Siz ablanizdan kıyafet istermiydiniz?

Bence çekinmenize gerek yok. Bizim ilk çocukta ekonomik durumumuz kötüydü, arkadaşım teklif etti bana verdi. Şimdi çok şükür durumumuz biraz daha düzeldi ama biz yinede iki üç arkadaş çocuklarımızın küçülen elbiselerini birbirimize veririz. Hatta benim bir arkadaşın durumu gayet iyi bana diyor senin çocuklara olmayanları ver bir kaç defa giydirir sonra atarım diye. Siz kendiniz sıkılıyorsunuz galiba ekonomik sorununuz için karşı taraf nasıl anlar diye kafaya takıyorsunuz

Ay hayır canım neden ayıp olsun ablanız sonuçta çocuğunuz da onun yeğeni küçülen kıyafetler öyle boşa gideceğine size verilir Allah evinize sağlık huzur bolluk bereket getirsinn inşallah

Yorumlarınız da isminiz gibi pozitif (bir kaç konuda denk gelmiştim)
Hayır ayıp değil. Utanılacak bir şey hiç değil. Ben eltim görümcem durumlarımızın iyi olmasına rağmen birbirimize kullanmadığımız çocuk kıyafeti ve oyuncakları veririz.
İçiniz rahat olsun lütfen. Allah yardımcınız olsun

ucretsiz verecek olanlar aciklamaya yaziyor zaten :)) yada baslik olarak yaziyorlar..fiyat yazan kolay kolay vrrmez ucretsiz

ben hep baskasinin koyafetleri ile buyudum emin olun acindirmak vrya ezilmek degil bu duruumm..

kim sever kim sevmez bilemem ama ben boyle buyudugum icin mutluyum

az ile yetinmeyi biliyorum ..

Sanırım tepkiden çekindim yani eşi almıyor mu neden istedi dense gibi . Eşimin de duyup üzülmesini istemiyorum o açıdan sanırım. Yorumunuz için teşekkür ederim

Annem kendi pantolonunu eteğini keser biçer küçültür bana giydirirdi.maaşlı kadındı ama severek giyerdim küçükken.şimdilerde çocuklarsa bir giydiklerini bir daha giymiyorlar benim çocuğumda dahil maalesef

Çok teşekkür ederim çok incesiniz . Amin cümlemizin. Bunları duymak iyi oldu aslında. Çok sağolun

Sakın sakın sakın! Bunda utanacak hiçbir şey yok! Bir de kendinize utanma mahcup olma rencide olma gibi gereksiz yükler yüklemeyin! Sakın! İhtiyaçlı olmak çoook doğal birşey bu bir kusur değil. Allah maddi-manevi yardımcınız olsun helalinden bereketli bol kazançlar nasip eylesin
Bence böyle bir talepte bulunmanızda hiç bir mahsur yok ama çekiniyorsanız söyleyin anneniz rica etsin
O kıyafetleri çocuğunuza gözleriniz dolu dolu giydirmeyin tamam mı?
Çocuğunuz kız mı erkek mi, kaç yaşında?
Kabul ederseniz eğer çocuğunuza uyarsa ben çocuğumun küçülenlerinden iyi durumda olanları güzelce yıkar paklar ütüler size seve seve yollarım
Bana bir Allah razı olsun dersiniz evladıma hayır dua edersiniz ömrüm boyunca minnettar kalırım size

Bende öyle büyüdüm bundan gerçekten memnunum ama çocuklar bu zamanda tişört olsa üstünde pony olsun kolunda elsa olsun derken biraz zorluyorlar. O yüzden yetismekde zorlanıyor. Çok teşekkür ederim yorumunuz için

ya ben hep tek cocuklu ailelerin bir giyip bir daha gigmeye firsat bulamadigi kiyafetlerle buyudum ilkokul ogrrtmenim kizinin ayakkabisini vermisti bir seferinde

suan ilkokul arkadaslarimla konusuyorum da hic bilmiyoruz farketmedik diyorlar biz kucucukken bile kirmamis bizim gururumuzu ogrrtmenimiz

bu zor zamanlar da gececek konu sahibi Pozitif bir uye

gocunmayin ama sizin yuzunuze zamanla verdigi kiyafetjn lafini eder diye dusundugunuz insan evinize kadar getirirse bile almayin derjm . ama ablaniz anne yarisi zaten gonulden verir

Böyle içten yani uzulecegim noktaya bile değinerek yazmanız öyle büyük incelik ki . Çok teşekkür ederim ilginiz için. Burdan böyle kıyafet ister gibi olsun istemem çok teşekkür ederim düşündüğünuz için gerçekten. Daha önce burda isteyen ve alıp satan olmuştu diye hatırlıyorum o yüzden böyle şeylere iyi bakılmıyor. Kendi ağzıyla isteyen olmak istemem. Çok incesiniz tekrar tekrar teşekkür ederim

sizin üyelere yorumlarınızı ne zamandır izliyorum.hep kırmadan naif yapıcı yorumlarınız vardı.allah çocuklarınızı size bağışlasın musmutlu başarılı bir gelecekleri olsun.

Maddiyattan bağımsız olarak dönüşümlü giydiren çok aile var. Bu yalnizca durumu olmayanlarin değil, tüketimlerini kısıtlayıp değerlendirmeyi, dönüştürmeyi destekleyen insanların da tercih ettiği bir yöntem. Ben hiçbir mahsur görmedim.

Tabiki haklısınız. Magazada o kadar pahalı ki herşey onun yerine yemek çeşidi çoğalır diye düşünüyorum bende. Çok teşekkür ederim ilginiz ve yorumunuz için

Sanırım tepkiden çekindim yani eşi almıyor mu neden istedi dense gibi . Eşimin de duyup üzülmesini istemiyorum o açıdan sanırım. Yorumunuz için teşekkür ederim
Ablanız kanınız canınız böyle bir şey demez bence, genç kızken hiç mi birbirinizden kıyafet giymediniz?
Umarım imkanlarınız iyileşir, lakin kıyafet isterken kuzeninizi bilemem fakat ablanızdan çekinmeyin, ben de ablayım kardeşim istese düşünmeden ne isterse veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…