- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Değişiklik olur boşver biraz havan değişir. Olmadı yarım gün abla alırsın
Angela nın mutfağı bekliyorum dışarı çıkacamoda çekmeden bulaşıkları kaldırıyor heralde
O abladan bende de var. 2 hafta gelmedi.evini mok götürmüş nördün dediAbla fiks zaten. Bu hafta hastaymış gelmedi. Melül melül bakıyorum eve.
Valla ha tembeller kulübü açalımAngela benden bile daha dağınıkmış...
O abladan bende de var. 2 hafta gelmedi.evini mok götürmüş nördün dedihiçbişi yapmadım seni bekledim dedim
Valla ha tembeller kulübü açalım
Konudaki tek evsiz ben miyim be
in vino veritas güneş öyle bi geliyor ki hangi açıdan çeksem farklı renk çıkıyor mutfak sinirim bozuldu.Eki Görüntüle 1818591
Çözünürlük düşürmeden de yükleyemedim.
Eki Görüntüle 1818597
Bunlarda daha belli renkler:
Ah be enişteKocaaaammmm...
Bütün suç onun, şimdi kendi de beğenmiyor.
Koltukları da o beğendi zaten. Yoksa ben mor köşe beğenmiştim.
Evden kovuldum be anamlara gidiyorum. Bebeyim diye göçebe de olmam gerekmiyordu.Sen daha bebesin, çık aradan.
Kadına bütün evi toplattin he@_angela_ salonu da çeksene elin değmişken.
in vino veritas mutfak dolaplarınla fayansların uyumu süper duvar renginde oynama yaparsan dolaplarının hoşluğu ortaya çıkar
Ah be enişte
Üşenme hiç, sen zevkine bütçene göre seçimini yap.
Enişteyi de pek karıstırma bu sefer. Erkekler bu işlerde bi garip ya, sanki hepsi marangoz, hepsi bilirkişi. En kazık, en hantal, en işlevsiz şeyleri bulup çıkarıyorlar. Neymiş en dayanıklısı, en kalitelisi oymuş. Yahu biz nükleer savaştan sağ çıkan sehpa istemiyoruz ki, kolay temizlensin, göze hoş gelsin, hemen elimizde kalmasın yeter yani.
Temizliği deDenas14__ ın dedigi gibi yardımcı ablayla halledersiniz. Takma kafana.
Evden kovuldum be anamlara gidiyorum. Bebeyim diye göçebe de olmam gerekmiyordu.
Icine katlanabilir değil mi? Belki mekanizma yaptirabilirsin bir görüş Mobilyacı ile.Dersimi aldım zaten, şimdi fikrini sormuyorum.
Nükleer savaştan sağ çıkan sehpa iyiymiş. Benim mobilyalar kesinlikle o sağlamlıkta. Zaten eşek ölüsü gibi, yerinden kalkmıyor mübarekler.
Bir de yemek masasını ben adamdan 6 kişilik istedim, o 12 kişilik yapmış. Sanki devlet erkanı ağırlıcaz. Yanlış olmuş geri götür dedim. Amaan o da hediyemiz olsun dedi kaldı masa öyle.
Kıç kadar salonda devasa masayla yaşıyoruz.
Amcamlar tasinacaklar 1 yıllığına bana da şut. Annemlere nasıl alışırım bilemedim, son bir haftam kaldı.Niye kovuldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?