Siz evde yokken kaynananızın evde olması???

Tabikide gelebilir başımın üzerinde yeri var hiç öyle birşey söz konusu olmadı ama gelirsede kalabilir ben yokken canm anneciğim..

valla şehir dışında olsa kalmaya gelse tabi ki de kalır ama aynı şehirdeyiz ben yokken evimizde ne yapacak ki zaten istemem ben her şeye karışma huyu vardır hayatta da açığımı kapatmaz

zaten benim evimin anahtarı sadece eşimde ve bende vardır kendi annem veya kardeşlerim şehir dışından geldiğinde geçici olarak veririm anahtarımı dönerken de geri verirler ben sevmiyorum fazladan samimiyeti

ben sahsen istemem.orami burami karistirir.kusur aramaya kalkar.buzdolabimin icine bakar.ne yaptin.ne yedin cocuklara sorar.yemegi varmi kontrol eder. mümkün oldugunca uzak tutmaya calisirim evimden

demin bu olay yüzünden kavga ettm. Evime izinsiz girilmesine asla müsaade etmem edemem sizde tepkinizi koyun

Benim ev yolgeçen hanı gibi. İsteyen istediği zamanda (gece yarısından sabaha kadar olan bölümün dışında) gelir kalır. Anahtarım zaten hem kendi ailemde hemde eşimin ailesinde bulunur.
Hiçççç rahatsız olmam. Hatta geçenlerde eve geldim baktım kayınvalidem ve eltim evdeler, gecede bizde kaldılar hatta. Ben böyle şeyleri takıntı yapmam. Karıştıracaklarsa evimi karıştırsınlar önemli değil, gizlim saklım yoktur.
Biz üç aile bir aile gibiyiz bu yüzden bu konularda problem yaşamıyoruz.

Geliş amacına göre değişir bu durum. Mesela bir arkadaşımın kayınvalidesinde anahtar varmış , kız işe gidince kayınvalide eve giriyormuş. Bunda amaç bir şeyleri kontrol yada ne biliyim art niyettir bu başka adı yoktur bunun. Ama ben tatile gidince bırakırım anahtarımı rahatlıkla , hatta kal derim evde ışık yanmış olur hayat ibaresi olur diye.Benim kayınvalidem " giyindim sana geliyorum" diye telefon açar , öyle müsaitmisin falan demez , eski kafalıdır , düşünemez. 60 küsür yaşında benmi değiştiricem onu , tamam derim benim dışarda işim var anahtar alt komşuda. Eve gelmeden önce de ararım anne çayı koy geliyorum derim. Kadında biraz " amanda oğlumun evi diye bacak bacak üstüne atıp serilsin dimi..kaydirigubbakcemile3 Birazda hoşgörülü olmakda fayda var...

kayın validem sinir bir tip degilse etmez ama herseye karısan kusur arıyan bir insansa istemem

valla ben annemden biliyorum babaannem gıcık kadın her geldiğinde bizde kalır sabah namaza kalkar biz ondan sonra kalkarız o tesbih fln ceker birgun annem farketmiş cantası hep içerde odada olurdu annem bakmıs kapının önünde ayakkabılıgın yanında giderkende allah işte herseyin cezasını verir canta devrilmiş ayakkabısını giyerken içinden dolaptaki çikolatalar bisküviler kendinin köyden getirdigi fıstık fln dökülmüş biz evdeyken bunu yapan kadın biz yokken neler yapar bende sahsen istemem kaynanam ben yokken evimde dursun

kesinlikle rahatsız eder beni çün ki benim ki evimi çok karıştırır sinir eder beni istemem ne gelsin nede kalsın sinir şey

valla be ısterım.temız kadındır kaynanam vesselam.heryerımı temızler,dagınık degıldır..yemegım yoksa yapar.dunya malında gozu yok kı ne karıstırsın.dedıkodusu da yok.3 senelık evlıyım daha ne benden nede oglundan bır sakız ıstemışlıgı yoktur dısardan.öyle ne yıyecekte gözu var ne gıyımde...

Ben hiç görmedim yemek yapan kaynana, hele bide temizlik yapacak.:teytey: Anneler yapıyorda. Kayınvalde atıyonuz mu, maytap mı geçiyonız?laelaelaelaelae

Ben evimdeyken bile tahammül edemiyorum misafire..
Hele ki ben yokken hiç kimseyi istemem evimde..
Kıymetlidir benim evim..
Kusura bakmasınlar...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kayınvalidemle yanı şehirdeyiz iki senedirde evliyim ben yokken asla gelmez eve. Ben başka şehirden gelin geldim. Ailemi görmeye gidiyorum eşim tek kalır evde hiç gelmezler. Haber vermeden birgün önceden aramadan da gelmez. Kayınvalidem çok titiz ben yokken gelirse baya yer kurcalar sanırım bu da hoşuma gitmiyor. Ancak yaşları ilerledi ilerde bize muhtaç olurlarsa bakarım evimde..

önceden bebeğime bakıyodu tabi biz işteyken kalıyodu
sürekli temizlik yapmak gibi bir huyu var sonrada vay yoruldum vay oram buram agrıyor
yahu yapma sana yap diyen mi var ben calışıyorum allahın hergünü ev temizleyemem ki
ben kimsenin evine düzenine karışmam hiçbir leyin yerini degiştirmem özel alanlarına girmem haliyle herkesten de bu saygıyı beklerim ama nerde
aklınca iyilik yapıyor ama bu iyilik degil ki istemediğimi söylüyorum acık acık evimde baskasının temizlik ypmasını iş yapmasıı
neyse allahtan artık bebeğğime bakıcı bakıyor

Ben hiç görmedim yemek yapan kaynana, hele bide temizlik yapacak.:teytey: Anneler yapıyorda. Kayınvalde atıyonuz mu, maytap mı geçiyonız?laelaelaelaelae

inan inan benim kayinvaldem de yapar. ve bence hicbir sakincasi yoktur ben yokken gelip kalmasinin. geliyor almanya ya kayinbabamla birlikte. biz aylarca da kalmalarini isteriz ama onlar rahatsiz etmek istemiyoruz falan diyorlar. bende calisiyorum. ve eve geldigim zaman kayinvaldem hic bir is birakmiyor bana sagolsun. kayinbabam da emekli ögretmen oldugu icin kizimin derslerini de yapiyor... oooohh ben rahat ediyorum vallah. keske yine gelseler

:asigim:
bize gl canım görürsün ideal kaynanayı
benim kayınvalidem kendi evinde bile bana iş yaptırmaz
bize geldiğinde de valizlerle hedşiye yiyecek getirir ve bana iş yaptırmazopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…