Siz gönderir miydiniz?

Yok tab
Yok tabi ama aileme verdigi sozu tutmak zorunda ya da gercekleri soyleyecek ben harcadim 23.000 acmiyorum dicek

Ayrilayim mi o
ayrilayim mi o zaman

Babası doğru diyor da Meltem'in kafasına neden bu işler bu kadar geç dank etmiş onu anlamadım, Doruk'u bulmuş o Doruk'un annesini değil. Değiştirebilecekse onu değiştirsin anasına varana kadar.

Sozlum zaten
Sozlum zaten burda yasiyordu annesiyle degil. Ve az once annen bize bunu yapti artik suclayarak zaman kaybedemeyiz bir is bul calis dedim bagirmaya basladi bunu anneme soyleyin ya diye

Yok tab

Yok tabi ama aileme verdigi sozu tutmak zorunda ya da gercekleri soyleyecek ben harcadim 23.000 acmiyorum dicek

Siz annesiyle konuştunuz mu hiç? Neden açmadığını yada neden beklettiğini falan?

mimar annenin lise terk oğlu...

kusura bakma da anneye kızmaya hiç hakkın yok, sözünden dönmüşmüş kandırmışmış olabilir kadının kafasına sonradan denk etmiştir

işyeri kurmak kolay mı ?

doruk bunu haketmek için ne yapmış ?

annesine layık bir evlat olmuş mu sence ?

doruk evlenmek istiyosa kendi bişeler yapsın

annesi istediği oyuncağı almadı diye ağlamaya benzemiş bu iş

Para mi yasadigim hayat o kadar iyiki gozum parada olsa zengin bir ailenin cocugunu bulur evlenirdim.inanin gözüm tok oyle seylere. Ailem boyle istiyor kimseye laf dusmez ne kadar istedigimiz acisindan konu aileme soylenen yalan

Annesi kucuklugundsn beri her doruga kizdiginda evden atan babaannesine yollayan biri ve daha 25 yasinda gel oglum yanima dedi o da annemlerin zoruyla annesi anne olabildimi oglumu ogul oldu tartisilir. Doruk annesine anne bile demez annecim der kavgada bile

eee doruk tenezül etmesin o zaman annesinin açacağı dükkana

Anlamadım bişey. Verilen sözlerin tutulmaması normall...
İcraattan sonra söz yapsaydınızz
Bende o sözlere inanan enayılerden biriyim 3yıldır cekiyorum derdini...

Ölü doğmuş bi ilişki.. bencee yol yakınken...

Amacım sizi kırmak değil ancak 6.sayfaya kadar okuyabildim konunuzu,yargılamıyorum da,sakın kırılmayın ama derdinizi anlatamamanız devrik düşük cümleleriniz beni benden aldı.Üniv okuyorsunuz üstelik gerçekten çok dikkatimi çektiği için yazdım belki sizde dikkat edersiniz diye.

Para mi yasadigim hayat o kadar iyiki gozum parada olsa zengin bir ailenin cocugunu bulur evlenirdim.inanin gözüm tok oyle seylere. Ailem boyle istiyor kimseye laf dusmez ne kadar istedigimiz acisindan konu aileme soylenen yalan

Burdaki herkese ailenin dusuncesi ters. Bize laf dusmuyorsa, niye konu acip soruyorsun?

Bende kirmak istemedim fakat birde burslu unv. Ogretmenleri sinav kagidini nasil okuyor acaba?

Burdaki herkese ailenin dusuncesi ters. Bize laf dusmuyorsa, niye konu acip soruyorsun?
Sen geceni gunduzunu cocuklarin icin harcayip onlarin gelecegini dusunmeyen biriysen aman kiminle evlenirse hangi aileye girecekse girsin diyeceksen ve herkes boyleyse kendi tercihleri. Ama burda kendi dengin birini bul diyenlerde var.

Sozlum zaten

Sozlum zaten burda yasiyordu annesiyle degil. Ve az once annen bize bunu yapti artik suclayarak zaman kaybedemeyiz bir is bul calis dedim bagirmaya basladi bunu anneme soyleyin ya diye
Valla hala birey bile olamamis. Simdi ayril desem bana yuklenilicek fedakarlik nerde sevgi nerde diye de. Ama gorunen koy klavuz istemez. Ilerisini de bence sen biliyorsun. Ayrilicaksan bence uzatma, ayrilmiyacaksan da biliyorsun muhtemel seyleri sonra aglama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…