- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
avukat aranıyoooorrr!
bence işin suç boyutunu tam biri açıklarsa daha faydalı olacaktır.
Babamın avukatına sordum watsuptan, ama dedigim gibi nasıl ispat edecek, konu sahibi hayır haberi vardı dese? Laf önemli değil ki mahkemede
çok saçmayaptığım doğru değil biliyorum.kim olsa rahatsız olur gizli saklı izlenmekten yada dinlenmekten. şüphelenmem gereken çok ciddi bir durumda yok aslında. ama görmek istedim sadece çocuğun peşinden geziyo mu?çok düşkün olmama rağmen bazen benimde sabrımı taşırıyo acaba bakıcıdada öylemi?tv karşısinda yada video izleterek yemek yediriyo olabilir mi? ve aslında söyleyemediğim daha korkunç şeyler geliyo aklıma. çok güveniyodum aslında bundan dolayı gizli kamera yerleştirdim.çünkü çok güvendiğim için hiç bir kötülük beklemediğim için bazı şeyleri iyiye yoruyo olabilirim.belkide bebeğimi azarlıyo itiyo kakıyo ama ben güvendiğim için haberim olmazsa bunlardan diye korktum. neyse bakıcım kamerayı bulmuş ve artık bakamam böyle bişeynasıl yaparsın diye tepki gosterdi.merak ediyorum hiç yapılamayacak bişeymi bu sizde yapıyomusunuz?ben gerçekten çok pişman oldum
Babamın avukatına sordum watsuptan, ama dedigim gibi nasıl ispat edecek, konu sahibi hayır haberi vardı dese? Laf önemli değil ki mahkemede
mahkemede ispat edilememesi ortada hukuksuzluk olmadıığı anlamına gelmiyor. kadın gizli koydum diyor burda bizde ona göre hukuksuz diyoruz.
bakıcıya söylersen belki kameranın olmadığı yerlerde yapacak yapacağını ben karşı değilim gizli konulmasına en değerli varlıklarımız onlar nasıl güvenip gözü kapalı bırakabiliriz hemde şu kayseri olayından sonra ben hak verdim konu sahibine günahını almayayım ama kadının bi kusuru vardıki tepki gösterdi yoksa niye işi bırakmaya kadar gitsinki...Niye gizli koyuyorsunuz ki, açıkça soyleyin kamera koyucağınızı. Açıkça soylemek hem ahlaki hem daha guvenli... Bende doğumdan sonra çalışırsam kamera takarım eve ve en başta belirtirim bunu bakıcıya. Kabul etmeyen en başta kabul etmez.
Ben zaten dava eder edebilir diyenlere yazdım, buyursun etsin diye, kaçak kullanım bedeli de hukuksuz ama ödüyoruz
Genel olarak karşıysa kusura bakmasın. Ben güvensem bile çocuğumu gün içerisinde görmek isterim. Eğer bakıcıya teslim ediliyorsa, kamera en doğal hak. Daha önce de dediğim gibi; gizli kameraya karşıyım ben. Bence yeni biriyle anlaşın. Kamera sistemi kurun. Arkadaşım 400 tl ye bütün odalara salona ve mutfağa kurdu. Cep telefonuyla istediği zaman açıp izliyor.yok kadının derdi güvenmekle ilgili.çünkü öncedende görüştüğümüz komşum ama ufak tefek yalanlarını farkettim sonra benimde güvenim sarsıldı.aklıma kötü kötü şeyler geliyo sonra çok pişman oluyorum insanları böyle psikopat yerine koydugum için
Gizli kameraysa bakıcı nasıl bulmuş evinizi mi karıştırıyor
kötü örnek örnek değildir. o zaman o da hukuksuz bu da hukuksuz deyip her türlü önlemi alıp, ortada delil ispat aracı bırakmayıp her türlü hukuksuzluğu yapalım bu mudur. sonuç olarak hiç bir iyi veya kötü örnek konu sahibini ne etik olarak ne de hukuki olarak haklı çıkarır. konu sahibinin gizlice böyle birşey yapması yanlış.
İlginç.çocuk da bulmuş olabilir, saksıdaymış zaten, sanki çok gizli yerde.
kadın çiçeği sulamak gibi bir iyi niyet gösterse bile bulur.
aslında suç ta hukukta açık var, hiç kimse eve gelen bakıcıyı izlemek için gizli kamera koyamaz, kamera aleni ortada olması lazım saklanmış olmaması lazım, bu kanunda aleni yazıyor ama hakim taktir yetkisini kullanıyor , bakıcı bebeği dövüyorsa ve bunu ispatlamanın başka bir yolu yoksa duruma göre yasaklı delil olup olmadığını bakıyor. Şimdi konu sahibi soluğu mahkemede alabilir atıyorum bir telefon görüşmesi olur hal hareket olur, bakıcının başka kişilerin görmemesi gereken bir şeyini kayıt etmiş ve izlemişse kadın çatır çatır tazminatını alır.Kayserideki üvey anne neye istinaden yargılanıyor peki
yaptığım doğru değil biliyorum.kim olsa rahatsız olur gizli saklı izlenmekten yada dinlenmekten. şüphelenmem gereken çok ciddi bir durumda yok aslında. ama görmek istedim sadece çocuğun peşinden geziyo mu?çok düşkün olmama rağmen bazen benimde sabrımı taşırıyo acaba bakıcıdada öylemi?tv karşısinda yada video izleterek yemek yediriyo olabilir mi? ve aslında söyleyemediğim daha korkunç şeyler geliyo aklıma. çok güveniyodum aslında bundan dolayı gizli kamera yerleştirdim.çünkü çok güvendiğim için hiç bir kötülük beklemediğim için bazı şeyleri iyiye yoruyo olabilirim.belkide bebeğimi azarlıyo itiyo kakıyo ama ben güvendiğim için haberim olmazsa bunlardan diye korktum. neyse bakıcım kamerayı bulmuş ve artık bakamam böyle bişeynasıl yaparsın diye tepki gosterdi.merak ediyorum hiç yapılamayacak bişeymi bu sizde yapıyomusunuz?ben gerçekten çok pişman oldum
Ben olsam bende kamera yerlestirdim gazetelerde tv lerde neler goruyoruz ve sonucta anneyiz onlar bizim canlarimiz onlari korumak icin her turlu onlemi almaliyiz yaptiginiz dogru bence onjnda bu kadar tepki gostermesi yanlis neden bu kadar tepki veriyor ki sonucta can emenat ediyoruzyaptığım doğru değil biliyorum.kim olsa rahatsız olur gizli saklı izlenmekten yada dinlenmekten. şüphelenmem gereken çok ciddi bir durumda yok aslında. ama görmek istedim sadece çocuğun peşinden geziyo mu?çok düşkün olmama rağmen bazen benimde sabrımı taşırıyo acaba bakıcıdada öylemi?tv karşısinda yada video izleterek yemek yediriyo olabilir mi? ve aslında söyleyemediğim daha korkunç şeyler geliyo aklıma. çok güveniyodum aslında bundan dolayı gizli kamera yerleştirdim.çünkü çok güvendiğim için hiç bir kötülük beklemediğim için bazı şeyleri iyiye yoruyo olabilirim.belkide bebeğimi azarlıyo itiyo kakıyo ama ben güvendiğim için haberim olmazsa bunlardan diye korktum. neyse bakıcım kamerayı bulmuş ve artık bakamam böyle bişeynasıl yaparsın diye tepki gosterdi.merak ediyorum hiç yapılamayacak bişeymi bu sizde yapıyomusunuz?ben gerçekten çok pişman oldum
yorumunuz için teşekkür ederim önemseyip kendinizi yormuşsunuz.fakat bakıcı 3 saat bebekle birlikte oluyo ve bu süre içinde sadece bebekle ilgilenmesini istiyorum ondan tv,video izletmemesini istedim ve temizlik konusunda uyardım sen temizlik yaparken çocuk napıyodu acaba diye düşünüyorum hiç birşey yapmanı istemiyorum sadece çocukla ilgilen dedim.ve bu 3 saatlik sürede tel.i eline alması bile zor ki oturup özel kimsenin bilmesini istemeyeceği bir görüşme yapmamalı diye düşünüyorum.önce iş ahlakını düşünmeniz gerekiyo ama siz takmışsinuz mahremiyet diye salona koydum kamerayı ve duvarı çekiyor. bu arada herşeyi asaladıgıniz gibi telefonumuda asalamissiniz ama 2.5 sa.lik kayıt yapıyo ve yaprak kamuflajıyla.
Ben de başta yazdım zaten. Ben 3 yıldır her odadan sesli kamera sistemi ile izliyorum evi. Bakıcım akıllı bir kadın, hiçbir konuda zan altında kalmamak için güle oynaya kabul etti. Ama ona göre üstüne başına ya da konuşmalarına dikkat ediyor. Özelini ulu orta konuşmuyor.Kim gizli kamerayı savunur ki bu suç zaten, ama bence açık açık kamera konmalı bu durumda çünkü belli ki yalanını yakalamış ve kadın hakkında kesin bir güvene sahip değil. Arada kontrol ettirebileceği biri de yok ya kalıcı şekilde kamera sistemi kurulacak ve bakıcı da kabul edecek veya böyle devam edecek mennunsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?