- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar sorun haline dönüştürmezse sorun olmaz.mrb kolay gelsin geçen ay kuzenimi istemeye geldiler (görücü usulü) iki tarafta görüştü tanıştılar filan ama bir sorun var kız ile erkek arasında siyasi görüş farkı var tam zıt görüşteler acaba bu ilerde evlilik için sorun yaratır mı
Benim için olurdu. Siyasi görüş dediğiniz iki üç slogan, bir iki beylik laf değil. Hayat görüşü, yaşayış tarzı. Bu kadar zıtsa siyasi görüşler, hayat tarzı da zıttır bazı konularda. Ben, bana bu kadar zıt görüşte biriyle yapamazdım. Facebookta bile tartışıyorken bir de evlenmek...
Siyasi görüş tek başına bir şey ifade etmez, o insanın yaşam tarzını da etkiler, hayata bakışını da, değerlerini de..
Bu durumda çok fanatiklerse eğer sorun olur bence.
Ama bu insanların ortak olmayan tek yönü siyaset değildir belki, belki bir çok nokta vardır farklı oldukları ve anlaşamayacakları.
Bu yüzden evlenmeden önce zaman geçirmeleri lazım bol bol. Birbirini tanımalarına zaman vermesi lazım büyüklerin.
Önemli bence ya, hayat görüşleri farklı demek ki. Herkes kendi yaşam biçimine ve hayat görüşüne uygun olan siyasi görüşe sempati duyuyor neticede. Parti fanatikliğinden ziyade bu açıdan bakmak gerek. O anlamda çok da farklı değillerse sorun olmaz.
mrb kolay gelsin geçen ay kuzenimi istemeye geldiler (görücü usulü) iki tarafta görüştü tanıştılar filan ama bir sorun var kız ile erkek arasında siyasi görüş farkı var tam zıt görüşteler acaba bu ilerde evlilik için sorun yaratır mı
mrb kolay gelsin geçen ay kuzenimi istemeye geldiler (görücü usulü) iki tarafta görüştü tanıştılar filan ama bir sorun var kız ile erkek arasında siyasi görüş farkı var tam zıt görüşteler acaba bu ilerde evlilik için sorun yaratır mı
Bence de ya... yaşam tarzımız neredeyse iki kardeş gibi çok benzer, ama siyasi görüşümüz tamamen zıt arkadaşlarım var.Amannn kuzeninize söyleyin adamın önce huyuna suyuna baksın, siyasi görüşüne değil. Sanki bütün evlilikler siyasi görüş farklılığından mı bitiyor?
Bence de ya... yaşam tarzımız neredeyse iki kardeş gibi çok benzer, ama siyasi görüşümüz tamamen zıt arkadaşlarım var.
Önemli olan sevgi+ saygı.
Amannn kuzeninize söyleyin adamın önce huyuna suyuna baksın, siyasi görüşüne değil. Sanki bütün evlilikler siyasi görüş farklılığından mı bitiyor?
Buna ben de katiliyorum ama adami tanima, sevme gibi bir durum yok ki, yani ortada bir ask yok. Ask varsa zaten insan hicbir seyi umursamiyor![]()