Voovv, hemşirem gol attıBeyinle çok sık yaptığın atraksiyonu hafta başı öğrendik yeme bizi
Masum surat yapma az fettan degilsinBen uyandırdım bebesini
Voovv, hemşirem gol attı
Bilinmeyen teyzesi pişş pişş ee ee diyor onaKızı uyutmuştum tamda ne güldüm ya kız uyandı
Bilinmeyen minnoş, bilinen defterinde güzel bi pasta tarifin vaaar mı malum romantik mevzulaar ellerimle pasta yapıciimBilinmeyen teyzesi pişş pişş ee ee diyor ona
(binmeyen teyze de ne komik oldu)
Senden ötürüMasum surat yapma az fettan degilsin
Ben gayet masum pit pit pitircik bir kizim.Senden ötürü
Olur canım veririm tarif, çikolatalı mı, beyaz görünümlümü, karamelli mi, mesela çikolata karamel yada sadece çikolatalı, veya çilekli.. Yada karışık meyveli.. Neli istiyorsan söyle, detaylı tarif yazarımBilinmeyen minnoş, bilinen defterinde güzel bi pasta tarifin vaaar mı malum romantik mevzulaar ellerimle pasta yapıciimama önden bi prova yapıp evdekilerin üstünde denemem lazım
Hömm bende şıtırcık olayim madem.
Evet tek pıtırcık benim.
Neden senin kaşın yok muuKuaför abla iftara geldi bize. Benim kaşlarıma taktı kafayı sana kıl tekniğiyle Kaş yapcem diyor.in vino veritas haklı çıktın.
Korkuyoruum
Kuaför abla iftara geldi bize. Benim kaşlarıma taktı kafayı sana kıl tekniğiyle Kaş yapcem diyor.in vino veritas haklı çıktın.
Korkuyoruum
Hiiii güzel soru, çikolatalı çilekli olsunOlur canım veririm tarif, çikolatalı mı, beyaz görünümlümü, karamelli mi, mesela çikolata karamel yada sadece çikolatalı, veya çilekli.. Yada karışık meyveli.. Neli istiyorsan söyle, detaylı tarif yazarım
Ben tam bilmiyorum ama degil sanırım. Benim kaşlarım için gittigim kadın baska müsterilerine yapıyo, arkalarından da kendini övüyo bunun da kaşı yoktu ben yaptım diye
Ben tam bilmiyorum ama degil sanırım. Benim kaşlarım için gittigim kadın baska müsterilerine yapıyo, arkalarından da kendini övüyo bunun da kaşı yoktu ben yaptım diyeyakından incelemedim ama normal mesafeden gercek kaş gibi duruyo, daha dogal ve güzel bi sey sanki
Gerçek kaş gibi oluyor.Ben tam bilmiyorum ama degil sanırım. Benim kaşlarım için gittigim kadın baska müsterilerine yapıyo, arkalarından da kendini övüyo bunun da kaşı yoktu ben yaptım diyeyakından incelemedim ama normal mesafeden gercek kaş gibi duruyo, daha dogal ve güzel bi sey sanki
Birazdan yazacağımHiiii güzel soru, çikolatalı çilekli olsunhatta beyaz cikolatalı çilekli olsa olur muu tanıstıgımız aksam paylasmıstık bi dilimi, o benim yarımımdan calmaya calısıyodu atısiyoduk pasta üzerinden o da beyaz cikolatalı kırmızı meyveli cok güzel bi seydii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?