Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Angela nın mutfağı bekliyorum dışarı çıkacam oda çekmeden bulaşıkları kaldırıyor heralde

in vino veritas güneş öyle bi geliyor ki hangi açıdan çeksem farklı renk çıkıyor mutfak sinirim bozuldu.
Çözünürlük düşürmeden de yükleyemedim.

Bunlarda daha belli renkler:

Ayy annemleien mutfağına çok benziyor. Sadece onların üst dolaplar beyaz. Fayanslar falan aynı sanırım.

Pek güzel, güle güle kullan.

Benim dolap rengi değişmez şimdilik. Duvarları halletmeliyim acilen.

Kocaaaammmm...
Bütün suç onun, şimdi kendi de beğenmiyor.
Koltukları da o beğendi zaten. Yoksa ben mor köşe beğenmiştim.
Ah be enişte

Üşenme hiç, sen zevkine bütçene göre seçimini yap.

Enişteyi de pek karıstırma bu sefer. Erkekler bu işlerde bi garip ya, sanki hepsi marangoz, hepsi bilirkişi. En kazık, en hantal, en işlevsiz şeyleri bulup çıkarıyorlar. Neymiş en dayanıklısı, en kalitelisi oymuş. Yahu biz nükleer savaştan sağ çıkan sehpa istemiyoruz ki, kolay temizlensin, göze hoş gelsin, hemen elimizde kalmasın yeter yani.

Temizliği de Denas14__ ın dedigi gibi yardımcı ablayla halledersiniz. Takma kafana.

Dersimi aldım zaten, şimdi fikrini sormuyorum.

Nükleer savaştan sağ çıkan sehpa iyiymiş. Benim mobilyalar kesinlikle o sağlamlıkta. Zaten eşek ölüsü gibi, yerinden kalkmıyor mübarekler.

Bir de yemek masasını ben adamdan 6 kişilik istedim, o 12 kişilik yapmış. Sanki devlet erkanı ağırlıcaz. Yanlış olmuş geri götür dedim. Amaan o da hediyemiz olsun dedi kaldı masa öyle.
Kıç kadar salonda devasa masayla yaşıyoruz.

Icine katlanabilir değil mi? Belki mekanizma yaptirabilirsin bir görüş Mobilyacı ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…