- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Icine katlanabilir değil mi? Belki mekanizma yaptirabilirsin bir görüş Mobilyacı ile.
Amcamlar tasinacaklar 1 yıllığına bana da şut. Annemlere nasıl alışırım bilemedim, son bir haftam kaldı.
Aynen tek güzel yani o dedemi haftada bir görsem yetecek artık.Alışırsın alışırsın. Dedeyle bunalmaktan iyidir.
Öncesini bilmeyince anlamadım şu an. Kulağı da pek duymayan tonton yaşlılar gibi nolmuuuş nolmuuş, Ayşe'lerin kızı evsiz kalıp sokaklara mı düşmüş moduna geçtim.Amcamlar tasinacaklar 1 yıllığına bana da şut. Annemlere nasıl alışırım bilemedim, son bir haftam kaldı.
Ben uzun yıllardır babaanne dede evinde yaşıyordum. Nenem vefat edince dedeyle baş başa kaldık ve pek anlaşamıyoruz son zamanlarda. Şimdi de annemlerin evine geçicem ama burda dev gibi oda benimdi alıştım tek başıma vakit geçirmeye orta pek böyle şansım olmayacak. Uyum sorunu meselesi yani :))Öncesini bilmeyince anlamadım şu an. Kulağı da pek duymayan tonton yaşlılar gibi nolmuuuş nolmuuş, Ayşe'lerin kızı evsiz kalıp sokaklara mı düşmüş moduna geçtim.
Camada vurma cam şıngırdar sevdiğimBana temizlik yaparken dinlemelik şarkı önersenize. Uyuşuk uyuşuk oturuyorum bir sürü isim var enerji versin.
Fools Garden-Wild DaysBana temizlik yaparken dinlemelik şarkı önersenize. Uyuşuk uyuşuk oturuyorum bir sürü isim var enerji versin.
Yalnız kuğularının ve yerdeki mavi camlı aksesuarlarının rengi çok güzeel.tantanis çok stratejik açılardan çektim, görünmüyor dağınıklık
Vurmayın diye de tv8 yerine belgesel kanalı açtım.
in vino veritas evimizin renkleri hemen hemen aynı... Sadece ceviz yerinde koyu kahve var bende.
Annemin kanaviçe örtüsüne de takılmayın lütfen, tvnin üzerine kadar sermeye yeltenmemesi için bir yere sermesine izin vermeliydim
Bu yemek bölümünün tek tuvarı.
Eki Görüntüle 1818602
Koyu kahveye turkuaz aksesuar. Çünkü benim koltuklar filan hep açık tonlarda, varlık olarak geri plandalar.
Eki Görüntüle 1818604
Koyu mavi koltuklar olmalıydı işte...
Yalnız kuğularının ve yerdeki mavi camlı aksesuarlarının rengi çok güzeel.
Fon perden bordo mu koyu kahve mi ne renk o ne güzel görünmüş ışıkta.
Oyy kıyamam üzülmeHastaneye gittim başlamamı yaptım geldim beni verecek yer bulamadılar en iyisi sen git pazartesi gel dedi evden çalışayım diyecektim de ilk günden sivrilmeyim dedim. Kızım da nasıl özlemiş beni 1 saatte beni görünce çırpınmaya başladı yavrum çok duygusalım bugün
Koyu kahve, bittere yakın perdeler.
Teşekkür ederim.
Bizin vino veritas ile yakın tarihlerde evlenip eşya bakmışız sanırım.
Renklerin kıt kullanıldığı bir dönem vardı, her şey deve tüyü, vizon, bej filandı, hep aynı tonlar, renk çok azdı.
Tercihlerimde çok zorlandım açıkçası.
Fotoğraflarda renkler çok bariz değil işte,yakın tonlar olduğundan hep.
Ablalar olmasa pislikten ölecez demek ki.
Kuralım bi kulüp ama başkan ben olurum.
@bilinmeyenfx i almayalım ama.
Angela gayet sevimli bence. Duvar renkleri sende de sıkıntılı. Ama aksesuarlar çok güzel renk katmış. Fon perdeleri sevmedim, daha canlı bi renk olsaymış iyimiş.
Teşekkürler,
Aynen.. Duvar rengi, fon perdeler... Aynı dertten mustaribiz.
Neyse, biz de çocuk odası olayına girişeceğiz nasip olursa, o zaman boyama işine girilirse "Şuraya da bi el atın" deriz belki.
Mutfaktaki kırmızı rengi açtır da bir an evvel, gerisi olduğu gibi dursa da gayet zevkli bence Seph.
Kırlentler ile renkleri denemek zor olmaz zaten, kolay gelsin şimdiden.
Beyfendinin odasını topluyorum. Sanırım kayboldum böyle dağınıklık olamaz. Size de bir kısmını gönderiyorum gerisi daha felaket durumda annem isyan edip son bir haftadır toplamamis.Bi kaç saat içinde haber gelmezse itfaiyeyi arayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?