- 25 Nisan 2018
- 5.001
- 9.657
- 198
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Çok teşekkür ederim çok incesiniz geçer tabiki Allah'ın izniyle. Çok sağolun yorumunuz ve zaman ayırdığınız içinya ben hep tek cocuklu ailelerin bir giyip bir daha gigmeye firsat bulamadigi kiyafetlerle buyudum ilkokul ogrrtmenim kizinin ayakkabisini vermisti bir seferinde
suan ilkokul arkadaslarimla konusuyorum da hic bilmiyoruz farketmedik diyorlar biz kucucukken bile kirmamis bizim gururumuzu ogrrtmenimiz
bu zor zamanlar da gececek konu sahibiPozitif bir uye
gocunmayin ama sizin yuzunuze zamanla verdigi kiyafetjn lafini eder diye dusundugunuz insan evinize kadar getirirse bile almayin derjm . ama ablaniz anne yarisi zaten gonulden verir
Ablam çok iyi biridir. Cekinmek benim kendi kuruntum sanırım. Genç kizken çok paylaştık tabiki. Ben biraz endişe ettim kendi kendime . Teşekkür ederim yorumunuz içinAblanız kanınız canınız böyle bir şey demez bence, genç kızken hiç mi birbirinizden kıyafet giymediniz?
Umarım imkanlarınız iyileşir, lakin kıyafet isterken kuzeninizi bilemem fakat ablanızdan çekinmeyin, ben de ablayım kardeşim istese düşünmeden ne isterse veririm.
Çok çok incesiniz gerçekten çok teşekkür ederim. Umarım Rabbim sizin güzel düşünceniz gibi güzel huylu biri eyler beni. Amin inşallah her birimizin evladını çok sağolunsizin üyelere yorumlarınızı ne zamandır izliyorum.hep kırmadan naif yapıcı yorumlarınız vardı.allah çocuklarınızı size bağışlasın musmutlu başarılı bir gelecekleri olsun.
Rica ederim, imkanları bir kenara bırakırsak çoğumuz ihtiyacımız olsun olmasın bekarken kardeşler arasında kıyafet değiş tokuşu yapmışızdır, kardeşimle kendi dolaplarımızı talan ettiğimiz yetmiyormuş gibi annemin kıyafetlerine bile dadanırdık :)))Ablam çok iyi biridir. Cekinmek benim kendi kuruntum sanırım. Genç kizken çok paylaştık tabiki. Ben biraz endişe ettim kendi kendime . Teşekkür ederim yorumunuz için
Ben anne olduğumda evladımı yatıracağım bir beşiği bile yoktu, evladım hasta doğdu, hiç unutmam doğuma birkaç gün kala muz gördüm canım çok istedi sordum kilosu 10lira dedi satıcı, bir tane alıp üçe bölüp 3gün yedim, maddi-manevi çok çok kötü durumdaydık, Allah selamete erdirdi şükürler olsun….Böyle içten yani uzulecegim noktaya bile değinerek yazmanız öyle büyük incelik ki . Çok teşekkür ederim ilginiz için. Burdan böyle kıyafet ister gibi olsun istemem çok teşekkür ederim düşündüğünuz için gerçekten. Daha önce burda isteyen ve alıp satan olmuştu diye hatırlıyorum o yüzden böyle şeylere iyi bakılmıyor. Kendi ağzıyla isteyen olmak istemem. Çok incesiniz tekrar tekrar teşekkür ederim
Rica ederim. Sağlıkla büyüsünlerTabiki haklısınız. Magazada o kadar pahalı ki herşey onun yerine yemek çeşidi çoğalır diye düşünüyorum bende. Çok teşekkür ederim ilginiz ve yorumunuz için
Yaşamış olduklarıniza samimiyetle söylüyorum çok üzüldüm. Şu an feraha çıkmış olmanız ne güzel. Düşündüğünüz ve bu kadar iyi niyetli iyi kalpli olduğunuz için tekrar tekrar teşekkür ederim.Ben anne olduğumda evladımı yatıracağım bir beşiği bile yoktu, evladım hasta doğdu, hiç unutmam doğuma birkaç gün kala muz gördüm canım çok istedi sordum kilosu 10lira dedi satıcı, bir tane alıp üçe bölüp 3gün yedim, maddi-manevi çok çok kötü durumdaydık, Allah selamete erdirdi şükürler olsun….
Ben de anne olduğum için varlık yokluk nedir bildiğim için hele de evlat açısından yokluğun nekadar ağır geldiğini bir anne yüreğine çok iyi bildiğim için söylemediğiniz çoğu şeyi anlayabiliyorum
Buraya kıyafet istemek için konu açmadığınızın hepimiz farkındayız rahat olun
Gerçek ihtiyaç sahibi sizin gibi talep edemiyor zaten
Benim alıp-satma gibi bir amacım yok, kim nasıl isterse öyle baksın size ne bana ne, halden anlamayan az ötede kalsın
Ben sık sık çocuğumun küçülenlerini ihtiyaç duyanlarla paylaşıyorum, bunu evladıma da söylüyorum, onunla birlikte hazırlıyoruz, ona da bunu aşıladım….
Benim oğlum 8 yaşında ama yaşından iri, bebekliğinden bu yana tüm yaş grubu kıyafetleri mevcut, sizin çocuğunuz erkekse lütfen bana özelden yazın, asla maddi-manevi bir talebim yok, tamam der kabul eder özelden yazarsanız bunu burada asla paylaşmam iki anne aramızda kalır söz veriyorum
Israrcı olmamın tek sebebi bir yavruyu ve güzel yürekli annesini mutlu etme isteğim, belki bu sayede Rabbim günahlarımı affeder, oğluma bir hayır dua gelir……
Tüm günümün duygusal yorgunluğu, bu yorumlaşmalarınızla gözyaşlarına çevrildi.Ben anne olduğumda evladımı yatıracağım bir beşiği bile yoktu, evladım hasta doğdu, hiç unutmam doğuma birkaç gün kala muz gördüm canım çok istedi sordum kilosu 10lira dedi satıcı, bir tane alıp üçe bölüp 3gün yedim, maddi-manevi çok çok kötü durumdaydık, Allah selamete erdirdi şükürler olsun….
Ben de anne olduğum için varlık yokluk nedir bildiğim için hele de evlat açısından yokluğun nekadar ağır geldiğini bir anne yüreğine çok iyi bildiğim için söylemediğiniz çoğu şeyi anlayabiliyorum
Buraya kıyafet istemek için konu açmadığınızın hepimiz farkındayız rahat olun
Gerçek ihtiyaç sahibi sizin gibi talep edemiyor zaten
Benim alıp-satma gibi bir amacım yok, kim nasıl isterse öyle baksın size ne bana ne, halden anlamayan az ötede kalsın
Ben sık sık çocuğumun küçülenlerini ihtiyaç duyanlarla paylaşıyorum, bunu evladıma da söylüyorum, onunla birlikte hazırlıyoruz, ona da bunu aşıladım….
Benim oğlum 8 yaşında ama yaşından iri, bebekliğinden bu yana tüm yaş grubu kıyafetleri mevcut, sizin çocuğunuz erkekse lütfen bana özelden yazın, asla maddi-manevi bir talebim yok, tamam der kabul eder özelden yazarsanız bunu burada asla paylaşmam iki anne aramızda kalır söz veriyorum
Israrcı olmamın tek sebebi bir yavruyu ve güzel yürekli annesini mutlu etme isteğim, belki bu sayede Rabbim günahlarımı affeder, oğluma bir hayır dua gelir……
Çok hoşsunuz ağlamayın lütfen herkesin imtihanı farklıdır. Rabbim yüzünüzü hep güldürsün.Tüm günümün duygusal yorgunluğu, bu yorumlaşmalarınızla gözyaşlarına çevrildi.
İkinizin çocukları da huzurla, mutlulukla büyüsün.
Pozitif bir uye
Bugün ferahtayız yarın ne olacağımız belli değil, yarına çıkıp çıkmayacağımız bile meçhulYaşamış olduklarıniza samimiyetle söylüyorum çok üzüldüm. Şu an feraha çıkmış olmanız ne güzel. Düşündüğünüz ve bu kadar iyi niyetli iyi kalpli olduğunuz için tekrar tekrar teşekkür ederim.
Yaaaa çok tatlısınız pamuk hanımcımTüm günümün duygusal yorgunluğu, bu yorumlaşmalarınızla gözyaşlarına çevrildi.
İkinizin çocukları da huzurla, mutlulukla büyüsün.
Pozitif bir uye
Haklısınız, yarın da ferahta olursunuz umarımBugün ferahtayız yarın ne olacağımız belli değil, yarına çıkıp çıkmayacağımız bile meçhul
Bakın siz de sizi mutlu etmeme vesile oldunuz, belki de sizin sayenizde haneme bir sevap yazılmıştır belki Rabbim şu aciz minare kulum pozitif kulumun derdine ortak oldu demiştir, birinin halinden anlamak büyük erdem sayılır oldu günümüzde ne yazıkki
BilmukabeleHaklısınız, yarın da ferahta olursunuz umarımyinede yaptığınız çok güzel Allah razı olsun. Kalbinizde ve hayatınızda ki sıkıntarinizi azaltsin
Yani benim durumum var ancak yine de isterim, sonuçta boşa giden kıyafetler söz konusu. Doğa çevre için en doğrusu da bu. Ne sebeple rica ederseniz edin ayıp bir durum söz konusu değil, ha biri ayıplarsa da bu onun ayıbı olur sizin değilSoru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
Maddi olarak herkes gibi veya herkesten bir tık altta sıkıntı yaşıyoruz. Ve bu yaz çocuk için büyük bir alışveriş yapamayacağiz yani giyim kuşam olarak. Saydığım gibi mesela ablama veya kuzenime hepsinin bir yaş büyük çocugu var o yüzden bunları örnek veriyorum. Onlara senin çocuğun küçülen kıyafetlerini ne yaptın bana verir misin demem sizce ayıp kaçar mi?.
Kırıcı yorum yapmazsanız çok sevinirim utanarak soruyorum çünkü. Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.
Bana teyzemin kızı yollamıştı direkt ben istemedim ama ihtiyacım olsa söylerdim yakınız ihtiyacım olmasa da yolladı sağolsun ablam olsa kesin isterdim çünkü bebeğin giydiği haram yediği helal diye Bi laf vardır ya tam da öyleSoru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
Maddi olarak herkes gibi veya herkesten bir tık altta sıkıntı yaşıyoruz. Ve bu yaz çocuk için büyük bir alışveriş yapamayacağiz yani giyim kuşam olarak. Saydığım gibi mesela ablama veya kuzenime hepsinin bir yaş büyük çocugu var o yüzden bunları örnek veriyorum. Onlara senin çocuğun küçülen kıyafetlerini ne yaptın bana verir misin demem sizce ayıp kaçar mi?.
Kırıcı yorum yapmazsanız çok sevinirim utanarak soruyorum çünkü. Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?