- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
- Konu Sahibi tuanarosele
-
Kiz Allah seniİhanetten öte salaklık bence.
Safinazın koskoca 4 yılı vaatlerle çöp oldu, kandırılarak geçti. Salaklık madalyası 4 yılını heba eden Safinaza gelsin.
3 çocuğa, annelerine acımayan bir de utanmadan o kadın şöyle böyle yazan Safinaz her ne kadar kendini uyanık sansa da bedavaya s....yle kaldı.
Biliyorum tatlım ben de çok rastladım böylesine.Canısı :) Bu konuda aşkın A'sı yok.
Kadın çıkar mertçe, seviyorum ama adam evli kanmak istediğim için kandım insan kimi seveceğini seçemiyor desin anlarım. Herkes hata yapıyor, kalbine söz geçirememeyi ben anlarım, aşka da saygım var.
AMAAAA böyle tipler, para için evli barklı tiplere yapışıyorlar ya iğrenç. O herifler de iğrenç ayrıca. Kadını boşatmak için her çirkefliği yaparlar, baktılar olmuyor yeni avlara yelken açarlar.
Böyle kadınlardan da erkeklerden de iğreniyorum cehennem olsunlar.
Abla adam aşık değil ki. Neden boşasın. Kurmuş işte mis gibi düzeni. Şimdi hanımdan boşasa, arada mal rejimi yoksa çatır çatır kol gibi tazminatı nafakayı ödeyecek, yer mi?
Yemez.
Tamamen duygusal anlayacağınGenel olarak yani aşık ama karısından ayrılmıyor..
Tabi mal bölüşümü filanda olunca işi zora giriyor adamın..
He bir de safmış, nah saf! Adama dişi geçmeyince, çocuklara saydırmış baksana. Ulan hem babalarını ellerinden al, potansiyel ailelerini dağıt hem de beddua et! Bence o çocukların başına gelebilecek en büyük beddua sensin zaten!Hayır gitmiş bir de ruh öküzünün eşiyle çocuklarına beddua etmiş... Bırakın safinazları öküze bile hakaret oluyor bunlara bu sıfatı vermek.
Biliyorum tatlım ben de çok rastladım böylesine.Bizzat kendi patronum övünerek şimdiye kadar ilk eşimden hariç 3 eşim daha oldu demişti gevrek gevrek.
Ama böyle yaşayan birisi yaşanan cinselliğe zaten takılmaz ki.
Tamamen duygusal anlayacağın
Benim de eniştemBaş g.vat dayım olur kimseye tahtı kaptırmaz. Adam koskoca aile şirketini yedirdi
kim ödedi metresdir kesin.yalan dünyada vardıya ev alıyodu metresine taksitlerini metres ödüyoduBenim de eniştemKendi evinde 37 ekranı varken metresine plazma tv almasıyla ünlüdür kendileri Bil bakalım tv nin taksitlerini kim ödedi?
Boşa çenemizi yoruyoruz burada
+1Aynen.
Tamam hayatta bazı şeyleri engelleyemeyebiliriz, kime aşık olacağımızı seçmek de bunlardan biri. Hatta bazı durumlarda ilişkiyi de engelleyemeyebiliriz. Buna da tamam.
Ama burada büyük bir kandırmaca var.
Adam evli olduğunu saklamamış. Boşanmayacağını saklamamış. Atıyorum, adamın karısı hastadır bir şeydir, boşanmak istemez, ilişkilerini sessiz sedasız yaşarlar, ben orada bile saygı duyacak bir şey bulurum.
Diyorum ya aldatmak adamla alakalı bir mevzu.
Ama şu hikayeyi milyonlarca kez okuduk, dinledik. Yani şu adamın o kadını boşamayacağı 100 ışık yılı önceden belli. Ya da arada gerçekten bir aşk vardır. Ama bu adamlar yüzde bir milyon aşık olmuyorlar. Sadece evdeki 3 çocuktan sonra "eskimiş" kadındansa genç kıpır kıpır, saçları boyalı, yüzü makyajlı, elleri manikürlü, rahat sevişen kadını daha "cazip" buluyorlar hepsi bu.
Çocuk doğurup da yeni sevgili için terk edilen yüzlerce sevgili hikayesi duydum, şahsen.
Yok zavallı teyzem ödedi.kim ödedi metresdir kesin.yalan dünyada vardıya ev alıyodu metresine taksitlerini metres ödüyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?