malesef. Aklında ne var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…