Ben beğendim
O mobilyaları değiştirmeden eskitme tarzı yaptır, ondan sonra ister turkuaz kullan ister petrol yeşili ne istersen olur.
Eskitme mobilya resmen hayat kurtarıcı; tek başına da dolduruyor odayı, aksesuarlarla da.
Ya ben beğendim aslında. Gayet güzel. Elleşme bence. Ama şu ceviz olan kısımları mobilyacıya boyatabilirsin. Kahve kırlent yerine mavi yeşil falan koyabilirsin. Duvarlarının rengi evet koyu kalmış azıcık, bejle beyazı karıp boyatabilirsin, güzel olur.
Ben beğendim
Duvarlarla uğraşmıyım dersen ünitenin ceviz kısmı için birşeyler düşünebilirsin.
Kırlent olarakta yeşil ve tonları uygun olur gibi :)
Bekle site bulayım, özelden mesaj atarım. Bir tane bildiğim var ama Ankara'da. Sen kendi şehrinde olanları araştırırsın.Nassı yaptırcam onu?
Benimki onu da yapıyordu ama tabii sen biliin.Nassı yaptırcam onu?
Ceviz sanırım çok işlem görmeye müsait değil galibaCidden beğendin mi? Ben niye sevmiyoruıum?
Duvarlar kesin renk değiştirecek zaten, kurtuluşları yok.
İşte naptırcam o cevizlere?
Yani ceviz kısımlarını boyatabilirsin. Ama bana cidden ağır ya da sıkıcı gelmedi eşyan.Cidden beğendin mi? Ben niye sevmiyoruıum?
Duvarlar kesin renk değiştirecek zaten, kurtuluşları yok.
İşte naptırcam o cevizlere?
Benimki onu da yapıyordu ama tabii sen biliin.
Yalnız epey pahali bir işlem o.
Bedavaya yapcaksa ara gelsin.
Ben koltuklarını beğendim sep.kasvetli bir renk değil.
Kırlentlerinle perdeni değiştirsen kafi bence. Turkuaz oda..
Bide tv ünitenin rengi biraz eski ama boyatma bence pek iyi olmuyormuş boyatınca diye duydum ama genede sorarsın .in vino veritas
Bide o halı çok zor süpürmesi temizlemesi düz birşey alaydın keşke şahsen benim gibi tembel insanda tüy aralarında mok çıkardı
:)Halı çok kolay canımcım. Diğer tüylüler gibi değil. Süpürgeyle süpürünce hiç bişey kalmıyor içinde.
Benim tembelliğim dillere destan, bende çıkmıyorsa sende hiç bişey olmaz.
Benim beyimin işleri hep bunlar. O da yaşayacak onun istediği de olsun diye diye böyle oldu. Erkek milleti ne anlar dekorasyondan.
Benim arkadaştan ses çıkmadı daha, nerelerde bilmiyorum.
Benim de tek duvar aynı renkin vino veritas yemek bölümünde, koyu vizondan açtırmıştım.
Kırlentle beslenir bu tip koltuk, turuncu ve maviler gider bu renklere.
Duvar renginin açılması lazım, kum beji olabilir, fildişi olabilir.
:)
Bence bu haliyle bile çok güzel..ufak değişiklikler kurtarır.senin kafan bozuldu heralde
Tv ünitesini değiştirme bence küçük objelerle renk uyumunu sağla.
in vino veritas ben tüllerini de beğendim.
Bence tülü hiç bozma,temizliğide kolay. Katlamalılar zahmetli.
Yaptırdığın kırlent ve koltuk başlarına göre fon yaptırsan süper olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?