- 1 Kasım 2018
- 1.076
- 2.583
- 133
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
ucretsiz verecek olanlar aciklamaya yaziyor zaten :)) yada baslik olarak yaziyorlar..fiyat yazan kolay kolay vrrmez ucretsizAynen kuzenime demem zor olur diye düşünüyorum bende. Alışveriş uygulamalarina baktım aslında kendimi asla acındirmak için demiyorim ama orda pek öyle yardım etmek isteyen olmadı tanımadığım birinden de böyle birşey istemeyi yediremedim sanırım gururuma. Satın almak için baktım o sitelere bir tişört u kırk lira yazmışlar yani bazıları ile iletişim kurdum ama uygun birşey yapamayacağı için kaldı alışveriş. Çok uzattım kb. Dediğim gibi birinden istemiyorum sadece ablam ve akrabamdan istemem hoş olur mu diye sormak istemiştim. Teşekkür ederim ilginiz ve yorumunuz için
Sanırım tepkiden çekindim yani eşi almıyor mu neden istedi dense gibi . Eşimin de duyup üzülmesini istemiyorum o açıdan sanırım. Yorumunuz için teşekkür ederimBence çekinmenize gerek yok. Bizim ilk çocukta ekonomik durumumuz kötüydü, arkadaşım teklif etti bana verdi. Şimdi çok şükür durumumuz biraz daha düzeldi ama biz yinede iki üç arkadaş çocuklarımızın küçülen elbiselerini birbirimize veririz. Hatta benim bir arkadaşın durumu gayet iyi bana diyor senin çocuklara olmayanları ver bir kaç defa giydirir sonra atarım diye. Siz kendiniz sıkılıyorsunuz galiba ekonomik sorununuz için karşı taraf nasıl anlar diye kafaya takıyorsunuz
Annem kendi pantolonunu eteğini keser biçer küçültür bana giydirirdi.maaşlı kadındı ama severek giyerdim küçükken.şimdilerde çocuklarsa bir giydiklerini bir daha giymiyorlar benim çocuğumda dahil maalesefucretsiz verecek olanlar aciklamaya yaziyor zaten :)) yada baslik olarak yaziyorlar..fiyat yazan kolay kolay vrrmez ucretsiz
ben hep baskasinin koyafetleri ile buyudum emin olun acindirmak vrya ezilmek degil bu duruumm..
kim sever kim sevmez bilemem ama ben boyle buyudugum icin mutluyum
az ile yetinmeyi biliyorum ..
Çok teşekkür ederim çok incesinizYorumlarınız da isminiz gibi pozitif (bir kaç konuda denk gelmiştim)
Hayır ayıp değil. Utanılacak bir şey hiç değil. Ben eltim görümcem durumlarımızın iyi olmasına rağmen birbirimize kullanmadığımız çocuk kıyafeti ve oyuncakları veririz.
İçiniz rahat olsun lütfen. Allah yardımcınız olsun
Sakın sakın sakın! Bunda utanacak hiçbir şey yok! Bir de kendinize utanma mahcup olma rencide olma gibi gereksiz yükler yüklemeyin! Sakın! İhtiyaçlı olmak çoook doğal birşey bu bir kusur değil. Allah maddi-manevi yardımcınız olsun helalinden bereketli bol kazançlar nasip eylesinSoru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
Maddi olarak herkes gibi veya herkesten bir tık altta sıkıntı yaşıyoruz. Ve bu yaz çocuk için büyük bir alışveriş yapamayacağiz yani giyim kuşam olarak. Saydığım gibi mesela ablama veya kuzenime hepsinin bir yaş büyük çocugu var o yüzden bunları örnek veriyorum. Onlara senin çocuğun küçülen kıyafetlerini ne yaptın bana verir misin demem sizce ayıp kaçar mi?.
Kırıcı yorum yapmazsanız çok sevinirim utanarak soruyorum çünkü. Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.
Bende öyle büyüdüm bundan gerçekten memnunum ama çocuklar bu zamanda tişört olsa üstünde pony olsun kolunda elsa olsun derken biraz zorluyorlar. O yüzden yetismekde zorlanıyor. Çok teşekkür ederim yorumunuz içinucretsiz verecek olanlar aciklamaya yaziyor zaten :)) yada baslik olarak yaziyorlar..fiyat yazan kolay kolay vrrmez ucretsiz
ben hep baskasinin koyafetleri ile buyudum emin olun acindirmak vrya ezilmek degil bu duruumm..
kim sever kim sevmez bilemem ama ben boyle buyudugum icin mutluyum
az ile yetinmeyi biliyorum ..
ya ben hep tek cocuklu ailelerin bir giyip bir daha gigmeye firsat bulamadigi kiyafetlerle buyudum ilkokul ogrrtmenim kizinin ayakkabisini vermisti bir seferindeAnnem kendi pantolonunu eteğini keser biçer küçültür bana giydirirdi.maaşlı kadındı ama severek giyerdim küçükken.şimdilerde çocuklarsa bir giydiklerini bir daha giymiyorlar benim çocuğumda dahil maalesef
Böyle içten yani uzulecegim noktaya bile değinerek yazmanız öyle büyük incelik ki . Çok teşekkür ederim ilginiz için. Burdan böyle kıyafet ister gibi olsun istemem çok teşekkür ederim düşündüğünuz için gerçekten. Daha önce burda isteyen ve alıp satan olmuştu diye hatırlıyorum o yüzden böyle şeylere iyi bakılmıyor. Kendi ağzıyla isteyen olmak istemem. Çok incesiniz tekrar tekrar teşekkür ederimSakın sakın sakın! Bunda utanacak hiçbir şey yok! Bir de kendinize utanma mahcup olma rencide olma gibi gereksiz yükler yüklemeyin! Sakın! İhtiyaçlı olmak çoook doğal birşey bu bir kusur değil. Allah maddi-manevi yardımcınız olsun helalinden bereketli bol kazançlar nasip eylesin
Bence böyle bir talepte bulunmanızda hiç bir mahsur yok ama çekiniyorsanız söyleyin anneniz rica etsin
O kıyafetleri çocuğunuza gözleriniz dolu dolu giydirmeyin tamam mı?
Çocuğunuz kız mı erkek mi, kaç yaşında?
Kabul ederseniz eğer çocuğunuza uyarsa ben çocuğumun küçülenlerinden iyi durumda olanları güzelce yıkar paklar ütüler size seve seve yollarım
Bana bir Allah razı olsun dersiniz evladıma hayır dua edersiniz ömrüm boyunca minnettar kalırım size
sizin üyelere yorumlarınızı ne zamandır izliyorum.hep kırmadan naif yapıcı yorumlarınız vardı.allah çocuklarınızı size bağışlasın musmutlu başarılı bir gelecekleri olsun.Böyle içten yani uzulecegim noktaya bile değinerek yazmanız öyle büyük incelik ki . Çok teşekkür ederim ilginiz için. Burdan böyle kıyafet ister gibi olsun istemem çok teşekkür ederim düşündüğünuz için gerçekten. Daha önce burda isteyen ve alıp satan olmuştu diye hatırlıyorum o yüzden böyle şeylere iyi bakılmıyor. Kendi ağzıyla isteyen olmak istemem. Çok incesiniz tekrar tekrar teşekkür ederim
Amin çok teşekkür ederim çok incesinizAy hayır canım neden ayıp olsunablanız sonuçta çocuğunuz da onun yeğeni küçülen kıyafetler öyle boşa gideceğine size verilir Allah evinize sağlık huzur bolluk bereket getirsinn inşallah
Aynen öyle diyeceğim bakalım. Çok teşekkür ederim ilginiz ve yorumunuz içinKuculenleri napiyosun diye sorun bı. Cevaba göre istersiniz veya istemezsiniz .
Tabiki haklısınız. Magazada o kadar pahalı ki herşey onun yerine yemek çeşidi çoğalır diye düşünüyorum bende. Çok teşekkür ederim ilginiz ve yorumunuz içinMaddiyattan bağımsız olarak dönüşümlü giydiren çok aile var. Bu yalnizca durumu olmayanlarin değil, tüketimlerini kısıtlayıp değerlendirmeyi, dönüştürmeyi destekleyen insanların da tercih ettiği bir yöntem. Ben hiçbir mahsur görmedim.
Ablanız kanınız canınız böyle bir şey demez bence, genç kızken hiç mi birbirinizden kıyafet giymediniz?Sanırım tepkiden çekindim yani eşi almıyor mu neden istedi dense gibi . Eşimin de duyup üzülmesini istemiyorum o açıdan sanırım. Yorumunuz için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?