Siz böyle bir durumda ne yapardınız?

Y
Ailen seni baş üstünde tutuyorsa orada kal ayakaltı olacağın bi yere çağrılmaktaki ısrar niye? Ayrıca daha yeni bayram geçti iki saat uzağa gelip aramamışsınız utanmadan bi de davet bekliyorsunuz. Çocukla tek gitmeniz ne alaka anlamadım zaten saraylı değiliz hiçbirimiz hepimiz sizin gibi yolculuk yapıyoruz.
Ya ben bayramda onu aradım o beni köye geldim geleli aramadı anlayamıyorum galiba

Anlamiyorum bayramlasmaya ziyaret etmeyi seviyorsaniz sizin gitmeniz gerekmiyormuydu ?

Arkadaşlar ben memlekete annem ve babamın yanına tatile geldim kayın validemlerim köyü iki saat uzaklıkta kayınvalidem normalde hep ayrımcı dır diğer büyük gelininide sevmez arkadan konuşur ama onu hep kayırır ama onlara daha fazla düşkün çocuklarına ve büyük oğluna yani kaynıma neyse ben geleli iki gün oldu kaynanam normalde İstanbulda oturuyor ama oda köyünde şimdilik ne beni aradı ne gel buraya torunumuda göreyim dedi kendi ailem baş üstünde tutuyor beni ben bu konuyu sizce olay haline getireyim mi yoksa hiç umursamim mi çünkü beni şuan aramıyor eşime söylesem oda annesine neden aramadın filan dese yine kayınvalidem kendini bir şekilde haklı çıkarır kızlar sonuçta onun araması gerekmiyor mu kızım gelip alalım seni diye siz olsanız ne yapardınız gündeme taşırmıydınız bu konuyu bu arada ben kaynanamı 1.günü aradım
Yahu neden kaşınıyorsunuz? Çok özlediyseniz gider kalırsınız. Özlemediyseniz egonuz için arasın diyorsunuz. Bu da çok komik bir duruma sokuyor sizi.

Y

Ya ben bayramda onu aradım o beni köye geldim geleli aramadı anlayamıyorum galiba
E bayramda aradıktan sonra mı gittiniz memlekete? Arasındanız konuşmuşsunuz işte daha neyi sorsun kadın arayıp? Aramadınız gerçi bence kıvırıyorsunuz ama inanmış gibi yaptım hadi 🤪 Boşverin aramazsa aramasın sizin yerinizde olmak isteyen kaç kişi var bu forumda kimbilir

Y

bunu belirtmediğiniz için insanlar üstüste yazdı bayramda aramalıydınız vs diye
bu virüsde bir o ev bu ev gezmek mi istiyorsunuz gerçekten
annenizin evinde rahat değil misiniz?

Hiç suyu bulandırmayın işte. Ne güzel ailenizle vakit geçiriyorsunuz. Niye gelmedin derse de gelip almadınız ben kendim gelemem çocukla dersiniz. Çok mu önemli kaynananızın yanına gitmek?

Back
X