sen okul okudugundan eminmisin ? Direk yazmissin insan bir nokta koyar ara sira.
Sorununuda anliyamadim acikcasi ... Neyden sikayetcisin ?
o beni optu , bn optum , msj attim , o atmadi , sonra atti .. Ne bunlar ya allah askina durduk yere öylesine konu acmayin bos yere...
hmmmm şimdi kaç yaşındasın ? Bana bu tip erkekler sağlam ayakkabı gibi gelmez.Yapacağım yorumu ne kadar ciddiye alırsın bilmiyorum ama söylemek istiyorum.Şimdi canım bu adam seni sevse duygusal manada birşeyler hissetse seninle bir ilişkiye başlar.Cinsellik yaşamadık vs. başka birşey olmadı diyorsun sadece öpüştük diyorsun.Bu tip adamlar öpüşmeyi bile kar sayar kendince.Bence uzak dur sonunda üzülücekksinn..Çok daha sağlam karakterli ve bayanlarıı cinsel obje olarak görmeyen erkeklere ihtiyacımız var bizim bu tür adamlar sadece can yakar çekip gider..Böyle bir durum yaşamadım ama neyin ne olduğunu az çok biliyorum
buluştuğunuz zaman bakarsın o telefondaki soruna belki senn yapabileceğin bişeydirAyrıca dışarda ararım zevklerm var fln fln larada girmiş herkes , her erkek zevklerini uygulaya uygulaya yaşamıyor. sen taviz verdikçe daha da fazlasını isteyecektir sen sınırlarını çiz , belli et nerde durması gerektiğini.. Buarada yalan söylemiyorsa telefonun bozulması konusunda takılacak bir nokta göremiyorum sıkma canını :)
Teşekkür ederim ama öyle şeyler demesi hosuma gıdıyo ve tek kalmamıza ragmen hiç birşey yapmadı bu ne demek pekı ? Yapsa yapardı kımsenın ruhu duymazdı ama yapmadı..
Ne hoşunuza gidiyor, size birşey yapmaması ama diğer kızlarla sırf bunun için çıkmış olması mı ?
Kriteriniz ''size birşey yapmaması mı ? ''
Okuyor musunuz ?
Ne olmak istiyorsunuz ?
Kendinizi geliştirmek için neler yapıyorsunuz ?
Yaşınızın kıymetşni biliyor musunuz ?
Yani kriterleriniz öncelikle size birşey yapmayan bir arkadaş mı bulmak ?
O kadar yazıyor herkes, siz savunma yapıyorsunuz ?
PARDON neden açtınız konuyu, NE ÖĞRENMEK İSTİYORSUNUZ ?
''Sen diğer kızlar gibi değilsin'' diyen her erkekten arkanıza bakmadan kaçın.. Ne o tescil görevini mi üstlenmiş. !!!
Bu tipler kaç kızı madur ediyorlar biliyor musunuz, psikolojik olarak çökertiyorlar.
''Dokunamam, çünkü sana kıyamam''
KIYMAK NE YA HU ? Sözde kıydığı diğer kızların onu hakettiğini mi söylemek istiyor ne ?
...
Yaşınız bunları düşünmek için çok küçük..
Yazık etmeyin kendinize, etmeyin.
Okuyun, kendinizi sevin, hayatınızı ve kalbinizin kalitesini yükseltin..
HEPSİ BU.
Devamı zaten geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?