Siz haklı çıktınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mun1sattr5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
77
8
1
21
Merhaba 3 ay önce buraya kendimden 20 yaş büyük insanle evlilik düşündüğümü yazmiştim Siz haklı çıktınız adam beni bıraktı gitti ne şartlari varsa razı olmama rağmen aileme karşı çıkarım gerekirse dediğime rağmen bıraktı giderken şey dedi birde ben 2004 doğumluyum 21 yaşındayım bak oğlum dedim senin karşına artık 21 yaşında çıtır bir kız çıkmayacak Sen bilirsin tüm şansini kaybettin beni bırakarak dedim Adam şey dedi bana bak gör ben bu sene evleneceğim hatta 2005 doğumlu kız bulup ona evleneceğim dedi hadi dedim 2005 doğumlu kız seninle evleneceğim diyorsa ben gider düğünde cumhuriyeti takacağım dedim
Siz haklı çıktınız ilk başta açtığım konuda iptal yemiştim sonradan hesap kayb olmuştu şimdi tekrar buraya gelip Siz haklı olduğunuzu iddia ediyorum

bak oğlum dedim senin karşına artık 21 yaşında çıtır bir kız çıkmayacak Sen bilirsin tüm şansini kaybettin beni bırakarak dedim
Kızı yaşında olduğunuz adama oğlum diye hitap ederek kendınızın onun için bir şans olduğunuzu mu söylediniz

O değilde 5 vakit namazında dininize düşkün saygılı Allah diyen biri dediğiniz aday böyle çıktıysa

Bu arada bulmuştur birini, cumhuriyete yazık olmasın sma yada lösemi hastası bi çocuğa bağışlayın birine faydanız dokunsun .

Son düzenleme:
Sabah sabah aç karnına hiç çekilmedi

Ne bileyim ilk başlarda kendini bana öyle gösteriyordu da insani bir anda değil zaman geçtikçe tanırmışsın

Neden hiç kimse yazmıyor arkadaşlar önceki açtığım konuda 10 dakika içinde bana 30 tane mesaj gelmişti

Adam bugün dönsün koşa koşa gidersin.

Neden hiç kimse yazmıyor arkadaşlar önceki açtığım konuda 10 dakika içinde bana 30 tane mesaj gelmişti
Yardım meleklerine açmışsınız, bir derdim var başlıklarına açmalıydınız. Eski konunuzun linkini verirseniz değerlendirmek daha sağlıklı olur ama 40 yaşındaki adamın 21 yaşındaki kıza ben 2005’liyle evleneceğim demesi enteresanmış zaten. Nereden dönmüş olursanız olun verilmiş sadakanız varmış. 2005’li kızlarla da bey efendiye mutluluklar. Sakın arkanıza bakmayın. Ne olursa olsun insana dengi lazım. Böyle bir adam için de hiçkimseyi silmeyin. Ailenizi asla!

midem bulandi sabah sabah falan yazanlar oluyor ama ben yanı çok gördüm 20 yaş büyük konusunu açan kızları örnek olsun onlara da diyerek konuşuyorum biz zaten son 2 haftadir hiç anlaşamadık evet güzel onlardan genç olduğumuz için bırakmak istemez kendilerini daha da olgun göstermeye çalışırlarmiş ama gerçekten kendi yaşıtları onlara çok yaşlı gibi geldiği için daha da gençleri ile sevgili olmak istiyorlarmiş ben çok pişmanim keşke bu aklım daha önce olsaydı hatırladıkça utanıyorum gerçekten şu an

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…