Siz ablanizdan kıyafet istermiydiniz?

Çok teşekkür ederim çok incesiniz geçer tabiki Allah'ın izniyle. Çok sağolun yorumunuz ve zaman ayırdığınız için

Ablam çok iyi biridir. Cekinmek benim kendi kuruntum sanırım. Genç kizken çok paylaştık tabiki. Ben biraz endişe ettim kendi kendime . Teşekkür ederim yorumunuz için

sizin üyelere yorumlarınızı ne zamandır izliyorum.hep kırmadan naif yapıcı yorumlarınız vardı.allah çocuklarınızı size bağışlasın musmutlu başarılı bir gelecekleri olsun.
Çok çok incesiniz gerçekten çok teşekkür ederim. Umarım Rabbim sizin güzel düşünceniz gibi güzel huylu biri eyler beni. Amin inşallah her birimizin evladını çok sağolun

Ablam çok iyi biridir. Cekinmek benim kendi kuruntum sanırım. Genç kizken çok paylaştık tabiki. Ben biraz endişe ettim kendi kendime . Teşekkür ederim yorumunuz için
Rica ederim, imkanları bir kenara bırakırsak çoğumuz ihtiyacımız olsun olmasın bekarken kardeşler arasında kıyafet değiş tokuşu yapmışızdır, kardeşimle kendi dolaplarımızı talan ettiğimiz yetmiyormuş gibi annemin kıyafetlerine bile dadanırdık :)))

Yeğeninizle çocuğunuz da kardeş, kardeşler arası kıyafetin lafı bile olmaz rahat olun

Ben anne olduğumda evladımı yatıracağım bir beşiği bile yoktu, evladım hasta doğdu, hiç unutmam doğuma birkaç gün kala muz gördüm canım çok istedi sordum kilosu 10lira dedi satıcı, bir tane alıp üçe bölüp 3gün yedim, maddi-manevi çok çok kötü durumdaydık, Allah selamete erdirdi şükürler olsun….
Ben de anne olduğum için varlık yokluk nedir bildiğim için hele de evlat açısından yokluğun nekadar ağır geldiğini bir anne yüreğine çok iyi bildiğim için söylemediğiniz çoğu şeyi anlayabiliyorum
Buraya kıyafet istemek için konu açmadığınızın hepimiz farkındayız rahat olun
Gerçek ihtiyaç sahibi sizin gibi talep edemiyor zaten
Benim alıp-satma gibi bir amacım yok, kim nasıl isterse öyle baksın size ne bana ne, halden anlamayan az ötede kalsın
Ben sık sık çocuğumun küçülenlerini ihtiyaç duyanlarla paylaşıyorum, bunu evladıma da söylüyorum, onunla birlikte hazırlıyoruz, ona da bunu aşıladım….
Benim oğlum 8 yaşında ama yaşından iri, bebekliğinden bu yana tüm yaş grubu kıyafetleri mevcut, sizin çocuğunuz erkekse lütfen bana özelden yazın, asla maddi-manevi bir talebim yok, tamam der kabul eder özelden yazarsanız bunu burada asla paylaşmam iki anne aramızda kalır söz veriyorum
Israrcı olmamın tek sebebi bir yavruyu ve güzel yürekli annesini mutlu etme isteğim, belki bu sayede Rabbim günahlarımı affeder, oğluma bir hayır dua gelir……

Yaşamış olduklarıniza samimiyetle söylüyorum çok üzüldüm. Şu an feraha çıkmış olmanız ne güzel. Düşündüğünüz ve bu kadar iyi niyetli iyi kalpli olduğunuz için tekrar tekrar teşekkür ederim.

Tüm günümün duygusal yorgunluğu, bu yorumlaşmalarınızla gözyaşlarına çevrildi.
İkinizin çocukları da huzurla, mutlulukla büyüsün.
Pozitif bir uye

Pozitif bir uye
Çok hoşsunuz ağlamayın lütfen herkesin imtihanı farklıdır. Rabbim yüzünüzü hep güldürsün.
Dualariniz içinde ayrıca teşekkür ederim

Bence çok iyi yaparsınız. Hiç de çekinilecek bir şey değil. Biz arkadaşlarımızla da aile arasında da yaptık, yapıyoruz. Sağlık ve mutlulukla büyütün bebeğinizi.

Bugün ferahtayız yarın ne olacağımız belli değil, yarına çıkıp çıkmayacağımız bile meçhul
Bakın siz de sizi mutlu etmeme vesile oldunuz, belki de sizin sayenizde haneme bir sevap yazılmıştır belki Rabbim şu aciz minare kulum pozitif kulumun derdine ortak oldu demiştir, birinin halinden anlamak büyük erdem sayılır oldu günümüzde ne yazıkki

Pozitif bir uye
Yaaaa çok tatlısınız pamuk hanımcım
Cümlemizin evladı sağlıkla huzurla mutlulukla büyüsün
Seller sular gibi dertleriniz aksın gitsin yüreğiniz huzur dolsun İnşaallah
Kalbi temiz olanın kalbinde merhamet olanın gözünden yaş akar, seviyoruz sizi

Haklısınız, yarın da ferahta olursunuz umarım yinede yaptığınız çok güzel Allah razı olsun. Kalbinizde ve hayatınızda ki sıkıntarinizi azaltsin

Yahu ne ayıbı, bunu söylememeleri abes.
Ablamın olan benimdir, benim olan ablamındır.
Değil maddi kaygı, bedenimiz değişmiştir almış kullanmış ama bize iyi gelmemiştir, duruyor giymiyoruzdur vs, birbirimize veririz bir de sen de diye.
Ne var ki bunda, sağlam eşyaları hakkını vererek kullanmak gerek.
Hiç utanılacak bir şey yok hele de çocuk kıyafeti eşyası…

Yani benim durumum var ancak yine de isterim, sonuçta boşa giden kıyafetler söz konusu. Doğa çevre için en doğrusu da bu. Ne sebeple rica ederseniz edin ayıp bir durum söz konusu değil, ha biri ayıplarsa da bu onun ayıbı olur sizin değil

Bence cekinmenize hiç gerek yok benim durumum ablamdan iyi ama onun oğlu benimkinden büyük ben ondan alıp giydiriyorum kardeşimin durumu da benden iyi ama o da benim çocuğumun kuculenlerini alıp giydiriyor yurutecinden oyuncağına kadar aklınıza gelebilecek herşeyi değiş tokuş yapıyoruz biz hicbirimizin ihtiyacı kalmadığında başka ihtiyacı olana veriyoruz
Bir örnek vereyim bende bir ilk adım arabası vardı yürüteç gibi bisey 12 yıldır es dost konu komsunun kaç cocugunu büyüttü sayısını bilmiyorum sonuçta hala kullanılabilir şu anda yine yigenlerimden birinde bunda utanacak birsey yok bence sikmayin caniniizi

Bana teyzemin kızı yollamıştı direkt ben istemedim ama ihtiyacım olsa söylerdim yakınız ihtiyacım olmasa da yolladı sağolsun ablam olsa kesin isterdim çünkü bebeğin giydiği haram yediği helal diye Bi laf vardır ya tam da öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…