siz gönderir miydiniz

de bakayım. benim kız arkadaşım evleniyor. ben yalnız gideceğim oradanda diğer kız arkadaşlarımla tatile çıkacağız arabayla. ne der. cevap ortada

Düğünlere çifli katılım olur evet ama arkadaşlarının eşleri gelmiyor bir tek sen gitsen eşin rahat hissetmez, hepsi tek eşssiz bir benim eşim geliyor ne düşünürler rahat olamazlar konuşamazlar sonuçta arabada bir bayan var. Bence hiç üsteleme rahat bırak arkadaşlarıyla gitsin gelsin..

Düğün sahibinin istememesinden değil erkekler kararlaştırmış gidiyolar dolayısıyla bende gitmek istiyorum uzak sonuçta yanında olmak istiyorum
düğün neyse bir derecede tatil olmaz olmamalı
gözü kara biriyseniz sizde annenize gidin uzakta ise veya o sıralar başka bir tatile gidin arkadaşlarınızla

İş arkadaşının düğünü için 12 saatlik yol gidicek helal olsun valla eşine ne kadar kıymet veriyor arkadaşına
Benimkine söylesem karım öldü cenazem var gelemem dicek kapasitede

Allah korusun , geçinden versin inşallah.

Yok canım , eşiniz kibar bir bahane bulurdu sanırım

Gönderirdim tabiki, sorun göremedim... Aynı şekilde böyle özel bir durum benim de olsa, eşim de gönderirdi...

" Gönderirdim , aman gitsin canım ne olacak , ay heves etmiş " diyen arkadaşlar ; sizler kız kıza araba ile 12 saatlik yola ve düğüne "hayatım ben gidiyorum " deyip gidebiliyor musunuz ? Veya gidiyor musunuz ? Oradan da kız kıza bir tatil yapabiliyor musunuz ?

Şimdi konu sahibesi deseydi ki : " kız kıza bir araba toplanıp arkadaşın düğününe gideceğiz 12 saat yol , oradan da bir kaç gün kız kıza tatil yapacağız ama eşim sorun çıkarıyor , mırın kırın ediyor " o zaman da cevaplarınız aynı olur muydu ?

Yoksa "aaaa kadının yeri kocasının yanı vs vs " diye mi başlardınız yorumlara ?

Neden kotu dusunuyorsunuz ki ? Pislik yapcak olan her yerde yapar.Hemen kotu taraftan dusunmeyin.Bence sizde gitseniz o dugune sıkılırsiniz.Birakin gitsin arkadaslariyla..

aa o zaman derlerdi ki,saçmalama. sen evli barklı bir kadınsın. bu hayatı yaşamak istiyorsan evlenmeseydin..

Esim de arkadasinin dugunune yalniz gitmek istedi, tum arkadaslari ya bekardi ya esleri katilmayacakti. Ben israr ettim neyse beraber gittik. Sıkıntıdan patladim. O arkadaslariyla takildi ben yalniz kaldim mal gibi. Demem o ki, eger sadece dugunse gitsin ama sonra tatil matil kabul etme.
Ya da ucakla gec tatil yerine beraber yapin tatilinizi.

ben bir kac defa esim arkadaslariyla otelde kalmak istediginde riza gosterdim (bekarliga veda partisi vs )..bi halt yiyecekse gunahi boynuna ne yapabilirizki..halt yiyecek adam bakkala diye cikar gene yapar, ne yapabilirizki???

ya hem sıkılır hemde şöyle bişey var eşi napacak arkadaşlarıyla mı vakit geçicerecek karısının tiribinimi çekecek eşli gidilio olsa çok keyifli olabilirdide başını telefonunu boş bırakmamak şartıyla gidebilir bence :) bizimki bi kere iş yemeğine gidecekti hepsi erkek eşini getiren varmı dedim getiren oluo ama yakınımızdakiler getirmio dedi ki daha önce defalarca gitmişizdir iş yemeklerimize birbirimizin istersen beraber gidlem dedi yok dedim git okadar erkeğin arasında sıkılırım gibi düşündümo da erkenden gelmişti zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…