Siz Deyin Yasak Aşk ; Ben Diyeyim Yasak Takıntı

Safinaz'a acıdım her 2. kadının yaşadığı şeyi yaşıyor. Sonu yok sadece kullanılıyor SAFinaz!!!

İhanetten öte salaklık bence.

Safinazın koskoca 4 yılı vaatlerle çöp oldu, kandırılarak geçti. Salaklık madalyası 4 yılını heba eden Safinaza gelsin.

3 çocuğa, annelerine acımayan bir de utanmadan o kadın şöyle böyle yazan Safinaz her ne kadar kendini uyanık sansa da bedavaya s....yle kaldı.
:KK70:

arkadaşım bir defa aldatıldı. ikinci de bende yaparım demiş kocasına. helal olsun. çocukları da yok henüz. eğer bir daha yakalarsam kendime bulurum bi tane ruhun bile duymaz demiş ciddi bir şekilde.
şimdilik bişey yok dedi.

Şimdi öküz temel zaten karısını aldatıyor,öte andan safinazla gününü gün ediyor ama sonradan su koyuveriyor ..
Yani evlilikle kandırıyor,gene safinazı kendi karısıyla aldatıyor :confused::confused:
Kanmasınlar abla ya. Bak çıksa dese ki benim o evdeki kadına karşı hiçbir sorumluluğum yok. Benim beklentim evilik de değil, ben hayatımı yaşıyorum.
Diyeceğim ki haklı.
Ama şöyle evli adamlara gidiyorlar, sonra da adam karısından boşanmıyor diye tiriplere giriyorlar ya cinlerim tepeme toplanıyor. Be kadın bir düşün bakalım, adam sana aşık olsa o kadınla birlikte olmaya devam eder mi? Neymiş çocuklar küçükmüş. Yav millet gebeyken boşuyor kocayı.
Şu hikayeleri nasıl yiyorlar, aklım almıyor yav.
Diyorum ya, desin ki beni ilgilendiren tek şey beni sevmesi, ben evlilik derdinde değilim dese. Eyvallah o da senin hayatın derim, orada laflarım adamadır artık ama bu kandırılmış masum kız ayakları dellendiriyor beni.

Bence eğer böyle bişey varsa, çocuğunuz da yoksa, tehdit etmek en iyisi. Adamlar kendilerini bişey sanmasınlar. hayat onlardan mı ibaret? yapmasak da öyle demeliyiz.
bak tatlım, bundan sonra olmasın, eğer olursa ben de yaparım. falan filan...

Sana öküz olan adam eve her gün çiçekle gider canım yeni bebek haberini alınca şaşırma ;)

Bence eğer böyle bişey varsa, çocuğunuz da yoksa, tehdit etmek en iyisi. Adamlar kendilerini bişey sanmasınlar. hayat onlardan mı ibaret? yapmasak da öyle demeliyiz.
bak tatlım, bundan sonra olmasın, eğer olursa ben de yaparım. falan filan...
Neyle tehdit edecek ki ?
Bak benimle seviştigini karına söylerim mi diyecek ?

Kanmasınlar abla ya. Bak çıksa dese ki benim o evdeki kadına karşı hiçbir sorumluluğum yok. Benim beklentim evilik de değil, ben hayatımı yaşıyorum.
Diyeceğim ki haklı.
Ama şöyle evli adamlara gidiyorlar, sonra da adam karısından boşanmıyor diye tiriplere giriyorlar ya cinlerim tepeme toplanıyor. Be kadın bir düşün bakalım, adam sana aşık olsa o kadınla birlikte olmaya devam eder mi? Neymiş çocuklar küçükmüş. Yav millet gebeyken boşuyor kocayı.
Şu hikayeleri nasıl yiyorlar, aklım almıyor yav.
Diyorum ya, desin ki beni ilgilendiren tek şey beni sevmesi, ben evlilik derdinde değilim dese. Eyvallah o da senin hayatın derim, orada laflarım adamadır artık ama bu kandırılmış masum kız ayakları dellendiriyor beni.

2 tatlı söze kananlar var,yiyen yiyor işte gözü kara dalıyor aşk meşk işlerine..

Vah vah zavallı Safinaz' da kendini vazgeçilmez sanıyordur şimdi.
O öyle düşüne dursun adam hem mutlu aile pozları verip hem de bedavaya diğer işlerini hallediyor. O ÖKÜZ boşanmaz nasıl olsa Safinaz onu affeder ...

Kimse 3e alacağı mal için yok ben 5 verecem demez, 2 olmaz mı abi der çaktın?

Evlenmeden istediği şeyleri almış bu adam niye evlenecek, çocuklar az büyüsün diye bebelerini düşünen adam evinde durur çocuklarıyla ilgilenir,erkek istedim mi hamile karısını bile bırakıyo, boşanmaya niyeti yok bitti gitti

Back
X