Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Cidden beğendin mi? Ben niye sevmiyoruıum?

Duvarlar kesin renk değiştirecek zaten, kurtuluşları yok.
Ben beğendim
Duvarlarla uğraşmıyım dersen ünitenin ceviz kısmı için birşeyler düşünebilirsin.
Kırlent olarakta yeşil ve tonları uygun olur gibi :)

İşte naptırcam o cevizlere?

Cidden beğendin mi? Ben niye sevmiyoruıum?

Duvarlar kesin renk değiştirecek zaten, kurtuluşları yok.

İşte naptırcam o cevizlere?
Ceviz sanırım çok işlem görmeye müsait değil galiba
O zaman duvar rengini kapiçino rengi yapabilirsin
Beyaz yaparsan ünitenin kenarları çok sırıtır sanki

Ben koltuklarını beğendim sep.kasvetli bir renk değil.
Kırlentlerinle perdeni değiştirsen kafi bence. Turkuaz oda..
Bide tv ünitenin rengi biraz eski ama boyatma bence pek iyi olmuyormuş boyatınca diye duydum ama genede sorarsın . in vino veritas

Bide o halı çok zor süpürmesi temizlemesi düz birşey alaydın keşke şahsen benim gibi tembel insanda tüy aralarında mok çıkardı

Halı çok kolay canımcım. Diğer tüylüler gibi değil. Süpürgeyle süpürünce hiç bişey kalmıyor içinde.

Benim tembelliğim dillere destan, bende çıkmıyorsa sende hiç bişey olmaz.

Benim beyimin işleri hep bunlar. O da yaşayacak onun istediği de olsun diye diye böyle oldu. Erkek milleti ne anlar dekorasyondan.

Duvarı da beyaz yapma bence.

Kum beji ya da kırık beyaz..

Kırık beyaz benim duvar. Çok ferah gösteriyor odayı her türlü renge de yakışıyor.

:)
Bence bu haliyle bile çok güzel..ufak değişiklikler kurtarır.senin kafan bozuldu heralde

Tv ünitesini değiştirme bence küçük objelerle renk uyumunu sağla.

Eklentiler

• en-son-filli-boya-dekoratif-iç-cephe-duvar-boyası-renkleri-kataloğu-2016.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 55

Çiğ beyaz değil zaten şstediğim, kırık beyaz gibi bişey. Şu an diğer duvarlar kum beji zaten. Ama evin her tarafı aynı rengin tonları gibi geliyor. Kırlent depolayayım ben.

:)
Bence bu haliyle bile çok güzel..ufak değişiklikler kurtarır.senin kafan bozuldu heralde

Tv ünitesini değiştirme bence küçük objelerle renk uyumunu sağla.

Hiç sorma, sıkıntı bastı bu aralar. Ha bire değişiklik yapasım var.

Bir de mutfak derdi var ki sormayın kızlar. Bir insan hangi akla hizmet kırmızıya boyar mutfağını.
Mcdonalds bizim eve şube açmış gibi.

in vino veritas ben tüllerini de beğendim.

Bence tülü hiç bozma,temizliğide kolay. Katlamalılar zahmetli.

Yaptırdığın kırlent ve koltuk başlarına göre fon yaptırsan süper olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…