Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Mobilyacı arkadaşına sorma!!!

Katlamalı tül bu bebişim.

Kahverengi değil bej ve mavi uyumu olcek. Kahveleri yok etcem.

Duvar kağıdı yaptıracağın zaman kaliteli olacak ki duvarlarından nem ve ter akmasın Sep.Bir süre kağıt kullandığım için biliyorum.Ama tabi bütçe meselesi.

Iyiydi marilyn monroe bosluktan faydalanıp ders çalıştım.

Babana ne oldu anlamadım ama ciddi bir durum yoktur inşallah. Geçmiş olsunn
Sağol canım geçen hafta ameliyat oldu, bugün haftası kontrole gittik, geçen gün biraz sorun olmuştu acilde sonda takılmıştı onu falan çıkarttık hem. İyi şimdilik.

Turuncu çok mantıklı aslındaa... Bunu da yazdım kenara.
Ama çok kırlent yok, üç ayrı rengi nasıl kullanırım bilemedim.

Ekstradan aynı boylarda kırlent diktirip koltukları beslesen?
Salonunun tarzı nasıldır bilemeyeceğim ama, dekorasyonun biraz spor gibi ise, tek renk şık yer minderlerini götürür.
Ve evinin havasını da değiştirir.

Eki Görüntüle 1818525

Katlamalı tül bu bebişim.

Kahverengi değil bej ve mavi uyumu olcek. Kahveleri yok etcem.
Bejle hemen her rengi kullanabilirsin. Mavi, yeşil, turkuaz ve turuncuyu seviyorum ben bejle. Bu perdeler annadım. Sevmiyorum bunları ben. Üşengeç kadınım ben, ben bunu çıkarıp temizleyene kadar mok götürür evi.

Durun olmicak böyle foto çekeyim.

Küçük benim saloncağızım. Minder koyacak yer yok.

Erkek kardeşim yine yolunu kırmış. Adam düzenli olarak ya bi yerini kırıyor ya sakatlanıp geliyor bu erkek çocukların hepsi mi böyle?

O mobilyaları değiştirmeden eskitme tarzı yaptır, ondan sonra ister turkuaz kullan ister petrol yeşili ne istersen olur.
Eskitme mobilya resmen hayat kurtarıcı; tek başına da dolduruyor odayı, aksesuarlarla da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…