- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Ilk defa bu siteye uye oluyorum bi ara girmistim konumu kaybettim ondan tekrar actim.Konuyu okumadim söyle bir başına baktim da daha onceden de bu konuyu acmistin. Konu tekrarı yasak arkadaşım.
Ben mi yanlış hatirliyorum?
Sozlum lise 3 terk ailesel olaylardan dolayi ve en fazla 1200 tllik yer bulabiliyor ve babam ikinizin gecinmesi icin onunda en az 2000 kazanmasi gerek dedi. Ama su an oturuyor hicbir is yok bu da beni sinir ediyor.
İkisinin ki 4000 yapması gerekirmiş 2.000 garanti bir iş bulması lazım DoruğunBurada da görev annesine mi dusuyor yani,??
1200lik iste calissin sizde asgari ücretle bulun al sana 2100.
Ben mi asgari ucretle is bulayimBurada da görev annesine mi dusuyor yani,??
1200lik iste calissin sizde asgari ücretle bulun al sana 2100.
Babam ornek verdi benim bolumum geregi gelirim iyi olacak kismetse . Dorugun ek is mi ne yaparak bulmasi gerek.İkisinin ki 4000 yapması gerekirmiş 2.000 garanti bir iş bulması lazım Doruğun
Cok tesekkur ederim durumu cok iyi özetlemissiniz. Benim de istedigim bu burada bir isi vardi annesi kredi cikti doruk gelsin diyince isten ayrildi ama sonuc doruk issiz kaldi. Sonucta insanin anne babasi da onemlidir evlenecegin insan tarafinda annesinin simdiden bunlari yapmasi beni cok kizdirdi. Yani sozlum burdada isi vardi bulabilirdi gitmeseydi kalsaydi bari uzakta olmazdik hic degilse ben buna uzuluyorum. Cunku uzaktayken cok tartisiyoruz biz.
O hep benim dusunmeme alismis cunku. Annesi bir aksam aradi bizi ben krediyi aldim doruk hafta sonu gelsin acalim diye . E bunu diyince doruk cikmak zorunda kaldi ve izmire gitti 10 gun sonra son gunlerde beraber olalim diye cikti. Oraya gitti annesinin donekligi ile karsilastik. Simdi durum cikmazda. Uzaga gitti keske burda olup calissaydiilişki sadece sizin ilişkiniz değil, sözlünüz de bunları düşünsün görsün...
çalıştığı işi bırakmasına sebep olup şu an oğlunu evde oturtmaktan çok mu memnun annesi?
millet öyle uyanık ki, işin kursa bile olsun iki ay daha durayım kar kardır diyerek çalıştığı yerden para almaya bakıyor..
sözlünüz hemen uymuş annesinin aklına bırakmış işi gücü kalkmış gitmiş...
söyleyeceğiniz tek laf var, ev geçindirecek paradan ziyade olgunluğa akla sahip olsun..
erkek adam işini gücünü bilecek, işini sağlama almadan rahat hareket etmeyecek...
hayali bir dükkan uğruna kalkıp iş bırakılmaz...
uzaktan ilişki yürütmek zordur evet bilirim ama ilk başta da söylediğim gibi bu ilişki sadece sizin ilişkiniz değil...
sözlünüz de görsün...
Evet konuyu hic anlamadiginiz belli anlasaniz bunu yazmazdiniz. Anlamadiginiz icin birsey diyemicem. Ama konu anladiginizin tamamiyle tersi.Hic birsey anlamadim yazdigindan. Ik dedi , bik dedi , olmadi hik dedi. 2500 tl nasil kazanicak bizde bilmiyoruz, niye, nereye, neden gondermiyorsunuz. Bir de iki sene ne alaka. Birde sen hep koca eline mi bakicaksin? Isin gucun yok mu? Eger calismayacak kocanin ustunden gecineceksen zengin biriyle evlen bari.
Tamam siz oyle uygun gorduyseniz soyleyeyim de evlenmeyelim.Meltem bence siz evlenmeyin yavrum ikinizde de bir gariplik var diğer konunuda okudum, 16 yaşında gibisiniz..
2500 olmasin 2000 olsun da isi olsun. Ama annesi paralari hep bir yerlere vermis acilacak dukkanda kalmadi ortada.
ben universite okuyorum az once sofrada babam dediki kızım ne yapacaksin boyle annesi boyle oglu calismiyor ne yapacak? Doruk calismak istiyor annesine guvendi kendi isinden cikti simdi ise izmirde oturuyor . Hem bosuna gitmesinden yanimda olmamasindan dolayi uzgunum hem de annesinin elinde para varken harcamasindan.
Gülüyorum sana sadece ilerleyen zamanlarda anlarsın ne demek istediğimi .Tamam siz oyle uygun gorduyseniz soyleyeyim de evlenmeyelim.
Sozde cok seviyor oyle der hep ve iyi de davranir aslinda. Ama doruk bir anne neden boyle oldu dese tersler bagirir.Isi yokusa surerek ellerine hic bir sey gecmez. Kayinvaliden seni istemiyor mu acaba diye sormadim degil icimden.
Gelemez artik malesef babaannesi dedesiyle yasiyordu cunkuKonunu anlamak için caba harciyorum öyle karisik yazıyorsun ki...
17 yasinda olduğunu düşunduruyor yazdiklarin.
Giden gitmiş zaten gel demenizle gelecekse cagirin gelsin. Annesinin eline bakiyorsa kadin tamam diyene kadar da bekleyeceksiniz ya da az buz demeden calisacak doruk
O hep benim dusunmeme alismis cunku. Annesi bir aksam aradi bizi ben krediyi aldim doruk hafta sonu gelsin acalim diye . E bunu diyince doruk cikmak zorunda kaldi ve izmire gitti 10 gun sonra son gunlerde beraber olalim diye cikti. Oraya gitti annesinin donekligi ile karsilastik. Simdi durum cikmazda. Uzaga gitti keske burda olup calissaydibuna cok uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?