- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Düğünlere çifli katılım olur evet ama arkadaşlarının eşleri gelmiyor bir tek sen gitsen eşin rahat hissetmez, hepsi tek eşssiz bir benim eşim geliyor ne düşünürler rahat olamazlar konuşamazlar sonuçta arabada bir bayan var. Bence hiç üsteleme rahat bırak arkadaşlarıyla gitsin gelsin..Kızlar eşim iş arkadaşının düğününe gidiyor 12 saatlik yola beni de götür diyorum ordanda tatile giderz iş arkadaşlarımla erkek hepsi bi araba gitcez benim arabamda bozuk diyor canım çok sıkkın siz olsanız naparsınız gitmesini hiç istemiyorum bensiz
ama onlar erkek ..de bakayım. benim kız arkadaşım evleniyor. ben yalnız gideceğim oradanda diğer kız arkadaşlarımla tatile çıkacağız arabayla. ne der. cevap ortada
hımm. ah şu y kromozomu. ayrıcalıklılık yaratıcıama onlar erkek ..
aynen sen kadınsın kız başına ne işin var falan filan .. ben olsam giderdim göndermemek de çözüm değil 12 saatse 12 saat isterse 24 olsun gidilmeli bencehımm. ah şu y kromozomu. ayrıcalıklılık yaratıcı
düğün neyse bir derecede tatil olmaz olmamalıDüğün sahibinin istememesinden değil erkekler kararlaştırmış gidiyolar dolayısıyla bende gitmek istiyorum uzak sonuçta yanında olmak istiyorum
İş arkadaşının düğünü için 12 saatlik yol gidicek helal olsun valla eşine ne kadar kıymet veriyor arkadaşına
Benimkine söylesem karım öldü cenazem var gelemem dicek kapasitede
aa o zaman derlerdi ki,saçmalama. sen evli barklı bir kadınsın. bu hayatı yaşamak istiyorsan evlenmeseydin.." Gönderirdim , aman gitsin canım ne olacak , ay heves etmiş " diyen arkadaşlar ; sizler kız kıza araba ile 12 saatlik yola ve düğüne "hayatım ben gidiyorum " deyip gidebiliyor musunuz ? Veya gidiyor musunuz ? Oradan da kız kıza bir tatil yapabiliyor musunuz ?
Şimdi konu sahibesi deseydi ki : " kız kıza bir araba toplanıp arkadaşın düğününe gideceğiz 12 saat yol , oradan da bir kaç gün kız kıza tatil yapacağız ama eşim sorun çıkarıyor , mırın kırın ediyor " o zaman da cevaplarınız aynı olur muydu ?
Yoksa "aaaa kadının yeri kocasının yanı vs vs " diye mi başlardınız yorumlara ?
aa o zaman derlerdiki,saçmalama. sen evli barklı bir kadınsın. bu hayatı yaşamak istiyorsan evlenmeseydin..
hep öyleydi ya. erkek egemen toplumun göstergesi bu.Tabi ki okypete . Bu günlerde forumda acayip bir erkeklere ayrıcalık ve tolerans gösterilmeli durumu var ki çözemiyorum. Hayır olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?