Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Bilinmeyen minnoş, bilinen defterinde güzel bi pasta tarifin vaaar mı malum romantik mevzulaar ellerimle pasta yapıciim ama önden bi prova yapıp evdekilerin üstünde denemem lazım
Olur canım veririm tarif, çikolatalı mı, beyaz görünümlümü, karamelli mi, mesela çikolata karamel yada sadece çikolatalı, veya çilekli.. Yada karışık meyveli.. Neli istiyorsan söyle, detaylı tarif yazarım
Sadece neli sevdiğin söyle canım..

Hiiii güzel soru, çikolatalı çilekli olsun hatta beyaz cikolatalı çilekli olsa olur muu tanıstıgımız aksam paylasmıstık bi dilimi, o benim yarımımdan calmaya calısıyodu atısiyoduk pasta üzerinden o da beyaz cikolatalı kırmızı meyveli cok güzel bi seydii

tantanis in vino veritas kıl tekniği nedir? Dövme gibi mi? Yeşerirse?
Ben tam bilmiyorum ama degil sanırım. Benim kaşlarım için gittigim kadın baska müsterilerine yapıyo, arkalarından da kendini övüyo bunun da kaşı yoktu ben yaptım diye yakından incelemedim ama normal mesafeden gercek kaş gibi duruyo, daha dogal ve güzel bi sey sanki

Birkaç örneğine baktım da evet, çok doğal bir görünümü var

Gerçek kaş gibi oluyor.
Bir arkadaşım yaptırdı.
İlk zamanlar dövme gibi duruyor ama oturdukça normal kaş gibi oluyor

@_angela_

Birazdan yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…