Siz de mi boylesiniz????

kizlar
esimle konusuyorduk
dedim ki.sen sikintilari benim gibi düşünüyor musun ? hayir dedi aklima bile gelmiyor diyor?

misal ben gecen sene eltimin bana dedigi seyi dusundum bugün . oyle aklima takildi . sizin de takılıyor mu ? boyle canınızı sıkan anlari tekrar düşünüyor musunuz?

ya da gecen erkek kardesim canimi sıktı gercekten gunlerdir üzülüyorum ama tabi bi şey de yapamiyorum cozebilecegim bi dert degil ama aklima geliyor hep ??

Yapi meselesi her insan bir olmaz

kizlar her birinize ayri ayri teşekkür ederim.

belki de beklentiye girmemek lazim cok guvenmemek lazim :) sonra da hayal kirikligina ugrayip dusunmemek lazim .

Erkekler dusunmez neden dersen cunku bizim ailelerimiz genelde damada itinali davranir. Kizim rahat etsin huzuru bozulmasin diye ama onun ailesi itinali degilse adamda bunu tabiki takmaz cunku olan kadina olur. Bir dene bakalim baban esine 1 kez haksiz yere laf etsin tepki versin, o umursamayan erkek babanin tutumunu asla unutmaz.

Konusu acilirsa aklima gelir dusunurum. Ama durup durup gecmisin kotu pis* kaka taraflarini hatirlamiyorum.

Gecmis bitmis.

Kapanmamis defterleriniz mi var? Sorunlariniz mi cok buyuk? Ne bileyim kucuk buyuk herseyi hatirliyor muyusunuz?

Ben 4 yıl önce yaşanan bir hadiseyi tüm ayrıntıları ile kurulan cümleleri kelimesine kadar
hatırlar canlı canlı tekrar yaşarım.

Bu hafızayla da çok yaşayacağımı sanmıyorum maalesef:KK14:

Ben de geçmişi hiç takma m, o şartlarda öyle olmasi lazımdı der geçerim. Benim sorunum geleceği şimdi yaşamak. Gelecekteki bazı olaylar için öyle çok kafama takıyoru m ki bazen uykularim kaçıyor. Bu durumdan da çok şikayetçiyim. Çünkü geleceği yaşamaktan günün tadını alamıyorum bazen :(

Ben de çok takarım, kafamda konuşurum o kişiyle. Sinirim bozulur. Ama ufak tefek değil de büyük olaylar gelir aklıma... Erkekler takmıyor. Keşe biz de takmasak, yıpratıyoruz kendimizi boş yere...

Bende öyleyim en ufak iş yaparken bile aklım geçmişe gider..
Olabildiğinde geleceği hayal edip güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum ama bazen maalesef geçmişin karanlık gecelerine gidiyor aklım..geçmiş geçmiyor maalesef...

kizlar
esimle konusuyorduk
dedim ki.sen sikintilari benim gibi düşünüyor musun ? hayir dedi aklima bile gelmiyor diyor?

misal ben gecen sene eltimin bana dedigi seyi dusundum bugün . oyle aklima takildi . sizin de takılıyor mu ? boyle canınızı sıkan anlari tekrar düşünüyor musunuz?

ya da gecen erkek kardesim canimi sıktı gercekten gunlerdir üzülüyorum ama tabi bi şey de yapamiyorum cozebilecegim bi dert degil ama aklima geliyor hep ??
Bende olayları etraflıca ve ince düşünenlerdenim olan bana olur orası ayrı.Bu arada eşiniz öyle demiş Ya erkekler olaylara genel bakar ve kurcalamaz dış hatlarıyla kafa yormadan yorum yaparlar olaylara öyle algılarlar

yeniden teşekkürler. :KK68:

kimisi takıyor kimisi takmiyor
bence erkek kadin meselesi de degil kimi
arkadaslr eslerinin taktigini kendilerinin umursamadigini soylemis.

bence kafa yapisi belki psikolojik alt yapi yuzundn takiyoruz.

belki de vesvese gibi bi seydir.
yoksa cok sacma gelmis gitmis bir sey icin dusunmek :KK43: ama insanin elinde de degil. :KK43:
bi arkadas demis ya muzik dinlemek vs bence de zihni bos birakmamak gerek herhalde .

benim hep bulasik yerlestirirken mutfak duzeltirken kafamda tilkiler donuyor. :sus:

ama ilk firsatini bulayim bi psikolga gidip psikoterapi alip kocam gibi temiz bir kafaya sahip olmak istiyorum . :KK53:

Back
X