- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
- 133
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
aynen izin vermezsen tatlanıo git diince kendileri sarmal gibi dönüp duruolar zaten yazıkSanirim cogu kisi yanlis anlamis, konu sahibi yorumlarda tekrar belirtmis. Erkek erkege tatile gitcekler diye birsey yazmiyor. Tatil fikri kendinden cikmis, bende geliyim ordan tatile gecelim diye. :)
Benim esim birkez gitti is arkadasiyla dügüne, habire bana msj atip durdu napiyon ne ediyon diye, 1 saat sonrada cikti geldi:) yani gitmeye heves ediyolar ve cabucak sıkılıyorlar ondan sonrada hep birlikte gitmeyi kendileri istiyor saten.
Kızlar eşim iş arkadaşının düğününe gidiyor 12 saatlik yola beni de götür diyorum ordanda tatile giderz iş arkadaşlarımla erkek hepsi bi araba gitcez benim arabamda bozuk diyor canım çok sıkkın siz olsanız naparsınız gitmesini hiç istemiyorum bensiz
Bazen buna benzer seyler oluyor. Esimin bağlantılı olduğu firmadaki arkadasi evlenecek karadenize gidilecek sadece is arkadaşlari gitse olur illaki eslerde katilacak diye bisey yok. Bizimkide illa birlikte gidelim iki uc gunde kaliriz sen gidersen digerlerinin esleride gelecek hep birlikte plan yapariz diyor. Yani gitnezsem erkek erkek gidip gelecekler sıkıntı yok bence. Sende yapmamalisin arkadaşım.Kızlar eşim iş arkadaşının düğününe gidiyor 12 saatlik yola beni de götür diyorum ordanda tatile giderz iş arkadaşlarımla erkek hepsi bi araba gitcez benim arabamda bozuk diyor canım çok sıkkın siz olsanız naparsınız gitmesini hiç istemiyorum bensiz
Ben mi çok rahatım siz mi çok büyütüyorsunuz anlayamıyorum.
Eşiniz erkek arkadaşlarıyla birşey paylaşmak istiyor farkında mısınız? Düğün belki bahane, beraber yola çıkmak istiyor, yolda mola verip çay içmek istiyor, arabada futbol konuşmak istiyor. İstiyor arkadaş istiyor, 7-24 sizinle mi takılacak bu adamlar, sizsiz birşey yapamayacak mı? Sizinle ayrıca otobüsle gitse bi anlamı olmayacak arkadaşlarıyla takılamayacak, bunu anlamak zor mu?
Aynı şekilde bayan halimle bayan arkadaşlarımla (belki 12 saat değil) bende atlar arabaya düğüne bir yere eşim olmadan gider gelirim. Çünkü bende kız arkadaşlarımla eşimsiz vakit geçirmeyi özlüyorum, seviyorum, paylaşımların olsun istiyorum. O da isterse bensiz gider. Bakın erkekler size anlatamadıklarını dostlarına anlatır bırakın anlatsınlar öteki türlü konuşmaz konuşmaz bir yerden patlar. Eşlerinizi sıkmayın yahu...
Ayyy daraliyim bazen...
Komaya sokmuşluğu var yaniAllah korusun , geçinden versin inşallah.
Yok canım , eşiniz kibar bir bahane bulurdu sanırım
Tabiki gonderirdim ne varki bunda. Erkek erkege eglenip kafa dagitsinlar viraz. Sizde arkadaslaribizla yada ailenizle kafa dagitirsiniz ozlersiniz ne guzelKızlar eşim iş arkadaşının düğününe gidiyor 12 saatlik yola beni de götür diyorum ordanda tatile giderz iş arkadaşlarımla erkek hepsi bi araba gitcez benim arabamda bozuk diyor canım çok sıkkın siz olsanız naparsınız gitmesini hiç istemiyorum bensiz
Valla daha gecen hafta esimi erkek arkadaslariyla gonderdim tatile. Haftaya beraber gidicez ondan sonra 2 ayri grupla 2 ayri sehre gidicek. O gezip mutlu oldukca stres attikca bende mutlu oluyorum. Ne var bunda anlamiyorum gercekten. Yalnizda gonderirim erkek arkadaslariylada. Yapisik ikiz degilizyadugun olabilir bi ihtimal.... amaaaa evli bir erkegin erkek arkadaslariyla tatilre gitmesi nedir yaaa???aklim mantigim almaz. dugunden sonra atlasin bi ucak otobus neyse donsun evine.
Düğün ok.tatil ne alaka...evde siz onun tatil keyfinin bitmesini mi bekleyeceksiniz? Tuhaf.siz de bayan arkadaşınızla gidin.ben asla evde oturmazdım.Kızlar eşim iş arkadaşının düğününe gidiyor 12 saatlik yola beni de götür diyorum ordanda tatile giderz iş arkadaşlarımla erkek hepsi bi araba gitcez benim arabamda bozuk diyor canım çok sıkkın siz olsanız naparsınız gitmesini hiç istemiyorum bensiz
Kızlar eşim iş arkadaşının düğününe gidiyor 12 saatlik yola beni de götür diyorum ordanda tatile giderz iş arkadaşlarımla erkek hepsi bi araba gitcez benim arabamda bozuk diyor canım çok sıkkın siz olsanız naparsınız gitmesini hiç istemiyorum bensiz
Komaya sokmuşluğu var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?