Siz Deyin Yasak Aşk ; Ben Diyeyim Yasak Takıntı

Kiz Allah seni
Gulmekten oldum ya
Cok tatlisîn , o ne bicim yorum oyle

Biliyorum tatlım ben de çok rastladım böylesine. Bizzat kendi patronum övünerek şimdiye kadar ilk eşimden hariç 3 eşim daha oldu demişti gevrek gevrek.
Ama böyle yaşayan birisi yaşanan cinselliğe zaten takılmaz ki.

Abla adam aşık değil ki. Neden boşasın. Kurmuş işte mis gibi düzeni. Şimdi hanımdan boşasa, arada mal rejimi yoksa çatır çatır kol gibi tazminatı nafakayı ödeyecek, yer mi?
Yemez.

Genel olarak yani aşık ama karısından ayrılmıyor..
Tabi mal bölüşümü filanda olunca işi zora giriyor adamın..

Hayır gitmiş bir de ruh öküzünün eşiyle çocuklarına beddua etmiş... Bırakın safinazları öküze bile hakaret oluyor bunlara bu sıfatı vermek.
He bir de safmış, nah saf! Adama dişi geçmeyince, çocuklara saydırmış baksana. Ulan hem babalarını ellerinden al, potansiyel ailelerini dağıt hem de beddua et! Bence o çocukların başına gelebilecek en büyük beddua sensin zaten!

Baş g.vat dayım olur kimseye tahtı kaptırmaz. Adam koskoca aile şirketini yedirdi

yıl olmuş 2016, hala ama o karısını sevmiyor bık bık bık.. konuyu ciddiye bile almadım. ortada 4 yılını çöpe atan bir gerzek var başka da bir şey yok.

+1
Şimdi bu karıyı alsa, 2 çocuk da bundan yapsa, önceki hayatından farkı ne olacak ki? Öyle olsa hiç boşanmaz adam yani.
Bu sefer yeni çıtır bulur bir 4 sene de onla oyalanır, seni boşar onu alır, sonsuz döngü, beynim yandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…