Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Duvarlarımı ayy
Benimde dolap kapakları öyle. Kırmızıyla fuşya arası. Duvarları düşünemedim:)

Ruhunu boğar o bence salonu bırak mutfağı ferah bir renge boya.

Duvarı da beyaz yapma bence.

Kum beji ya da kırık beyaz..

Kırık beyaz benim duvar. Çok ferah gösteriyor odayı her türlü renge de yakışıyor.
Kesinlikle katılıyorum. Çiğ beyaz hastane gibi soguk gösteriyor evi.

Daha kırık beyazlar, açık çakıl taşı mı kum taşı mı ne deniyor, o tarz yumuşak renkler çok daha yumuşak ve ferah bi geçiş sağlıyor.

Duvar kağıdına gelince, boyanabilir duvar kagıdı diye bi olay var. Hem istedigin renge boyatıyorsun, hem de duvarla tamamen bütünleşip çok kaliteli duruyor. Çok pahalı bi şey de değil üstelik ve şahane duruyolar.

Ceviz kısımlar beni de daralttı malesef ama o işten hiç anlamam, bi yorumum yok o yüzden.

Koltukların baz rengini begendim ben in vino veritas ama dedim ya o çizgili arka minderler ve kırlentler gitmeli bence de.

Çizgilere ölüüüüm...

Cevizlere de bi yol yöntem bulcaz.

Boyacı girince o da boyanacak zaten.
Hale bak...

Eki Görüntüle 1818560
Düşündüğüm kadar kötü değilmiş dolaplarına ve objelerine çok yakışmış.

Ama ferah olması açısından kırık beyaz derim.
Bide ben evde bütünlüğü seviyorum ne biliyim salon bej kahveyken mutfağa bir grince kırmızı donkk olur insan gibi geliyor.

Duvarlarımı ayy
Benimde dolap kapakları öyle. Kırmızıyla fuşya arası. Duvarları düşünemedim:)

Ruhunu boğar o bence salonu bırak mutfağı ferah bir renge boya.

Boyacı girince o da boyanacak zaten.
Hale bak...

Eki Görüntüle 1818560

Çok boğucu gerçekten, duvarın açılması lazım acilen :/
Mutfak için cam göbeği ile mürdüm bir arada, bi de mürdümle uyumlu bir lila... Tavsiye ederim.
Çeksem mi bi fotoğraf örneklemek için ne yapsam..

Yatak odası koyu mor, giyinme odası pembe, hobi odası cart yeşil (bunu seviyorum) koridorlar gri. Yeterince renk cümbüşü yaratmış mıyım?

Etme zaten, sonra sıkılıyor insan. Değişebilecek şeylerle renk katmak lazımmış, duvar boyasıyla değil.
Duvar boyasıda değişir sıkma canını. Çocuk da yok boyatırsın havalarda ısındı aç camları çıkar gider kokusu....üstüne keyfine göre temizlik yaparsın oldu bitti .

Diyorum ya ruhum renkli. Çok seviyorum renkleri. Giyinirken de böyleyim ben. Eşim bazen renk kartelası gibi olmuşsun diyor.
E bu salonu, salonu da değil aslında o duvar ünitesini kim yaptırdı sana Sephoraa'm ya?

Fotograflara bakıyorum bakıyorum, senin salonu boğan o hain ceviz ağacından ünite. Keske agac olarak kalsaymıs yani, mutlu mesut kuruyemis olurmus en azından

Yoksa store ların koltukların ana renginin gayet gideri var.

Kocaaaammmm...
Bütün suç onun, şimdi kendi de beğenmiyor.
Koltukları da o beğendi zaten. Yoksa ben mor köşe beğenmiştim.

Evet ya çok klasik kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…