Siz evde yokken kaynananızın evde olması???

kesinlikle rahatsiz olurum, zaten birbirimizi sevmeyiz, aklima ilk gelen: ben varken gelmeyen ben yokkende gelmesin.. bu evin partonu benim, bilinsin bu .. 2yildir evliyim, zaten 3 keremi geldi misafirlige, kaldiki ben yokken gelcek.. allah koruusun

biz tatildeyken kontrole gelmisdi sorun yok ama ben evde yokken evimde baska birini istemem..ben gelince gelsin :))

ilk defa dün ben işteyken gelmiş oğlundan almış anahtarı ister istemez tuhaf oldum alışık olmadığım bi durumdu...ilk aklıma gelen keşke haber verseydi oldu ev dağınıktı biraz laf edecek biri değildir aslında ama tedirgin oldum işte evde yemekte yoktu sonra eve geldim ki mutfak pırıl pırıl oda düzenli yemekler yapmış çay demlemiş ve kendimden utandım ....ben ne düşündüm o ne yapmış gerçi ben kötü düşünmemiştim sadece tedirgindim evin düzensizliğinden dolayı ama....Allah razı olsun ondan....

evdeyken de istemem evde değilken de
ayrıca ev sahibi evin hanımı yokken evde baska birilerinin olmasını da çok anlamsız bulurum
bana geliyorlarsa benim evde olmam lazım değil mi yoksa eşyalara odalara gelmiyorlar neticede

kayınvaliem şehir dışında, geldikleri zaman biraz kalıyolar haliyle, bende çalıştığım için bem evde yokken de kalmış oluyor, sağolsun ortalığı derler toplar, yemek felan yapar, sağı solu karıştıran, düzenimi bozan birisi olmadığı sürece sorun yoktur benim için

genelde rahatsız etmez. çok sıkıcı bir tartışma sorun yaşadıysak belki...

benimki sagı solu karıştırıyo kardolaplarımın içine kadar bakıyomuş düzenlimi deyilmi çekmeceleri hertarafımı arıyodur kesin

odalara altın yağıyor deseler girip karıştırmaz, ama oratılığımı toplar hatta izin alıp öyle yapar yemeği, işime kesinlikle karışmaz. ben yokken gelsin hiç ama hiç sorun olmaz a.s.

Kendi annemin,kardeşimin ben evde yokken evde olmasından nasıl rahatsız olmassam tabiki eşimin annesinden de rahatsız olmam.Tabiki kişiliğine de bağlı,bana hiç bir zararı,düşmanlığı yoksa gelebilir tabiki..:1closedeyes:

Hiç rahatsız olmam kayınvalidemden...Herşeyimi emanet edebilirim.
Keşke gelse dursa biraz...Yalvar yakar kalmasını sağlıyorum bi kaçgün...
Rahatsızlık verdiğini düşünüp gelmiyor....
Bi anlatabilsek vermediğini melek gibidir melek benim kayınvalidem...

Öyle kara cahil bi kaynanaya sahibim ki (malesefff!!!!!!!!) hayatta istemezdim tabi ki manyak kadın bize geldiğinde boş buldugu her vakit iç çamaşırlarıma kadar karıştırıyo harbi gerizekalı ya ...Yapma diyorum yine yapıyo ne laftan anladıgı var ne anlayış nede akıl!!! doğru düzgün bi dille anlatmaya çalışıyorum anlamıyor evin düzenini alt üst ediyor ...Güzelim evimi kendi evi gibi saçma sapan bi düzene sokuyor o yapıyo ben bilerek hemen eski haline getiriyorum yine anlamıyor ya evin bi düzeni var burası benim evim dedim benimde oğlumun evi diyor tam cahil ya! gelde sabret klava:Allahtan uzak bana yılda iki kere görmeye tahammülüm yok fazlasıylada geri kafalı yeter ya bıktım ben bu kadından bi gün yolacam o olacak... Salak kadın!!! :mymeka:

tabi ona ne şüphe, siz annesini yolarken!!! eşinizin eli de armut toplayacak değil mi? valla kadın iyi sene de 2 gün geliyor, yazık üzüldüm kadıncağıza lmaz: annesine bunları dediğinizi duysa eşiniz ne der acaba :1closedeyes:

Burdaa konuşmak kolay zateenn eşinin duymasına gerek yokkii ne diyeceğini tahmin edebiliyorum :1closedeyes: Ben eşimin annesinin hakkında bunları konuşucam oda karşıdan onaylamayacak yaaÇok üzgünüm çoook

onun bana karşı olan samimiyetineee baglı bişe buu..
eger çok iyi anlaşıcagım sevdigim biri olursaaa tabikiii gelebilirrr..

eskiden olsa zinhar kat'a derdim ama sanırım zman geçtikçe olgunlaşıyorum.........
evi sırtında götürecek değil yaaa........
gelsin ne olacak......
eşyaların yeri öyle ters yüz etmediği sürece sorun yok.........
bir de
sanırım o samimiyete gelemedik henüz yatak odamı çok didiklesin istemezdim sanırsam.......

valla tertermizde yapsa silse süpürsede beni rahatsiz ederdi kesin sahsen annemin odama girmesinden bile hoslanmiyorum kaldiki kaynanam evime ben olmadigimda gelicek

kayınvalidenin nasıl bir insan olduğuna bağlı eğer sana dostluğuna oradaysa yemek pişirip yardımcı olup akşama seni hazıra konman için evde ise minnettarlık duyardım rahatsızlık değil yok eğer hiç bir şey yapmadan korkuluk gibi duruyorsa bide etrafı kurcalıyosa hainliğine tabii ki rahatsız eder yani onun nasıl biri olduğuna bağlı anlatabildim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…