- 18 Ağustos 2013
- 71
- 122
- 93
- Konu Sahibi KumrallAdaMaviTuna
....
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
imzamı attım inşallah imzalar çoğalırda isteğinize ulaşırsınız![]()
rica ederim :)Çoook sağoluuun , inşallah inşallahh yoksa bu gidişle ya şişko ve parasız olucaz ya da açlıktan ölücez![]()
Ben de Koç'a yaz araştırma programı için başvuru yapıyorum şimdi, kabul edilmem için ben de böyle bir imza kampanyası mı açsam diye düşünüyorum şu an asdfghj.
Şaka bir yana vakıf üniversitelerinin sorunu bu maalesef, sizin üniversite şehir merkezine de bayağı uzak olduğu için alternatif bir seçenek de yok.
Oranin ozel okul oldugunu bile bile yazdiniz birilerinin milyarlar yatirdigi bircok kisiye ekmek kapisi olan isletmeye karsi gelmeniz cok normal degil.Hayat boyle kimi ferrariye biner kimi akbil basar kimi yemekhaneden yer kimi evden goturur.
Ordan yemek yemek zorunda degilsiniz evinizden yurdunuzdan sandvic gibi seylerle karin cokta guzel doyar.
Bursunuzdan artsin istiyosunuz kendinize birseyler yapmak icin okul size bursu bu tarz ihtiyaclar icin veriyo kendinize ekstra harcayin diye degil.
İmzaladım :)
Eneee Koç Üniversitesi :))))) Dehşet bi okuldasın önce tebrik ederim.Sonra bol kazançtan önceki son bursluluk halleri olduğunuzuda hatırlatırım malum koç üni diplomanız olucak.Ek olarakta attım imzayı gitti :)))))))))
Okulda ozel dogal olarak isletmede ona gore yatirimini yapiyo.Bursu arttirip kitap alma derdindr olsaydiniz imzalardim ama genc kiziz heveslendigimiz seyler dediginiz kiyafet makyaj eminim.Hanımefendi zaten okula değil okuldaki Yemekhane adında özel işletmeye sitemimiz biraz daha kaliteli yapamazlar mı şu yemeklerı? Damarlarımızdan patates püresi ve katı yağ akıyor yeminle..18-19 yaşındayız daha kızmayın bize... Bursumuz da öyle düşük üniversitelerin verdiği bursu gibi 1-2 bin lira değil ve evde de kalmıyorum yurtta kalıyoruz , her gün her zaman sandviç mi yiyelim? Hemen ulaşabileceğimiz bi mutfak da yok.![]()
Oranin ozel okul oldugunu bile bile yazdiniz birilerinin milyarlar yatirdigi bircok kisiye ekmek kapisi olan isletmeye karsi gelmeniz cok normal degil.Hayat boyle kimi ferrariye biner kimi akbil basar kimi yemekhaneden yer kimi evden goturur.
Ordan yemek yemek zorunda degilsiniz evinizden yurdunuzdan sandvic gibi seylerle karin cokta guzel doyar.
Bursunuzdan artsin istiyosunuz kendinize birseyler yapmak icin okul size bursu bu tarz ihtiyaclar icin veriyo kendinize ekstra harcayin diye degil.
Okulda ozel dogal olarak isletmede ona gore yatirimini yapiyo.Bursu arttirip kitap alma derdindr olsaydiniz imzalardim ama genc kiziz heveslendigimiz seyler dediginiz kiyafet makyaj eminim.
Okulda ozel dogal olarak isletmede ona gore yatirimini yapiyo.Bursu arttirip kitap alma derdindr olsaydiniz imzalardim ama genc kiziz heveslendigimiz seyler dediginiz kiyafet makyaj eminim.
yoo kimse bizi ezmiyo niye ezsinler ki ezilcek ne var"hörkes bizi eziir" was here
İleride hayal ettiğin her şeye sahip olacağına eminim sende bu zeka varken sırtın yere gelmez azıcık sabır sadeceBeni tanımadan nasıl bu kadar emin olabilirsiniz? :) Belki de bu okuldaki en süssüz en salaş kızım, çekerim basit bi bluz bol paça kot bot kaban bittii.... Benim heveslerim çalmak istediğim enstrümanlar yapmak istediğim danslar oynamak istediğim sporlar ve bunların hepsinin ücreti var.. Ailemden de bir şey alamıyorum anlıyor musunuz? Engelli bi kardeşim var onun bakımı benden çok daha önemli. Burda heveslerimi gerçekleştiren yaşıtlarımı görüp oturup patates yiyorum ben de..Sevgileerr![]()
Aa sen niye alindin. You are still here, so why? :)yoo kimse bizi ezmiyo niye ezsinler ki ezilcek ne var![]()
Hanımefendi zaten okula değil okuldaki Yemekhane adında özel işletmeye sitemimiz biraz daha kaliteli yapamazlar mı şu yemeklerı? Damarlarımızdan patates püresi ve katı yağ akıyor yeminle..18-19 yaşındayız daha kızmayın bize... Bursumuz da öyle düşük üniversitelerin verdiği bursu gibi 1-2 bin lira değil ve evde de kalmıyorum yurtta kalıyoruz , her gün her zaman sandviç mi yiyelim? Hemen ulaşabileceğimiz bi mutfak da yok.![]()