- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Tamam şimdi anladım söylediğin perdeyi. Bizimki tam Katlamalı bile değil model vermek için bir kısmına yapmışlar mekanizmayı çözüp çıkarana kadar ugrastik epey. Zor ama alıştıysan güzel olur.
Istiyorsan Mobilyacı arkadaşıma sorabilirim ahşabının cinsine göre nasıl boyama olur diye. Ya da en iyisi aldığın yere sor diğer yerleri de aynı tonda boyar ya da kaplarlar belki.
Ev tamamen rengarenk değil, yastıklar ve halılar renkli. Hareket getiriyor bence.
Duvarlarda da posterler falan var.
Ben de hep siyah uzun tüylü halılara özeniyorum ama alamıyorum kardeş
Ahahah hadi be anladı. Tamam sormam dün bi ekrabasi ölmüş beni aradı mutsuz olmuş diye. Ondan şeyettim.Mobilyacı arkadaşına sorma!!!
Babam iyi hepinize teşekkür ederim. Rutin kontroldü zaten şimdilik iyi gibi şükür, 3 hafta sonra bir kontrol daha var.
ACIBADEMSEKERI Hoşgelmişsin sefa getirmişsin.
tantanis , mapıs damı nasıldı?
Katlamalı perde dediğin stor perde mi, anlamadım. Ben beyaz sevmem ama açık kumtaşı seviyorum. Ben kahverengi ve turkuaz mavi uyumunu seviyorum, bir deneyebilirsin. Kahve ve yeşil de güzel durur bence.
Mobilya konusunda hiçbir fikrim yok. Ben direk ya param yoksa kullanıyorum varsa da yenisini alıyorum
Ahahah hadi be anladı. Tamam sormam dün bi ekrabasi ölmüş beni aradı mutsuz olmuş diye. Ondan şeyettim.
Duvar kağıdı yaptıracağın zaman kaliteli olacak ki duvarlarından nem ve ter akmasın Sep.Bir süre kağıt kullandığım için biliyorum.Ama tabi bütçe meselesi.Duvar kağıdına neden bulaşmayayım? Eksilerini yazıver elin değmişken.
Boya işinden tırsıyorum zaten. Mobilyalarım yeni ve ahşap. Mdf falan değil. Alırken sağlam kazıklanmıştık o yüzden değiştiremiyorum. Aldığım yerle konuşsam ceviz kısımları kaplarlar mı acaba?
Sağol canım geçen hafta ameliyat oldu, bugün haftası kontrole gittik, geçen gün biraz sorun olmuştu acilde sonda takılmıştı onu falan çıkarttık hem. İyi şimdilik.Iyiydimarilyn monroe bosluktan faydalanıp ders çalıştım.
Babana ne oldu anlamadım ama ciddi bir durum yoktur inşallah. Geçmiş olsunn
Turuncu çok mantıklı aslındaa... Bunu da yazdım kenara.
Ama çok kırlent yok, üç ayrı rengi nasıl kullanırım bilemedim.
Bejle hemen her rengi kullanabilirsin. Mavi, yeşil, turkuaz ve turuncuyu seviyorum ben bejle. Bu perdeler annadım. Sevmiyorum bunları ben. Üşengeç kadınım ben, ben bunu çıkarıp temizleyene kadar mok götürür evi.Eki Görüntüle 1818525
Katlamalı tül bu bebişim.
Kahverengi değil bej ve mavi uyumu olcek. Kahveleri yok etcem.
Ekstradan aynı boylarda kırlent diktirip koltukları beslesen?
Salonunun tarzı nasıldır bilemeyeceğim ama, dekorasyonun biraz spor gibi ise, tek renk şık yer minderlerini götürür.
Ve evinin havasını da değiştirir.
Sevindim iyi olmasına. Tekrar geçmiş olsun :)Sağol canım geçen hafta ameliyat oldu, bugün haftası kontrole gittik, geçen gün biraz sorun olmuştu acilde sonda takılmıştı onu falan çıkarttık hem. İyi şimdilik.
Ahaha yattığı yerden tabletle çekmiş yaa
Ya ben beğendim aslında. Gayet güzel. Elleşme bence. Ama şu ceviz olan kısımları mobilyacıya boyatabilirsin. Kahve kırlent yerine mavi yeşil falan koyabilirsin. Duvarlarının rengi evet koyu kalmış azıcık, bejle beyazı karıp boyatabilirsin, güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?