Öyle kara cahil bi kaynanaya sahibim ki (malesefff!!!!!!!!) hayatta istemezdim tabi ki manyak kadın bize geldiğinde boş buldugu her vakit iç çamaşırlarıma kadar karıştırıyo harbi gerizekalı ya ...Yapma diyorum yine yapıyo ne laftan anladıgı var ne anlayış nede akıl!!! doğru düzgün bi dille anlatmaya çalışıyorum anlamıyor evin düzenini alt üst ediyor ...Güzelim evimi kendi evi gibi saçma sapan bi düzene sokuyor o yapıyo ben bilerek hemen eski haline getiriyorum yine anlamıyor ya evin bi düzeni var burası benim evim dedim benimde oğlumun evi diyor tam cahil ya! gelde sabretklava:Allahtan uzak bana yılda iki kere görmeye tahammülüm yok fazlasıylada geri kafalı yeter ya bıktım ben bu kadından bi gün yolacam o olacak... Salak kadın!!! :mymeka:
tabi ona ne şüphe, siz annesini yolarken!!! eşinizin eli de armut toplayacak değil mi? valla kadın iyi sene de 2 gün geliyor, yazık üzüldüm kadıncağızalmaz: annesine bunları dediğinizi duysa eşiniz ne der acaba :1closedeyes:
hadı kaynananız cahıl sızın ıtamınızla pekı sızın bu yazdıklarınız sıze gore nasıl?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?