Siz Deyin Yasak Aşk ; Ben Diyeyim Yasak Takıntı

Safinaz'a ne üzülücem.3 çocuklu evli bi adam olduğunu bile bile atlamış ilişkiye.Gram üzülmedim, keşke daha çok kandırıp oynayıp bıraksaydı. Burada aldatılan tek kişi var o da evdeki kadın, çocukların annesi.

Bence tek bu yalanı değil başka bişeyi de yemiş, Hem de afiyetle, Yoksa 4 sene sürer miydi

yorumları okuyacak vaktim yok, biri bana açıklayabilir mi safinaz konu sahibi mi?

safinaz bunca senelik enayilik yetmez mi? metresliği daha ne kadar sürecek?

burada aldatılan kadin kim soruna cevabım ;

bay öküzün ilgisi alakası çok çok hoşuna gitmekteydi evli ve 3 çocuk olduğunu ve eşiyle tanışmış olmasına rağmen.

TANIŞMIŞ EVLI OLMASINA RAĞMEN BİLE BILE..

ilişkileri rutin bir şekilde devam eder

3 çocuklu evli bir adamla ilişki nasıl rutin devam eder ??

safinaz büyük beddua eder eşi ve çocuklarına

BEDDUAYI YINE EŞ VE ÇOCUKLARA eden
SAF OLAN SAFİNAZ

safım safinaz da inanarak ilişkiyi devam ettirir.

evet saf olan safinaz ama beddua edilen kişi, herseyden habersiz tertemiz evinde çocuğunda olan 3 çocuklu anne.

BENİM YAKIN ARKADAŞIMDA SAFİNAZLA AYNI VAZİYETTE.

BEN HABERI OLMAYAN EŞE ANLATMAK ISTIYORDUM. AMA SAFİNAZ ZATEN AYRILSINLAR DERDINDE. ONUN GIBILERIN EKMEGINE YAĞ SÜECEGIME VICDAN AZABINDAN ÖLÜR AĞZIMI AÇMAM..

UMARIM ETTİĞİ BEDDUALAR BİR AN EVVEL KENDİSİNE DÖNER..

Adam koskoca hazır çimento şirketini yedirdi valla?!?

Şu tvde reklamı çıkan günlüğü 1000 2000 tl olan oteller var ya onlara gitmiş sefa sürmüş metresiyle.

Safinaz ne salakmışsın be kızım bulursan dayım gibisini bulcaksın

Bu muhteşem dayın şimdi napıyor merak ettim :)

ALDATILAN SAFİNAZ MI SORUNUZLA ??

BENİ DE ÇİLEDEN ÇIKARDINIZ.

BIN ŞÜKÜR Kİ ILAHI ADALET VAR.

ADAM HİÇ BİRSEYi hakemiyor ama umarım çocuklarına karısina döner. ve safinaz ortada kalır..

Safinaz bilerek ve isteyerek evli bir adamin 4 yildir tam mesai duzenli metresligini yapmissin simdi kalbim kirildi yok kactimda tekrar geldi, yok ayrildimda tekrar baristi yok kandirildim bla bla ne zirvaliyorsun
Adamin ayrilmayacaginida senle evlenmeyeceginide basindan beri biliyormussun ne diye simdi haksizliga ugramis insan ayagina yatiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…