- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Yok tabi ama aileme verdigi sozu tutmak zorunda ya da gercekleri soyleyecek ben harcadim 23.000 acmiyorum dicekŞuna dikkat ettim sizin asıl derdiniz annesiyle , daha dereyi görmeden bu kadar kızgınsanız bu bayana ilerisinde neler yaşarsınız düşünemiyorum. Annesinin oğluna iş yeri açmak gibi bir mecburiyeti yok zorla güzellik olmaz çünkü. Ki açsa bile doruğun pimapen işinden anlamadığını sanıyorum. İnsan anlamadığı bir işi işçilerine güvenerek ne kadar zman yürütebilir ki?.
ayrilayim mi o zamanSozlun sana ait deyil ki sen annesinin yanina gondericeksin yada gondermiyeceksin. Issizse zaten sizin sehirde olsa nerde kalicak nasil yasiyacak ?
Para konusunda haklisin, dogru duGun is yoksa insanlar evlenmemeli bence, o zaman da baktin is bulacagi yok yada istedigin maasla bu isi bitireceksin.
Ben anlamiyorum bu isi zorlamak niye.
Hayatinda is yapmamis biri dogru duzgun nasil basarili tucaret yapsin o yastan sonra ona da pek olanak vermiyorum.
Siz universite okuyorsunuz ve gönul bu lise 3 teek biriyle birliktesiniz 2.5 seneniz bir gecti ve sözlendiniz. Ve istanbul gibi bir yerde yasiyorsunuz. Ve sevdiginiz adamla evlenmek istiyorsunuz. 1000 tl maas olsun ben kazanir bakarim mi diyeceksiniz? Beni babam ozel universitede burslu olarak okutuyor ve gemici ömrünü bize verdi. Ve bizi en iyi sartlarda buyuttu. Kızinin da baba evindeki kadar olmasa da iyi şartlarda bir hayat sürmesini isteyemez mi? Yasiniz kac bilmiyorum ama sadece seviyorum geliri az olsun diyenlerin ne kadari cok mutlu ??? Tabikide biz demesekte sozlumun bunun icin cabalamasi gerekmiyor mu? Babam ornek verdi meltem 2000 sen 2000 kazansan 4000 ile bu zamanda gecinebilirsiniz dedi. Cok ta dogru söyledi. Sizin icin evleneceginiz insanin kazanacagi para önemli degil mi? Ayrica diger konunuza da sunu diyebilirim. Bu zamana kdr hep ordab oraya atilmis bir insan hayatimdaki kalbi cok temiz cok iyi niyetli ama güçsüz . Ve takdir edersiniz ki lise 3 terk olan birinin su anda 2000-3000 arasi bisey almasi mumkun degil. Ve bana iyi bir hayat surebilmesi icin annesinin vasfi oldugundan dolayi annesinden yardim istedi anne degil mi? Tek bir oglu var bir adim atsa o da gerisini getirse fena mi?
Sozlum zaten burda yasiyordu annesiyle degil. Ve az once annen bize bunu yapti artik suclayarak zaman kaybedemeyiz bir is bul calis dedim bagirmaya basladi bunu anneme soyleyin ya diyeSozlun sana ait deyil ki sen annesinin yanina gondericeksin yada gondermiyeceksin. Issizse zaten sizin sehirde olsa nerde kalicak nasil yasiyacak ?
Para konusunda haklisin, dogru duGun is yoksa insanlar evlenmemeli bence, o zaman da baktin is bulacagi yok yada istedigin maasla bu isi bitireceksin.
Ben anlamiyorum bu isi zorlamak niye.
Hayatinda is yapmamis biri dogru duzgun nasil basarili tucaret yapsin o yastan sonra ona da pek olanak vermiyorum.
Yok tab
Yok tabi ama aileme verdigi sozu tutmak zorunda ya da gercekleri soyleyecek ben harcadim 23.000 acmiyorum dicek
Para mi yasadigim hayat o kadar iyiki gozum parada olsa zengin bir ailenin cocugunu bulur evlenirdim.inanin gözüm tok oyle seylere. Ailem boyle istiyor kimseye laf dusmez ne kadar istedigimiz acisindan konu aileme soylenen yalanpeki bu Doruk neden liseyi bitirmiyor?Acik liseden derslerini verip mezun olabilir.Ortaokul mezunu olmayi kendine nasil yakistiriyor anlamadim.26 yasindaki adam bu zamana kadar ne yapmis?yemis icmis yatmis mi ?
18-19 yasinda bir ise baslamis olsaydi simdiye kadar en az 2000tl alirdi.
Ayrica annesi koskoca adama isyeri acmak ve para vermek zorunda degil.Evlenmeyi bilen adam parasini da kazanabilmeli.
yazik Dorugun annesine uzuldum.daha simdiden kadinin parasinda ,kazandiklarinda gozu olan bir gelin adayi var.
Annesi kucuklugundsn beri her doruga kizdiginda evden atan babaannesine yollayan biri ve daha 25 yasinda gel oglum yanima dedi o da annemlerin zoruyla annesi anne olabildimi oglumu ogul oldu tartisilir. Doruk annesine anne bile demez annecim der kavgada bilemimar annenin lise terk oğlu...
kusura bakma da anneye kızmaya hiç hakkın yok, sözünden dönmüşmüş kandırmışmış olabilir kadının kafasına sonradan denk etmiştir
işyeri kurmak kolay mı ?
doruk bunu haketmek için ne yapmış ?
annesine layık bir evlat olmuş mu sence ?
doruk evlenmek istiyosa kendi bişeler yapsın
annesi istediği oyuncağı almadı diye ağlamaya benzemiş bu iş
Annesi kucuklugundsn beri her doruga kizdiginda evden atan babaannesine yollayan biri ve daha 25 yasinda gel oglum yanima dedi o da annemlerin zoruyla annesi anne olabildimi oglumu ogul oldu tartisilir. Doruk annesine anne bile demez annecim der kavgada bile
Para mi yasadigim hayat o kadar iyiki gozum parada olsa zengin bir ailenin cocugunu bulur evlenirdim.inanin gözüm tok oyle seylere. Ailem boyle istiyor kimseye laf dusmez ne kadar istedigimiz acisindan konu aileme soylenen yalan
Amacım sizi kırmak değil ancak 6.sayfaya kadar okuyabildim konunuzu,yargılamıyorum da,sakın kırılmayın ama derdinizi anlatamamanız devrik düşük cümleleriniz beni benden aldı.Üniv okuyorsunuz üstelik gerçekten çok dikkatimi çektiği için yazdım belki sizde dikkat edersiniz diye.
Niye?? kendisinin agzi dili yok mu??Konustum annen bunlari yapmis evet senin harekete gecmen gerek dedim anneme soyle bana dediklerini dedi
Sen geceni gunduzunu cocuklarin icin harcayip onlarin gelecegini dusunmeyen biriysen aman kiminle evlenirse hangi aileye girecekse girsin diyeceksen ve herkes boyleyse kendi tercihleri. Ama burda kendi dengin birini bul diyenlerde var.Burdaki herkese ailenin dusuncesi ters. Bize laf dusmuyorsa, niye konu acip soruyorsun?
Anlamadim.nasil yani?Sen nisanlina para mi verdin ?
Valla hala birey bile olamamis. Simdi ayril desem bana yuklenilicek fedakarlik nerde sevgi nerde diye de. Ama gorunen koy klavuz istemez. Ilerisini de bence sen biliyorsun. Ayrilicaksan bence uzatma, ayrilmiyacaksan da biliyorsun muhtemel seyleri sonra aglama.Sozlum zaten
Sozlum zaten burda yasiyordu annesiyle degil. Ve az once annen bize bunu yapti artik suclayarak zaman kaybedemeyiz bir is bul calis dedim bagirmaya basladi bunu anneme soyleyin ya diye
Sizde dil bilgisi ogretmesiniz sanirim.Bende kirmak istemedim fakat birde burslu unv. Ogretmenleri sinav kagidini nasil okuyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?