• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siyasi düşünce farkı

woma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
255
0
116
İçel Mersin
mrb kolay gelsin geçen ay kuzenimi istemeye geldiler (görücü usulü) iki tarafta görüştü tanıştılar filan ama bir sorun var kız ile erkek arasında siyasi görüş farkı var tam zıt görüşteler acaba bu ilerde evlilik için sorun yaratır mı

bu ne şimdi mezhep farkı gibi:)
ne sorun yaratacak allasen herkez aynı şeyi düşünseydi zaten,dünya yaşanabilir bir yer olurdu

Siyasi görüş ne denli etkili olur bilmem ama yaşam şekilleri ayrıysa problem olur tabiki.

nasıl bir farklılık bu,örneğin.

Ne kadar zıt olduklarına ve fanatiklik durumlarına göre değişir bence
Baştan konuşur anlaşırlar herhalde ona göre verirler kararlarını :KK69:

Olur eğer siyaset konuşurlarsa. İkisi birbirlerine karşı sessizliklerini korusunlar , aileler de aynı şekilde.
İki seçenek var.

X parti - Y parti
X parti - Z parti :)

zaten görücü usulüymüş konuşsunlar anlaşamıyorlarsa hiç başlamasınlar.

kuzenim kendi kendine sorun yaratıyor zaten sadece siyasi görüşleri farklı ama tutupda sende böyle olacaksın bana ters bu görüş denmemiş ama içi rahat etmiyor evlilik bu her ayrıntıyı düşünmeden olmuyormuş

Benimii ask evliliği oldugu icin problem olmadi. Ama gorucu usuluyse bilemedim. Sorun olabilir belki

mrb kolay gelsin geçen ay kuzenimi istemeye geldiler (görücü usulü) iki tarafta görüştü tanıştılar filan ama bir sorun var kız ile erkek arasında siyasi görüş farkı var tam zıt görüşteler acaba bu ilerde evlilik için sorun yaratır mı
Niye,her ay mecliste kürsüye mi katılacaklar.

Tellioğullarıyla Seferoğulları gibi olurlar ;)

Ablamla enistem arasinda da siyasi görüş farklılığı var. Lakin cok daha farkli problemlerle bogusmaktan ona ne sira geliyo, ne de zaman var.

Benim için olurdu. Siyasi görüş dediğiniz iki üç slogan, bir iki beylik laf değil. Hayat görüşü, yaşayış tarzı. Bu kadar zıtsa siyasi görüşler, hayat tarzı da zıttır bazı konularda. Ben, bana bu kadar zıt görüşte biriyle yapamazdım. Facebookta bile tartışıyorken bir de evlenmek...

Siyasi görüş tek başına bir şey ifade etmez, o insanın yaşam tarzını da etkiler, hayata bakışını da, değerlerini de..
Bu durumda çok fanatiklerse eğer sorun olur bence.
Ama bu insanların ortak olmayan tek yönü siyaset değildir belki, belki bir çok nokta vardır farklı oldukları ve anlaşamayacakları.
Bu yüzden evlenmeden önce zaman geçirmeleri lazım bol bol. Birbirini tanımalarına zaman vermesi lazım büyüklerin.

Back
X