İmaj önemli bence lafimi yanlış anlamayın. Ama karsinizda nasıl birini istiyorsanız ona göre sekillendirmelisiniz kendinizi. En basit örnek muhafâzâkar birini isteyen hanımefendinin kendi görünüşü de öyle olmalı. Veya gece hayatı olmayan birini istiyorsanız öyle ortamlardan uzak duracaksiniz. Bir de benim farkettiğim görünüş olarak erkekler genelde minyon jean-spor ayakkabı ikilisi etrafinda dolaşanları daha çok beğeniyor. Huy olarakta kendi yolunda gidenleri onlara pas vermeyenleri tercih ediyor. Birini beğendiğiniz de fazla mı belli ediyorsunuz acaba ?
Orada güzel bir tersleseydiniz aslında. Aura meselesine inanıyorum ben. Bir de su beklentide olmayın sadece beni beğensin baska kizlari beğenmesin. Eğri oturup doğru konusmak gerekirse coğu erkek çoğu kız da şansını deniyor. Çoğu kızda beğendiği erkeği okeyliyor bu abazalıktan değildir. Yani sıf baskalarini da beğenmesi kötü biri olduğu anlamına gelmezBen de hiç mi belli etmiyordum diye düşünüyordum. Mesela bu bahsettiğim kişilerden sapık gibi konuşuyordu dediğim kişi gelip derste yanıma oturuyordu.. Daha karşılaşalı çok kısa bir süre olmuş yeni tanıyorum.. Güya hani kirpiğin düşer de bir dilek tut denir ya.. Bana bir dilek tutsana dedi.. Ben de içimden o kişiyle ilgili bir dilek tuttum bana dedi ki ben olsam Hülya Avş.. ile bir gece gçirmek isterdim.. Daha ilk baştan böyle konuşuyordu.. Sapık sapık konuşmalar..
Orada güzel bir tersleseydiniz aslında. Aura meselesine inanıyorum ben. Bir de su beklentide olmayın sadece beni beğensin baska kizlari beğenmesin. Eğri oturup doğru konusmak gerekirse coğu erkek çoğu kız da şansını deniyor. Çoğu kızda beğendiği erkeği okeyliyor bu abazalıktan değildir. Yani sıf baskalarini da beğenmesi kötü biri olduğu anlamına gelmez
Ya yorumunuz o kadar güzel ki yazmadan geçemedim tam çerçeveletip duvara asmalık olmuşBence genel olarak insanlar bu hale gelmiş, tuhaflaşmış.
İlişkiler ya doyumsuzluğa, aldatmaya yada cinselliğe bağlanmış.
Sevgi, aşk değerini yitirmiş.
Herkes gerçek aşkı arıyor, ama kimse gerçekten sevmeyi denemiyor.
İyi insanlar elbette var.
Ama bulmak zor sanki.
Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah
Bence genel olarak insanlar bu hale gelmiş, tuhaflaşmış.
İlişkiler ya doyumsuzluğa, aldatmaya yada cinselliğe bağlanmış.
Sevgi, aşk değerini yitirmiş.
Herkes gerçek aşkı arıyor, ama kimse gerçekten sevmeyi denemiyor.
İyi insanlar elbette var.
Ama bulmak zor sanki.
Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah
Ah erkekler hepsi beter ne dıyım hele hemen muhabbeti cınsellıge getirmeleri sen bakis acını Baska yonlere cek canım kaderındekı sana gelir elbet evlenenleede cok mutlu degıl canım.Merhaba arkadaşlar, sorunum hayatım boyunca hiç doğru düzgün beni seven, benim de onu sevebileceğim 1 tane bile doğru düzgün biriyle karşılaşmamış olmam.. Mesele evlenme meselesi değil, ciddi düşünmeye yakın zaman önce başladım. Mesele biz mi hiç doğru düzgün biriyle karşılaşmıyoruz kaderimizde mi var hiç olmayacak kişilerle karşılaşmak yoksa hiç doğru düzgün biri mi yok?
Hayatımda karşıma çıkanları şöyle sıralarsam; bütün kızlara ilgi gösteren aynı zamanda bana da ilgi gösteren, benimle çok ciddi düşünen ama aynı zamanda hiç uygun olmadığımızı kendisi de bilen, ortada hiçbir şey yokken şiddete eğilim gösteren ve bana seni döverim diyen, yine bütün kızlara kadınlara ilgisi olup benim gözümün önünde başkalarıyla görüşen, bir gün sadece seninle konuşuyorum deyip kısa süre sonra senden başkalarıyla da görüşüyorum diyen aynı zamanda sapık sapık konuşan, bir diğeri de daha ilk dakikadan sapık konuşmaya başlayan kişiler..
Hepsi mi böyle yoksa ben mi öyleleriyle karşılaşıyorum?
Biraz abartiyor olabilir misiniz?Ben de hiç mi belli etmiyordum diye düşünüyordum. Mesela bu bahsettiğim kişilerden sapık gibi konuşuyordu dediğim kişi gelip derste yanıma oturuyordu.. Daha karşılaşalı çok kısa bir süre olmuş yeni tanıyorum.. Güya hani kirpiğin düşer de bir dilek tut denir ya.. Bana bir dilek tutsana dedi.. Ben de içimden o kişiyle ilgili bir dilek tuttum bana dedi ki ben olsam Hülya Avş.. ile bir gece gçirmek isterdim.. Daha ilk baştan böyle konuşuyordu.. Sapık sapık konuşmalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?