Gizli kamera koymak zaten başlı başına saçma , sen kadına haber ver ki dikkat etsin hadi diyelim gizli kameradan haberi yok, bebeğini dövdü tekmeledi eee ? gizliden izledin de ne olacak dava bile edemezsin diye biliyorum hakime ne diyeceksin ?sadece kovarsın gizli izlemek şuç çünkü, kadın haklı şekilde tepki vermiş yaptıgınız çok ayıp.
niye bakamıyorsunuz yahuyaptığım doğru değil biliyorum.kim olsa rahatsız olur gizli saklı izlenmekten yada dinlenmekten. şüphelenmem gereken çok ciddi bir durumda yok aslında. ama görmek istedim sadece çocuğun peşinden geziyo mu?çok düşkün olmama rağmen bazen benimde sabrımı taşırıyo acaba bakıcıdada öylemi?tv karşısinda yada video izleterek yemek yediriyo olabilir mi? ve aslında söyleyemediğim daha korkunç şeyler geliyo aklıma. çok güveniyodum aslında bundan dolayı gizli kamera yerleştirdim.çünkü çok güvendiğim için hiç bir kötülük beklemediğim için bazı şeyleri iyiye yoruyo olabilirim.belkide bebeğimi azarlıyo itiyo kakıyo ama ben güvendiğim için haberim olmazsa bunlardan diye korktum. neyse bakıcım kamerayı bulmuş ve artık bakamam böyle bişeynasıl yaparsın diye tepki gosterdi.merak ediyorum hiç yapılamayacak bişeymi bu sizde yapıyomusunuz?ben gerçekten çok pişman oldum
Ben sizden bahsetmiyorum ki gizli kamera koyan herhangi birinden bahsediyorum.Bu kişi zaten benim çocuk baktıracaģım biri olamaz, ben çok daha detaylı bir anlaşma yapar yazılı hale de getirirdim
Ben sizden bahsetmiyorum ki gizli kamera koyan herhangi birinden bahsediyorum.
Ya kadın özel bir telefon konuşması yapacaksa, bunu dinlemeye hakkınız var mı?
Ne anlam içerecek anlamadım. Yahu insan poposuna sıkışan çamaşırı bile düzeltebilir. Kamera olduğunu bilirsen bunu yapmazsın gider Wcde yaparsın ama yok sanırsan odada düzeltebilirsinNiye düzeltmesin ki ofis çalışanı, benim bu arkadaş odada yalnız, soyunmasa da orasını burasını düzelttiği oluyodur, bakıcıda heralde salonun ortasında ya da çocuğun önünde iç çamaşırı düzeltmicektir ya da neden soyunup giyiniyo onu anlamadım, heralde kamera banyoda tuvalette değil, iç çamaşırı düzeltmek diyince aklıma sadece sütyen askısı geliyo dahası bana fazla gelir inşallah başka anlam içermiyodur
Ne anlam içerecek anlamadım. Yahu insan poposuna sıkışan çamaşırı bile düzeltebilir. Kamera olduğunu bilirsen bunu yapmazsın gider Wcde yaparsın ama yok sanırsan odada düzeltebilirsinNiye düzeltmesin ki ofis çalışanı, benim bu arkadaş odada yalnız, soyunmasa da orasını burasını düzelttiği oluyodur, bakıcıda heralde salonun ortasında ya da çocuğun önünde iç çamaşırı düzeltmicektir ya da neden soyunup giyiniyo onu anlamadım, heralde kamera banyoda tuvalette değil, iç çamaşırı düzeltmek diyince aklıma sadece sütyen askısı geliyo dahası bana fazla gelir inşallah başka anlam içermiyodur
Ne anlam içerecek anlamadım. Yahu insan poposuna sıkışan çamaşırı bile düzeltebilir. Kamera olduğunu bilirsen bunu yapmazsın gider Wcde yaparsın ama yok sanırsan odada düzeltebilirsin
ben de kendi evime kamera koymayı planlıyorum, hem de bakıcıdan önce, denemeler yaparız :)
anne hassasiyeti ile insana gizli kamera koymak da mantıklı geliyor, bu konuya yazılan bir çok örneğe katılıyorum. Ama maalesef böyle bir hakkımız yok. kimse kamera ile izlendiğini bilmeden çalışmak istemez. Ofis vs örnek verilmiş, orada da yapılan yanlış, doğru değil ki. üvey anne olayında da eş keşke görünür kamera koyaydı da o kadın biraz kendini dizginleyeydi.
ne eyleyim ben olayı olduktan sonra gördükten sonra.
zaten aklı başında biri çocuğa kötü davranmaz, dadı seçerken buna dikkat edicez, bilemediğimiz ya da tahmin edemediğimiz kısım sinirlenince ne yapacağı, işte yemek yerken huysuzlandığında ya da uyumamak için direndiğinde ne tavır takındığıdır. bunun için de genel alanlara kamera koyarsın, hem kadın izlendiğini bilerek daha sorumlu davranır hem de amacına ulaşmış olursun.
gizli gizli izlemenin amacını anlamadığım gibi kesinlikle kimsenin buna hakkı olduğuna inanmıyorum.
şüphelenme durumları istisnadı, orada da kişi önceden akıl edememiştir kamera koymayı, çocukta değişim gözlemlemiştir fiziki ya da psikolojik, artık olayı netleştirmek için gizli kamera koyar, zaten olan olmuştur.
Saygıyı hak etmediğiniz için bakicinin da hakkı olmadığını düşünüyorsunuz.Popoya sıkışan don düzeltmede birsey yok sondaj yapacak değil sonuçta
Saygıyı hak etmediğiniz için bakicinin da hakkı olmadığını düşünüyorsunuz.
Verdiğiniz cevabın seviyesinden belli
Dava etsini ciddi anlamda demediniz ki başında.Arkadaş dava etsin diyorum daha ne diyim sen niye hırs yaptın ki bu kadar, saygı peşinde değilim sanal aleme şah olacak değilim sonuçta
hahaha koptum yaaa :)))) hakikaten ne bu ya evde her an eli donunu mu düzelticek en fazla südyen askısı düzeltilir göğüs açılır frikik verilir ama zaten ne biçim giyinecek normal dışarı da çıkmıyor mu bu kadın artık neresi ne zaman açılır bilir insan ya evde diye ip askılılılarla mı gezicek hele kış günü, heheh.Popoya sıkışan don düzeltmede birsey yok sondaj yapacak değil sonuçta
Dava etsini ciddi anlamda demediniz ki başında.
Ne olacak ki falan dediniz
Dediğim gibi bakıcıya saygınız yok, kimseden saygı beklemeyin o halde
hahaha koptum yaaa :)))) hakikaten ne bu ya evde her an eli donunu mu düzelticek en fazla südyen askısı düzeltilir göğüs açılır frikik verilir ama zaten ne biçim giyinecek normal dışarı da çıkmıyor mu bu kadın artık neresi ne zaman açılır bilir insan ya evde diye ip askılılılarla mı gezicek hele kış günü, heheh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?