Siz evde yokken kaynananızın evde olması???

hiç hoşlanmam valla kaynanamda sadece norlur nolmaz diye anahtarın yedegiini veirirm hani olurda anahtar içerde kalır yadaaa acil bşy olurr..ama anahtarın onda olması demek eve gelmesi anlamına gelmez..hoşlanmıyorumm ben böle şeylerde... ben evdeyken buyurup gelsin başımın üstünde yeri var günlercede kalsın ama bölee evi denetlemeye gelir gibide ben yokken gelemesin..

kesinlikle rahatsız ederdi, çünkü gayet araştırmacı bir kişiliktir kendisi malesef :sinifsinif:

düğünümüzden bi gün önce benim evimdeyiz.kendi evinin anahtarını verdi orası senin evin artık der gibi acaba diyorum içimden şimdi benim evin anahtarını vereyim diye mi bunu yaptı...vermem rahatsız olurum..onun evine de anahtarla girmem ama her defasında size anahtar verdim girin zile basmadan diyor..geçiştiriyorum.bana göre değil babamın evine bile zile basarak giriyorum.ne başak evin anahtarı bende olsun ne de benim evimin anahtarı başkasında...ben evde yokken de gelmesinler yani ...

Evimde bana karışmaya kalkmadığı sürece etmez yada bana sormadan evimde farklı şeyler uygulamadığı sürece..
Ama kalkıp yemeğe yardım etmek yerine şunu şuraya koy bunu böle yap derse dibimde işte o zaman kıyamet kopabilir..

valla gelmesı ıyıdırrr. pasıf bı kaynana etlıye sutluye karımayannn umursamaz bı ınsan dah cekılmez olur

valla bence onların evinin anahtarlarının sende olması kötü bişey allah korusun yarın öbür gün hırsız girer bişeyleri kaybolur senden bilmesinler sonra

valla senın evıne gırse kaynanda anahtar olsa ondan mı bıleceksınn yanı..

yok yok asla istemem ne işi var..diyelim ki ben de kalıyor ben işe gittim akşama kadar aklım evde kalırdı..başka bi şehirde yaşadığımızdan hiç fırsat olmadı ama istemem kesinlikle...iyidir kaynanam ama çok meraklıdır..biz onlarda kaldığımızda bile valizimi açar içine bişeyler koyar nasıl gıcık oluyorum ya..evimde olsa karıştırmadık yer bırakmaz bi de gereksiz işgüzardır bu yüzden de istemem karışmasın kimseler evime..

bende istemiyorum kesinlikle.geçen gün bebege bakması için çagırdı eşim iki saatlik işimiz vardı.çocugu uyuttum biz gelene kadar uyanmamış.hanımda karıştırmış her yeri.çöplerimi bile karıştırmış ekmek atmıştım küflenmişti.onu eşime söylemiş.eşim cavabını verirken girdim içeri.allahtan eşim korudu beni.şimdi işim düşmeyince muhatap bile olmuyorum insan utanır ya hadi karıştırdın caktırma bari diimi ama

İnanamıyorum :1shok: Allah sabır versin..
İnsan böyle şeyleri duyunca evlenmekten korkuyor yaa :bbo:

Allah herkesi iyileerle karşılaştırsın

şuan bekarım ama benim için sorun olmazdı.. benim annem nasılki evime rahatça girip çıkabilecekse, eşimin annesi de aynı rahatlıkta olmalı diye düşünüyorum Rabbim kötüyle karşılaştırmasın tabii yine de..

Ben bu durumdan çok rahatsızım
Zaman zaman gelip evimde kaldığı için ben dışarıya çıktığımda evimde yalnız kalıyor ve her yeri karıştırmayı çok sever ben çok rahatsızım..
istemiyorum..

kesinlikle rahatsız olmam aksine memnun olurum kendi anneme ne kadar düşkünsem ona da o kadar düşkünüm zemuszemus

Bence hiç ama hiç hoş bişey değil ben kesinlikle istemem..Yatak odası banyo bunlar mahrem yeridir..BEN eşim ve benden başka kimsenin girmesini uygun görmüyorum..Ben bu konuda evlenmeden önce eşimle konuştum o derece benim için önemli..

keşke kaynanam olsaydıda evime gelip kalsaydı. Benim kayınpederim var. 84 yaşında bütün çocuklarında birer ay kalır. Altı ayda bir sıra gelir. Sabaha kadar uyumaz uyutmazda. Kendi akşama kadar uyuduğundan. Ben çalışıyorum. Sabahın altıbuçuğunda kalkarım kahvaltısını hazırlarım akşam yemeğini pişiririm. O bir ay benim için çok zor geçer. Onun için keşke kaynanam olsaydı en azında bu kadar çok yorulmazdım banada bir faydası olurdu. Yinede çok şükür halime........

Benim kayınvalidemde bugün geldi, kışı yanımda geçirecek, tabi onu evde bırakıp gittiğimiz zamanlar olacak ama ben rahatsız olmam yani ne olacakki.

İnanın benım ıcın cok gereksız bır adrenalin bu!Yani ben evdeyken bıle geldıklerınde acaba birşeyleri eksikmi yaptım diye tedirgin oluyorum.Ben yokken evimde herhangi bırının olması benı tedırgın edıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…