Siz gönderir miydiniz?

Konuyu okumadim söyle bir başına baktim da daha onceden de bu konuyu acmistin. Konu tekrarı yasak arkadaşım.
Ben mi yanlış hatirliyorum?
Ilk defa bu siteye uye oluyorum bi ara girmistim konumu kaybettim ondan tekrar actim.

Sozlum lise 3 terk ailesel olaylardan dolayi ve en fazla 1200 tllik yer bulabiliyor ve babam ikinizin gecinmesi icin onunda en az 2000 kazanmasi gerek dedi. Ama su an oturuyor hicbir is yok bu da beni sinir ediyor.

Burada da görev annesine mi dusuyor yani,??

1200lik iste calissin sizde asgari ücretle bulun al sana 2100.

Sunu da soyleyeyim orada is yeri acilacak diye gitmesinin nedeni 15 gunde bir hafta sonlari 2 gun burda durabilsin diye. Ama bir ise baslarsa gorusemicwz hic

Hic birsey anlamadim yazdigindan. Ik dedi , bik dedi , olmadi hik dedi. 2500 tl nasil kazanicak bizde bilmiyoruz, niye, nereye, neden gondermiyorsunuz. Bir de iki sene ne alaka. Birde sen hep koca eline mi bakicaksin? Isin gucun yok mu? Eger calismayacak kocanin ustunden gecineceksen zengin biriyle evlen bari.

ilişki sadece sizin ilişkiniz değil, sözlünüz de bunları düşünsün görsün...
çalıştığı işi bırakmasına sebep olup şu an oğlunu evde oturtmaktan çok mu memnun annesi?
millet öyle uyanık ki, işin kursa bile olsun iki ay daha durayım kar kardır diyerek çalıştığı yerden para almaya bakıyor..
sözlünüz hemen uymuş annesinin aklına bırakmış işi gücü kalkmış gitmiş...

söyleyeceğiniz tek laf var, ev geçindirecek paradan ziyade olgunluğa akla sahip olsun..
erkek adam işini gücünü bilecek, işini sağlama almadan rahat hareket etmeyecek...
hayali bir dükkan uğruna kalkıp iş bırakılmaz...

uzaktan ilişki yürütmek zordur evet bilirim ama ilk başta da söylediğim gibi bu ilişki sadece sizin ilişkiniz değil...
sözlünüz de görsün...

O hep benim dusunmeme alismis cunku. Annesi bir aksam aradi bizi ben krediyi aldim doruk hafta sonu gelsin acalim diye . E bunu diyince doruk cikmak zorunda kaldi ve izmire gitti 10 gun sonra son gunlerde beraber olalim diye cikti. Oraya gitti annesinin donekligi ile karsilastik. Simdi durum cikmazda. Uzaga gitti keske burda olup calissaydi buna cok uzuluyorum

Evet konuyu hic anlamadiginiz belli anlasaniz bunu yazmazdiniz. Anlamadiginiz icin birsey diyemicem. Ama konu anladiginizin tamamiyle tersi.

Konunu anlamak için caba harciyorum öyle karisik yazıyorsun ki...

17 yasinda olduğunu düşunduruyor yazdiklarin.

Giden gitmiş zaten gel demenizle gelecekse cagirin gelsin. Annesinin eline bakiyorsa kadin tamam diyene kadar da bekleyeceksiniz ya da az buz demeden calisacak doruk

Çocuğun belli başlı işi yok babaya yalan söylenmiş, kayınvalide gençlere yalan söylemiş iş yeri açmak için para çekmiş çekmedim demiş miktarı yalan söylemiş .. Keşke herşey böyle oturduğumuz yerden planlansa, planladığımız şekilde olsa ..

Isi yokusa surerek ellerine hic bir sey gecmez. Kayinvaliden seni istemiyor mu acaba diye sormadim degil icimden.
Sozde cok seviyor oyle der hep ve iyi de davranir aslinda. Ama doruk bir anne neden boyle oldu dese tersler bagirir.

Gelemez artik malesef babaannesi dedesiyle yasiyordu cunku olan bana oldu. Sinirden karisik yazmis olabilirim biraz anlayabildiyseniz bu bile yeter bana.

giden gitmiş artık, oturup üzülmekle bir şey elde edebiliyor musunuz? hayır... boştan yere dert sahibi oluyor kendinizi ilişkinizi yıpratıyorsunuz...

annenin yaptığını gördün Doruk, işinden de etti benden de ettii...
artık ne yapmak istiyorsan biran önce kararını ver...
ben böyle evde oturmandan rahatsızlık duyuyorum...
çık gel buraya yeniden gir bir işe, eskisi gibi devam edelim çabalamaya...
yok gelmeyeceksen orada bir işe gir...
ama lütfen artık bir sorumluluk al. her şeyi benim düşünmemi bekleme...
vs. vs. vs.

bu düşüncelerinizi açık açık konuşun ve artık sözlünüzün geleceğinize dair bir adım atmasını bekleyin...
boştan yere kendinizi dert sahibi ettiniz...
arkasını toplayan sözlüsü var, iş kurarım oğlum gel diyen boş konuşan annesi var...
oğlan sefasını sürüyor...
birileri düşünsün, birileri çabalasın, birileri baksın, paşa da yatsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…