siz bakıcınızı izlemediniz mi hiç?

Gizli ses kaydı suçtur arkadaşlar, neyi tartışıyorsunuz ya? Anne diye her şeyi yapma hakkına sahip olmuyorsunuz. Madem suç işleyecek kadar takıntılısınız, kendiniz bakın çocuğunuza.

Umarım kadın dava açar da, bu saygısızlığın bedeli ödenir.

Kayserideki üvey anne neye istinaden yargılanıyor peki

ben de kendi evime kamera koymayı planlıyorum, hem de bakıcıdan önce, denemeler yaparız :)

anne hassasiyeti ile insana gizli kamera koymak da mantıklı geliyor, bu konuya yazılan bir çok örneğe katılıyorum. Ama maalesef böyle bir hakkımız yok. kimse kamera ile izlendiğini bilmeden çalışmak istemez. Ofis vs örnek verilmiş, orada da yapılan yanlış, doğru değil ki. üvey anne olayında da eş keşke görünür kamera koyaydı da o kadın biraz kendini dizginleyeydi.
ne eyleyim ben olayı olduktan sonra gördükten sonra.
zaten aklı başında biri çocuğa kötü davranmaz, dadı seçerken buna dikkat edicez, bilemediğimiz ya da tahmin edemediğimiz kısım sinirlenince ne yapacağı, işte yemek yerken huysuzlandığında ya da uyumamak için direndiğinde ne tavır takındığıdır. bunun için de genel alanlara kamera koyarsın, hem kadın izlendiğini bilerek daha sorumlu davranır hem de amacına ulaşmış olursun.
gizli gizli izlemenin amacını anlamadığım gibi kesinlikle kimsenin buna hakkı olduğuna inanmıyorum.
şüphelenme durumları istisnadı, orada da kişi önceden akıl edememiştir kamera koymayı, çocukta değişim gözlemlemiştir fiziki ya da psikolojik, artık olayı netleştirmek için gizli kamera koyar, zaten olan olmuştur.

niye bakamıyorsunuz yahu
gayet bakmak hakkınız
kadın da anlayışsız bence

Ay dava açsın o zaman,ispatlasın kameradan haberim yoktu kısmını

Konu cocuksa gerisi teferruattır tabiki koyacaksın sen bir annesin heleki yaşadığımız bu hayatta neler duyuyor neler görüyoruz

Ne anlam içerecek anlamadım. Yahu insan poposuna sıkışan çamaşırı bile düzeltebilir. Kamera olduğunu bilirsen bunu yapmazsın gider Wcde yaparsın ama yok sanırsan odada düzeltebilirsin

Ne anlam içerecek anlamadım. Yahu insan poposuna sıkışan çamaşırı bile düzeltebilir. Kamera olduğunu bilirsen bunu yapmazsın gider Wcde yaparsın ama yok sanırsan odada düzeltebilirsin

Kadın istese seni dava edebilir. Habersiz izlensem benim de sinirim bozulur. Hergün o evde kadın artık kendi evi gibi hissedip firikik verebilir. Kim izliyor nerden bilecek.

Popoya sıkışan don düzeltmede birsey yok sondaj yapacak değil sonuçta

Olay olduktan sonra neyleyim demişsin ama bilmezsen devamı da gelebilir, en azından zararı asgariye indiriyosun

artık anaokulu kreşlerde bile yasak sınıflarda kamera olması..veliler bir dönem izleyebiliyorlardı,artık yasak.sadece koridorlarda olabiliyor onu da okul yönetimi izliyor.kişillik hakları ihlaline giriyor bu durum..
ben 3 aylıkken bıraktım bakıcıya.ama annem sağolsun devamlı gidip kontrol ederdi.bu yüzden kamera falan ihtiyaç duymadım.bebeğin durumu zaten bakıcıyla ilişkilerini belli ediyor inanın..huzuru mutluluğu belli oluyor.
kamera koyan arkadaşlarım var,gidip kontrol edecek kimse olmadığı için koydular.ama bakıcıya da söylediler durumu..anneanne veya anne gün içinde bakıyorlar kameraya.
mantıklı olan bu aslında..

Saygıyı hak etmediğiniz için bakicinin da hakkı olmadığını düşünüyorsunuz.
Verdiğiniz cevabın seviyesinden belli

Arkadaş dava etsin diyorum daha ne diyim sen niye hırs yaptın ki bu kadar, saygı peşinde değilim sanal aleme şah olacak değilim sonuçta

Arkadaş dava etsin diyorum daha ne diyim sen niye hırs yaptın ki bu kadar, saygı peşinde değilim sanal aleme şah olacak değilim sonuçta
Dava etsini ciddi anlamda demediniz ki başında.
Ne olacak ki falan dediniz
Dediğim gibi bakıcıya saygınız yok, kimseden saygı beklemeyin o halde

Popoya sıkışan don düzeltmede birsey yok sondaj yapacak değil sonuçta
hahaha koptum yaaa :)))) hakikaten ne bu ya evde her an eli donunu mu düzelticek en fazla südyen askısı düzeltilir göğüs açılır frikik verilir ama zaten ne biçim giyinecek normal dışarı da çıkmıyor mu bu kadın artık neresi ne zaman açılır bilir insan ya evde diye ip askılılılarla mı gezicek hele kış günü, heheh.

Dava etsini ciddi anlamda demediniz ki başında.
Ne olacak ki falan dediniz
Dediğim gibi bakıcıya saygınız yok, kimseden saygı beklemeyin o halde

Hayır ciddi anlamda dedim ne münasebet, herkes dava demiş suç demiş ya mahkemede herkes ispat edebildiği kadar haklı,kamerayı bilmiyodum kısmını ispat ettiği kadar haklı yani, konu sahibi de hayır haberi vardı diyebilir kimin sözü üstün diye birşey olmadığına göre...

Evet yani sürekli bi yerini düzeltip giyinecek mahrem konuşacak falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…