napacakmış prezervatifleri töbe töbeekötükedihüso
valla bence onların evinin anahtarlarının sende olması kötü bişey allah korusun yarın öbür gün hırsız girer bişeyleri kaybolur senden bilmesinler sonra
benim kayganam bu konuda mimli canım yani çeyizim gittikten sora evime girmiş havlularımı patiklerimi yazmalarımı saç kremlerimi almış daha sonrada evde altınlarım çalındı ki kimse ona anahtar vermiş deildi ama sanırım yedek anahtar vardı onda çünkü gelin mevlüdüm verilecek ti eşimle sabahtan mahkememiz vardı dışardaydık öğlene doğru gidicektim eve bende mevlüt senin evde verilsin dedim pek hoşuna gitmedi ama tamam demişti neyse evlerine bi gittim benim tencerelerim evimden alınmış ben şok oldum salak gibi tabi hiçbişide sormadım daha sonra anahtarımı içerde unuttum sende yedek anahtar vardı onu alayım dedim inkar etti yok bende dedi benim kayganam ben arkamı döner dönmez evimden masamın üstünden bişeyler alır direk yukarı evine götürür böyle çok şeye şahit oldum söylemekte yok yalnız 2 dakika önce buzdolabında olna şey 2 dakika sonra dolabı tekrar açınça olmazdı mesela yeni doğum yapmışım doğumuma 2 ay vardı ama ama acil sezeryana alınmıştım yani evimi temizleyememiştim çalıştığım içinde evim temiz değildi ee haliyle insanlar gelicek kalktım evimi temizlemeye ben evi temizlerken kaygana gitmiş yastıklarımı boşaltmış balkona anne dedim benim evim kirli insanlar gelicek o önemlimiydi ki şimdi dedim neyse havalandırdı bende yatak odasının camından onu görüyorum o benim orda olduğumu tahmin etmiyor tabi poşet aldı bitane doldurdu yünleri poşetin içine kalanıda yastıklarıma pay etti aldı poşeti merdivenin üzerine bıraktı ben gözlerime inanamadım gittim merdivenin üzerine baktım evet yanlış görmemişim doğru görmüşüm poşetin içinde yünler vardı daha sonra apar topar 10 yaşındaki oğluda içerde tv izliyodu o çoçuğu çağırdı onu yukarı götürmesini söledi veee ben durumda ne yaptım sizce kızlar tabiki hiçbişi sesimi bile çıkarmadım çünkü gerçekten şok olmuştum şimdi çok pişmaınım alıp o poşeti kafasın ageçirseydim keşke diorum çünkü bunların ardı arkası kesilmedi çamaşır yumuşatıcıma kadar herşeyim evde eksiliyordu varın siz düşünün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?