Siz evde yokken kaynananızın evde olması???

gelinebilir bence o kadar da sıkıntı olmaz kendi annemden rahatsız olmam k.validemden de rahatsız olmayacağımı düşünüyorum..ama henüz evli olmadığımdan tam da bir yorum yapamıyorum....

evde olmasina bi diyecegm yok ama surekli olarak benim ozelime girmesine sinir oluorummmmm örnegin kirli sepette bizde unutttugu salini aramak gibiiiii

benimki sagı solu karıştırıyo kardolaplarımın içine kadar bakıyomuş düzenlimi deyilmi çekmeceleri hertarafımı arıyodur kesin

tamamen katılıyorum biz aynı evde oturuyoruz o 1 ben 3 katta mutfagıma gelir bulaşık varmı bakar çamaşır varmı bakar odaları gezer dagınımı pismi yok perden kirlenmiş krem elbiseye beyaz sanıp çamaşır suyuna basıcakkadar karışır anlayın yani-tatlicadiarzu-

kaynanam geldi mi bütün dolapları çekmeceleri kurcalar çok meraklıdır yattığımız odaya pat diye dalar annem yengemin evine asla girmedi böyle derim siz saymam ben der

biz şimdilik beraber oturuyoruz yani onun evi elbette kalıcak ama bir yere giderken rahatsız olmuyo değilim
kayınvalidemden değil ama biz yokken gelen insanlardan rahatsız oluyorum
yani eve bir geliyorum misafir gibi karşılanıyorum bu yüzden bu evi hiç benimseyemiyorum
hele de çok meraklı ve kıskanç eltim gelirse vay benim psikolojime...
yani arkadaşlar evden kapımı kitleyip çıkmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam...

zaten kendim de evin hanımı yoksa o eve girmekten çok rahatsız olurum...

Son düzenleme:
bilmiyorum nasıl tepkiler verirsiniz ama sonuçta bahsedilen ev öğrenci evi değil.ailem bekarken odama girecekleri zaman bile müsade isterlerdi bi mahrem kavramı var sonuçta.bunun sevmekle iyi ya da kötü olmakla alakası yok.evleniyorsun ve ayrı bir evin ayrı düzenin oluyor.o evin hanımı artık sensin.tabii eşinin ailesiyle aynı evde kalma durumu biraz farklı ama onda da en azından kaldığın oda mahremin olur.ben kendi ailemde olsa ben yokken evimde olmalarını istemem.o evde eşim ve ben varız,o evin sahibi biziz.ve biz ayrı bir aile olmak için evlendik aileler kendi istekleri doğrultusnuda davranacaksa evlenmiş olmanın ayrı bir ev olmanın ne anlamı kalıyor.bimiyorum çok ayıp,saygısızlık.

benim için sorun değil biz altlı üstü oltuyoruz anahtarım hep kapının üstündedir kızımın ihtiyacı olanı alır iner kendi evine

rahatsızlık duyarım ama istemedigimide belli edemem.. sonucta haksızlık olur..nasılki benım annemin gelip bende kalmasını istersen ,eşimin ailesinin gelmeside dogal..ama uzun süreli kalmaktan fena rahatsız olurum..
sonucta herkes kendı evinde yalnız ve kocasıyla mutlu olur..

Çok rahatsız oluyorum malesef,

Çünkü ben evde yokken temizlik kurallarının hiçe sayılacağından eminim,

Mesela yağlı elleriyle muslukları açtıktan sonra musluğu yıkamadan geri öyle bırakması,

Setin üstünün cıpıl cıpıl su içinde olması,

Masada üç beş yarı su dolu bardak bulunması,

Balkondaki veya pazardan alınıp yere konulmuş kirli poşetleri getirip setin üstüne,yemek
yediğimiz masanın üstüne koyması,

Görümcemin banyoda rasgele saçlarını dağıta dağıta taraması,

Banyoyu su içinde bırakmaları,

Kayınpederim onlardan daha düşünceli valla,

Ay daha sayayım mı?

Allahtan fazla kalmıyolar da kafayı yemiyorum,

ALLAH sabır versin herkese ne diyeyim...

Evimi karıştırmadığı sürece sorun etmem ama görümcem iki gün bende kalmıştı evimde karıştırılmadık yer kalmamıştı ayrıca mutfakta kendine pişirdiği yemeklerin hepsi yere dökülmüştü ve temizlemeye bile zahmet etmemişti. Eşimin kıyafetlerini çamaşır odasından alıp ütülemeler, dolaplara yerleştirmeler, çeyiz sandığının altını üstüne getirmeler göreseniz neler neler.. Bir de üstüne kızacağınızı bile bile yaptım demişti.. Bunları yapmamış olsa sorun olmaz ama huylu huyundan vazgeçmez...

beni rahatsız etmez ama karıştırıyor mudur acaba diye düşündüğüm de olmuştur.
bir keresinde ben evde yokken mutfak masasının yerini filan değiştirmişti
eski haliyle daha çok hoşuma gittiğini söyleyip değiştirmiştim
karışmasından hoşlanmadığımı anlamıştır sanırım
başka da vukuatımız olmadı.

ilk evlendiğimiz aylarda ben işe gider gitmez,kayınvalide ve görümcem eve girerlerdi..heryeri araştırıp-karışıtırırlardı....ama en sonunda kayınvalidemin o küçük çamaşırlarla rahat edemezsin,kendine büyük çamaşır al demesinden sonra,ve birkaç gün sonra çekmecemizdeki prezervatiflerin yok olduğunu görünce tüm yedek anahtarları aldık...

evimi karıştırmayıp beni rahtasız etmediği sürece hiç bir sorun yok
kayınvalidemi çok seviyorum ve güveniyorum yapcağınıda zannetmiyorum ama genede Allah göstermesn yoksa gözümden düşer çünkü sevmediğim bir hareket

yok ben evimin anahtarını ne anneme veririm ne kayınvalideme istemem evimde ben yokken kimsenin olmasını.sevmediğim birşey olacak birşey varsa zaten olur evde yaşamayanmı müdahale edecek

Benim kaynanam sağolsun yemek yapar,pilavına salatasına kadar hepsini yapar da,

Mutfak biraz yağlı kalır,yeşillikler sadece suda beş dk.tutulur,:umursamaz:

Kirli pazar poşetleri masada gezer,:umursamaz:

Setin üstü su içinde kalır,:umursamaz:

Eh işte böyle...lmaz:

Gerisini halletmek bana düşer malum...

napacakmış prezervatifleri töbe töbeekötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…