Siz de öğrenciydiniz... Pahalı ve sağlıksız yemeklere SON !

Ben de Koç'a yaz araştırma programı için başvuru yapıyorum şimdi, kabul edilmem için ben de böyle bir imza kampanyası mı açsam diye düşünüyorum şu an asdfghj.

Şaka bir yana vakıf üniversitelerinin sorunu bu maalesef, sizin üniversite şehir merkezine de bayağı uzak olduğu için alternatif bir seçenek de yok.

Oranin ozel okul oldugunu bile bile yazdiniz birilerinin milyarlar yatirdigi bircok kisiye ekmek kapisi olan isletmeye karsi gelmeniz cok normal degil.Hayat boyle kimi ferrariye biner kimi akbil basar kimi yemekhaneden yer kimi evden goturur.
Ordan yemek yemek zorunda degilsiniz evinizden yurdunuzdan sandvic gibi seylerle karin cokta guzel doyar.
Bursunuzdan artsin istiyosunuz kendinize birseyler yapmak icin okul size bursu bu tarz ihtiyaclar icin veriyo kendinize ekstra harcayin diye degil.

Ben de Koç'a yaz araştırma programı için başvuru yapıyorum şimdi, kabul edilmem için ben de böyle bir imza kampanyası mı açsam diye düşünüyorum şu an asdfghj.

Şaka bir yana vakıf üniversitelerinin sorunu bu maalesef, sizin üniversite şehir merkezine de bayağı uzak olduğu için alternatif bir seçenek de yok.

Okulu gerçekten seviyorum çok güzel pek çok şeyiyle..Merkezden uzak olması bile büyüleyici.. Temiz hava oh miss, bu kampanya okula bir isyaan olarak algılanmaz inşallah zaten başlatan ben değil arkadaşım.. Ya fiyat düşsün ya da fiyata oranla kalite artsın sadece :KK36:

Oranin ozel okul oldugunu bile bile yazdiniz birilerinin milyarlar yatirdigi bircok kisiye ekmek kapisi olan isletmeye karsi gelmeniz cok normal degil.Hayat boyle kimi ferrariye biner kimi akbil basar kimi yemekhaneden yer kimi evden goturur.
Ordan yemek yemek zorunda degilsiniz evinizden yurdunuzdan sandvic gibi seylerle karin cokta guzel doyar.
Bursunuzdan artsin istiyosunuz kendinize birseyler yapmak icin okul size bursu bu tarz ihtiyaclar icin veriyo kendinize ekstra harcayin diye degil.

Hanımefendi zaten okula değil okuldaki Yemekhane adında özel işletmeye sitemimiz biraz daha kaliteli yapamazlar mı şu yemeklerı? Damarlarımızdan patates püresi ve katı yağ akıyor yeminle..18-19 yaşındayız daha kızmayın bize... Bursumuz da öyle düşük üniversitelerin verdiği bursu gibi 1-2 bin lira değil ve evde de kalmıyorum yurtta kalıyoruz , her gün her zaman sandviç mi yiyelim? Hemen ulaşabileceğimiz bi mutfak da yok. :KK61:

Eneee Koç Üniversitesi :))))) Dehşet bi okuldasın önce tebrik ederim.Sonra bol kazançtan önceki son bursluluk halleri olduğunuzuda hatırlatırım malum koç üni diplomanız olucak.Ek olarakta attım imzayı gitti :)))))))))

Hanımefendi zaten okula değil okuldaki Yemekhane adında özel işletmeye sitemimiz biraz daha kaliteli yapamazlar mı şu yemeklerı? Damarlarımızdan patates püresi ve katı yağ akıyor yeminle..18-19 yaşındayız daha kızmayın bize... Bursumuz da öyle düşük üniversitelerin verdiği bursu gibi 1-2 bin lira değil ve evde de kalmıyorum yurtta kalıyoruz , her gün her zaman sandviç mi yiyelim? Hemen ulaşabileceğimiz bi mutfak da yok. :KK61:
Okulda ozel dogal olarak isletmede ona gore yatirimini yapiyo.Bursu arttirip kitap alma derdindr olsaydiniz imzalardim ama genc kiziz heveslendigimiz seyler dediginiz kiyafet makyaj eminim.

Yorumunuza çok şaşırdım o yüzden cevap vermeden edemedim.Koç Üniversitesi Türkiye'nin en muhteşem okullarından biridir.Hatta düşününce koç odtü ve boğaziçi dışında ne olabilirki.Bu arada koç mezunları koçların yanındada işe girebiliyor buda resmen aydınlık gelecek demek o kadar puanı alsam tabiki yazardım ayol.Bununlada birlikte özel ünilerin yemekhaneleri okul tarafından değil açılan ihalelerde kazanan kişiler tarafından işletilir.Yani yemekhaneden kazanılan para koçların cebine girmiyor orayı işletenin cebine giriyor.Bu durumda adamın hakkıyla yemek vermesi gerektiği kanaatindeyim yapıcaksan işini düzgün yap yani.Böyle bir okulda eğer ''yemekhane'' yemekleri kötüyse,buda burslulara karşı gösterilen bi boşvermişlik oluyor malum senede 60bin TL vererek okuyan adam yemekhanede yemek yemiyor.Bu yüzdende yemekhanede güzel yemek istemenin neresi anormalki? Buarada hergün okula giden bir öğrenci değil koçta benim gibi uludağda okusa öyle evden yemek sandviç filan götürülmüyor.Sanıyorumki siz üniversite okumadınız bu yüzden bilmiyorsunuz. Ben devlet okulunda 4 çeşit yemeği 5 Liraya yiyorum.Yemek bursu alanlar da 2 liraya:) Bu yüzden yemekhane yemeklerinin baştan savma olması koç öğrencilerine haksızlıktan baska bisey değil.Yarın bu insanlar mezun olduğunda Türkiyeye en yararlı olucak insanlar. Bugün o yemeği baştan savma verip bursluyu önemsemeyen yemek şirketi yarın bu insanların kapısından içeri kolay kolay giremicekler.Ben bu yüzden bu yorumunuzu (bilmiyorum fakat) üniversite okumadığınızı düşünerek yaptığınıza inanıyorum.Çok garip.

Okulda ozel dogal olarak isletmede ona gore yatirimini yapiyo.Bursu arttirip kitap alma derdindr olsaydiniz imzalardim ama genc kiziz heveslendigimiz seyler dediginiz kiyafet makyaj eminim.

Birde imza konusu koç üniversitesi burs arttırsın değil, koç üniversitesi yemekhanesinde düzgün yemekler istiyoruz başlıklı. Burs arttırma meseleside yok, güzel yemek isteği var.

Beni tanımadan nasıl bu kadar emin olabilirsiniz? :) Belki de bu okuldaki en süssüz en salaş kızım, çekerim basit bi bluz bol paça kot bot kaban bittii.... Benim heveslerim çalmak istediğim enstrümanlar yapmak istediğim danslar oynamak istediğim sporlar ve bunların hepsinin ücreti var.. Ailemden de bir şey alamıyorum anlıyor musunuz? Engelli bi kardeşim var onun bakımı benden çok daha önemli. Burda heveslerimi gerçekleştiren yaşıtlarımı görüp oturup patates yiyorum ben de..Sevgileerr :KK72:

Beni tanımadan nasıl bu kadar emin olabilirsiniz? :) Belki de bu okuldaki en süssüz en salaş kızım, çekerim basit bi bluz bol paça kot bot kaban bittii.... Benim heveslerim çalmak istediğim enstrümanlar yapmak istediğim danslar oynamak istediğim sporlar ve bunların hepsinin ücreti var.. Ailemden de bir şey alamıyorum anlıyor musunuz? Engelli bi kardeşim var onun bakımı benden çok daha önemli. Burda heveslerimi gerçekleştiren yaşıtlarımı görüp oturup patates yiyorum ben de..Sevgileerr :KK72:
İleride hayal ettiğin her şeye sahip olacağına eminim sende bu zeka varken sırtın yere gelmez azıcık sabır sadece ;) İnşallah kampanya da başarılı olur hayırlısı olsun :)

yoo kimse bizi ezmiyo niye ezsinler ki ezilcek ne var :cool:
Aa sen niye alindin. You are still here, so why? :)
Diger taraftan aclik var, sefalet var, baska vakif uni ogrencileri portakalli pekin ordegi yerken ayni ogunde size sunulan biber dolmasi corba falan. Vasat.
Ezilebilirsin yani yadirgama

Kardesim devlette orada oyleymis
Ucuz olsun diye protein et ağırlıklı yapmıyorlar miş uzunsüre tok tutmuyor dedi
Kardeşim 1 deri 1 kemik kaldı universitede

Back
X