siz gönderir miydiniz

arabası bozuksa dediği mantıklı canım sanki, otobüsle-uçakla gitmeyi sevmiyorsa eğer birde tüm arkadaşları beraber gidicekse heves etmiş olabilir, bırakın bence gitsin birdahakine lafınız olur :)

bence bu konuda objektif olarak bir empati yapmalısınız. alt tarafı bir gün gidip gelecek iş seyahati gibi düşünün erkek erkeğeler zaten. hı eşinize karşı güven probleminiz varsa ona birşey diyemem tabi

gıdıp donecekse yolu cektıgınıze degmez bence, sız yapın tatıl organızasyonunu donuste cıkın bırlıkte tatılınıze, benım esımde bazı ortamlara benı goturmez ama gucenmem yanı mesela ramazanda ıftar yemegı vardı sırketın kendı gıttı ama kımse esını getırmemıstı sonradan foto cekınmısler orda gordum bayanda ıkı tane vardı onlarda sırket calısanı ıdı zaten...
takma hıc kafana..

Benim için sorun olmazdı gidebilir.
Sonuçta iş arkadaşları toplanmış bir araba gidecekler. ordan tatile geçmek belki biraz saçma ama denize günübirlik gibi gireriz diye düşünmüştür.

Güven probleminiz yoksa neden olmasın?Niye gitmesin ki.? 12 saatlik yol dese ben zaten gelmem sen git derdim

aynı şey sizin için de geçerli olabilirdi empati yapın biraz.

Düğüne yalnız başına gitmesinde ne var ki.evlendiğimizden bu yana eşim sayısız defa iş arkadaşlarının düğününe hep yalnız gitmiştir.beni götürmek istediğinde de hep uygun dille reddetmişimdir. Düğünleri genel olarak sevmeyen biriyim bir de hiç tanımadığım birinin düğünü için 12 saat yola mı gideceğim?
eşlerle yapışık ikiz gibi bu kadar dip dibe olmak bana doğru gelmiyor.tatil olsa durum ayrı tabi ki.

Dügüne gidebilir ..
Ama evli bir erkegin tek basina tatilde hic bir isi olamaz..
Asla kabul etmezdim... cünkü ayni sekilde onlarda bizim tek basina arkadaslarimizla tstili kabul edeceklerini sanmiyorum...
Evli insanin zaten arkadaslariyla tatil yapmasi cok gereksiz..

Düğün sahibinin istememesinden değil erkekler kararlaştırmış gidiyolar dolayısıyla bende gitmek istiyorum uzak sonuçta yanında olmak istiyorum

Bence eşler arasında biraz kişisel alan bırakın. İş arkadaşları anlasmis hep beraber kufürlese küfürleşe (erkek muhabbeti) gidecekler bırakın 5 yaşında çocuk gibi bende gitçeeemmmm diye diretmeyin.işten kimsenin eşi de gitmiyor anladigim kadariyla.biseycik olmaz.olacagi varsa yaninizdayken de olur.

İnsanların cok sık olmamak kosuluyla böyle evden sorumluluktan bir iki gün uzaklaşmasi arkadaşlarıyla hahahahihihi yapması ihtiyaç yani.

ya benle yada hiç.
eşimin askerlik arkadaşının ayrı bi ilde düğünü oldu.
diğer arkadaşları aradılar biz yalnız gidiyoruz sende yalnız gel erkek erkeğe dağıtırız diye..
sizle dağıtırsam cisem beni fena dağıtır abi ben karımsız gelemem dedi.
bana sormadı bile.
sormuş olsaydı eğer oraya hiç gidilmezdi.

Benim eşimde gitti birkaç kez arkadaşlarının düğününe, uzak mesafede değildi, İstanbul içindeydi düğünler ama yakın mesafe olmasına rağmen beni götürmedi. Neden erkek arkadaşlarıyla birlikte gideceklermiş hiçbirinin eşi gelmiyormuş o yüzden o da götüremezmiş. Amannn çokta derdimdi zaten senin arkadaşının düğünü git kendin dedim. Kısıtlama yapmadım 2-3 kez gitti sanırım sıkıldı tek başına olmaktan şimdi beni zorluyor ailece gidelim diye, niye ki hani arkadaşlarında geliyordu beni götüremezdin önceden öyle diyordun ne değişti diyorum, yok ya öyle sap gibi olmuyor biz başka masada otururuz canım illa onlarla oturmak zorunda değilim ya diyor.

Bence evlisiniz diye ömür boyu yapışık ikiz olacaksınız diye bişey yok iş arkadaşlarıyla gezmek istemesi gayet normal geldi bana sonuçta ileride sizinde eşiniz olmadan arkadaşlarınızla bişey yapmak isteyebilirsiniz bence normal bişey hatta nefes alır iki tarafta birazda bayanlar sıktığı için bunalır eşler zaman zaman nefes almak iyidir. Yine siz bilirsiniz.

Yaa zaten zaman geçtikçe aile oluyorsunuz artık onlarda eşleri olmadan yapamıyorlar bunlara böyle erkek erkeğe gitmek küçükken anneden kaçmak gibi geliyor erkek kafası işte bizler olmadan eğlenebileceklerini sanıyolar yazıkk onlara

bence bu kadar baskici davranmayin birak gitsin ustelik gelince tatile gitceksiniz bunu dusun!guven sorununuz varsa onu bilemem!

Bırak gtsin ama bol bol resm çekin mersk ederm gttğn yerler güzel mi gelini fln da çek de. Sonra çaktrmadan bakarsın nasıl bir ortammış kiz çok mu falan filan

gitsin ne olacak ki, iş arkadaşları hepsi eşsiz gidiyorsa ne gerek var sizin gitmenize. adam erkek erkeğe tatil yapcam demiyor sonuçta, düğüne katılıp dönecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…