Siz böyle bi durumda olsanız ne yapardınız ? :(

  • Konu Sahibi Konu Sahibi AEC
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AEC

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
46
0
86
İstanbul
Bu konuyu az önce açmıştım ama suan gözükmüyo konu o yuzden bı daha yazıyorum . 17 yasında liseye gidiyorum okulumuza yakın bir okuldan arkadaşlar arcılığı ile bir çocukla tanışyım. çocuğun önceden ne kadar nasl bır ılışki oldğunu blmıyorum ancak bır kaç zamandır kızlarla öyolesıne gnül eğendirmek için opmek için vs çıkıyormuş benle bır kaç gün konuştuktan sonra hakkımda cok tatlı hoş hanım hanımcık cici bir kız diğerleri gibi gönel eğlendirilcek br kz değil demiş daha sonra bana 2 mesaj atmadı arkdşna dedim arkdşıda neden mesaj atmadğını sormuş uğraşamıcam şimdi felan demiş bende bır daha mesaj atmamaya karar verdm o gun ıcersınde tartısır gıbı olduk sonra akşam mesaj attı bugunkü tavrlarını anlayamdm falan dedi biraz tartstık bır daha mesaj atmadm oda atmadı sonra pazar günü mesaj attı konusurken falan dediki bak seninle olmak ısterım ama senı kırmaktan korkuyorum dedim kırmaktan kastn ne dedim erkeğim ve zevklerm var senle yasayamam oyle br kz değilsn dedi haklsn dedim karslayamam o zevklerini dedim sana dokunmaya bıle kıyamam dedi daha sonra böyle knşmaya dvm ettik tek engel bu konu mu dedim evet dedi engel değil aslnda ckarım ama bazı şeylerı dsarda ararım falan dedi bu konuşmalardan once eve beraber gtmştik saçlarmla oynamstı gamzeme fLn bkmştı sonra sonra geçen cuma akşamı knusurken buluşalm falan dıye konu aaçldı tamam dedim buluştuk buluştğmzda sevgili gbydk el ele tutstk sarldı falan dudğmdan optu opustuk ancak baska bır temas olmadı konuşmalara bkşları gayet içten gibiydi yalan gibi gelmedi birşey yapmayda kalkmadı tek oldğmz halde evde buluşmdk tabiki. sonra akşam eve gittğimde ne yapıyorsun dedim işteym sen dedi evdeyım neyse kolay gelsın dedim mesaj atarm tatlm dedi bendetamam dedim snra mesaj attı cvp verdim uyuya kalmştı herhalde sonrakı sabah gunaydn dedim gunaydn dedi ne yapıyorsun dedim uyuyorum sen bende ytyorum dedim sonra akşam mesaj attm ne ypıyorsun diye cvp vermedi. mesaj attm az önce ne yapyorsun diye tnıyamdm dedi boşver deidim telefonda numaralar slindi söyle dedi cvp vermedim 2 tan boş mesaj attı cvp verdim sen olğunu tahmn ettim dedi neden sordun dedim ne bu tavır dedi ne tavrı dedim sana soruyorum dedi mesaj atyorum cvp vermıyorsun sonra yıne atyorum tnıyamdm dıyorsun nasl tepkı vermemı bklyorsun dedim telefonda sorun var dedi peki dedim cvp vermedi. ne yapcağımı blmıyorum. bana karşı yanlış br hareketi olmadı hep mesafelydk opustugmz zamanda bende ıstedm baska brsey olmadı yorumlarını bekliyorum?
 
sen okul okudugundan eminmisin ? Direk yazmissin insan bir nokta koyar ara sira.
Sorununuda anliyamadim acikcasi ... Neyden sikayetcisin ?

o beni optu , bn optum , msj attim , o atmadi , sonra atti .. Ne bunlar ya allah askina durduk yere öylesine konu acmayin bos yere...
 



Hayrola burda sorun nokta koyup koymamak degıl senın ıcın bos olan konu benım ıcın onemlı . Afedersınde bana dıyosun kendı adını yazma tarzına bakta konuş :) Konu baska yere gıtmesın yorum atma kavga ıstemıyorum
 
Cocuk senle de gonul eglendirmek istiyor bence; ama uyanik alttan alarak yavas yavas seni yola getirmeye calisiyor. Ugrasmaya degmez vaktini harcama uzulursun.
 
hmmmm şimdi kaç yaşındasın ? Bana bu tip erkekler sağlam ayakkabı gibi gelmez.Yapacağım yorumu ne kadar ciddiye alırsın bilmiyorum ama söylemek istiyorum.Şimdi canım bu adam seni sevse duygusal manada birşeyler hissetse seninle bir ilişkiye başlar.Cinsellik yaşamadık vs. başka birşey olmadı diyorsun sadece öpüştük diyorsun.Bu tip adamlar öpüşmeyi bile kar sayar kendince.Bence uzak dur sonunda üzülücekksinn..Çok daha sağlam karakterli ve bayanlarıı cinsel obje olarak görmeyen erkeklere ihtiyacımız var bizim bu tür adamlar sadece can yakar çekip gider.. Böyle bir durum yaşamadım ama neyin ne olduğunu az çok biliyorum
 
buluştuğunuz zaman bakarsın o telefondaki soruna belki senn yapabileceğin bişeydir Ayrıca dışarda ararım zevklerm var fln fln larada girmiş herkes , her erkek zevklerini uygulaya uygulaya yaşamıyor. sen taviz verdikçe daha da fazlasını isteyecektir sen sınırlarını çiz , belli et nerde durması gerektiğini.. Buarada yalan söylemiyorsa telefonun bozulması konusunda takılacak bir nokta göremiyorum sıkma canını :)
 
Numaramı ezberlemesine gerek yok da, numaramı hiç tanımayan,kimsin diye mesaj atan çocukla ne yapacağım? Boşverirdim.
 
Bende napcagımı bılmıyorum. Amacı farklı oldugu kızlara karsı boyle davranmıyormuş. Ortak arkadaşlarımız kız , severse gözü hiçbirşeyi görmez diyolar ama ben onun zevklerı ıcın yokum dıyorum zaten. Bundan vazgecer mi bilmiyorum :/
 
Seni de diğerleri gibi gördüğünden hiç şüphen olmasın.
Hemen iletişimi kesmlisin o çocukla. Sana zarar verir emin ol ve zaman kaybı.
 


17 yasındayım oda 18 yasında. Tabıkı yorumlarınızı dıkkate alıyorum zaten bunun ıcın yazdım . Ancak hakkında bıldıgım seylerden dolayı onun gozunde oyle bı kız degılım arkadaslarımda bunu zaaten belırtmısler ama cok rahat davrandıgı ıcın ne zaman nerde ne yapacagını kestıremıyorum.
 


O kadar yakın degılız. Tanıalı 1 ay oldu telefonuna bakabılcegmı zannetmıyorum . Zaten sınırları koydum ama baskalarıyla yaparsa ne yapmalıyım ?
 
''Sen diğer kızlar gibi değilsin'' diyen her erkekten arkanıza bakmadan kaçın.. Ne o tescil görevini mi üstlenmiş. !!!

Bu tipler kaç kızı madur ediyorlar biliyor musunuz, psikolojik olarak çökertiyorlar.

''Dokunamam, çünkü sana kıyamam''

KIYMAK NE YA HU ? Sözde kıydığı diğer kızların onu hakettiğini mi söylemek istiyor ne ?

...

Yaşınız bunları düşünmek için çok küçük..

Yazık etmeyin kendinize, etmeyin.

Okuyun, kendinizi sevin, hayatınızı ve kalbinizin kalitesini yükseltin..

HEPSİ BU.

Devamı zaten geliyor...
 
Teşekkür ederim ama öyle şeyler demesi hosuma gıdıyo ve tek kalmamıza ragmen hiç birşey yapmadı bu ne demek pekı ? Yapsa yapardı kımsenın ruhu duymazdı ama yapmadı..
 
Teşekkür ederim ama öyle şeyler demesi hosuma gıdıyo ve tek kalmamıza ragmen hiç birşey yapmadı bu ne demek pekı ? Yapsa yapardı kımsenın ruhu duymazdı ama yapmadı..


Ne hoşunuza gidiyor, size birşey yapmaması ama diğer kızlarla sırf bunun için çıkmış olması mı ?

Kriteriniz ''size birşey yapmaması mı ? ''

Okuyor musunuz ?

Ne olmak istiyorsunuz ?

Kendinizi geliştirmek için neler yapıyorsunuz ?

Yaşınızın kıymetşni biliyor musunuz ?

Yani kriterleriniz öncelikle size birşey yapmayan bir arkadaş mı bulmak ?

O kadar yazıyor herkes, siz savunma yapıyorsunuz ?

PARDON neden açtınız konuyu, NE ÖĞRENMEK İSTİYORSUNUZ ?
 



Hoşuma giden şey benim farklı oldugumu söylemesi baskaları ıle baska anlamda bırlıkte olması tabıkıde hoşuma gitmiyor. ayrıca evet okuyorum ve derslerim gayet iyi durum ailem olsun hiç bir sorunum yok geleceğimde parlak hayallerimde var yaşımında kıymetibi blyorum herşey yaşamam gerektiği gibi yşyorum ilk defa bir sevgilim olmuyor bundan önce 3 senelik bır lıskım zaten oldu. savunma ypmıyorum aklmdakı soru işsreklerni soruyorum sadece. hcbırsey eğitimimi etkileyemaz benim.
 

Ahh Birsen nasıl güzel bir yorum bu :81:
 
cnm bnm o ayrılmadan sen ayrıl derim ben o çocuk da kaynımın tavırlarını görüyorum benm bi kaynım var çok sevrim ama kızlarla aynı o şekil yaklaşır yemediği halt kalmaz birde 10 kızla çıkar birinin ruhu duymaz hep öyle yaklaşır ben işte seni öyle görmek istemiyorum kırmak istemiyorum falan filan erkeklerin huyları böyledir inanma derim ben bi siz çıklalı bir ay oldu mu ki hemen öpüşüyorsunuz erkeklere güvenme yaşın küçük
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…