- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Kızlar eşim iş arkadaşının düğününe gidiyor 12 saatlik yola beni de götür diyorum ordanda tatile giderz iş arkadaşlarımla erkek hepsi bi araba gitcez benim arabamda bozuk diyor canım çok sıkkın siz olsanız naparsınız gitmesini hiç istemiyorum bensiz
gıdıp donecekse yolu cektıgınıze degmez bence, sız yapın tatıl organızasyonunu donuste cıkın bırlıkte tatılınıze, benım esımde bazı ortamlara benı goturmez ama gucenmem yanı mesela ramazanda ıftar yemegı vardı sırketın kendı gıttı ama kımse esını getırmemıstı sonradan foto cekınmısler orda gordum bayanda ıkı tane vardı onlarda sırket calısanı ıdı zaten...Kızlar eşim iş arkadaşının düğününe gidiyor 12 saatlik yola beni de götür diyorum ordanda tatile giderz iş arkadaşlarımla erkek hepsi bi araba gitcez benim arabamda bozuk diyor canım çok sıkkın siz olsanız naparsınız gitmesini hiç istemiyorum bensiz
ay çok güldümmmmmmmmmmmmmmİş arkadaşının düğünü için 12 saatlik yol gidicek helal olsun valla eşine ne kadar kıymet veriyor arkadaşına
Benimkine söylesem karım öldü cenazem var gelemem dicek kapasitede
Düğün sahibinin istememesinden değil erkekler kararlaştırmış gidiyolar dolayısıyla bende gitmek istiyorum uzak sonuçta yanında olmak istiyorum
Kızlar eşim iş arkadaşının düğününe gidiyor 12 saatlik yola beni de götür diyorum ordanda tatile giderz iş arkadaşlarımla erkek hepsi bi araba gitcez benim arabamda bozuk diyor canım çok sıkkın siz olsanız naparsınız gitmesini hiç istemiyorum bensiz
Benim eşimde gitti birkaç kez arkadaşlarının düğününe, uzak mesafede değildi, İstanbul içindeydi düğünler ama yakın mesafe olmasına rağmen beni götürmedi. Neden erkek arkadaşlarıyla birlikte gideceklermiş hiçbirinin eşi gelmiyormuş o yüzden o da götüremezmiş. Amannn çokta derdimdi zaten senin arkadaşının düğünü git kendin dedim. Kısıtlama yapmadım 2-3 kez gitti sanırım sıkıldı tek başına olmaktan şimdi beni zorluyor ailece gidelim diye, niye ki hani arkadaşlarında geliyordu beni götüremezdin önceden öyle diyordun ne değişti diyorum, yok ya öyle sap gibi olmuyor biz başka masada otururuz canım illa onlarla oturmak zorunda değilim ya diyor.
Dugun oldugundan eminsen sorun yok benceDüğünden eminim hatta müdürünün düğünü bende diyorum gitme değmez ama gidiyor
aynen öyle. ya hep ya hiç.Düğünler eşli katilinmasi gereken davetler değil midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?