Siz Hangi Burçtansınız ?

dilber

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
6.067
3.552
448
KOÇ: Karizma dediklerinde, yürek dediklerinde aklıma ilk sen geliyorsun. Tek yanlışın; kalitenin farkında değilsin.

BOĞA: Allah seni yaratırken %100 pamuk kullanmış sevgilim. Bi insan bu kadar sevgi dolu, bu kadar sahiplenici olur ya.

İKİZLER: Canım iddiaya varım Facebook'ta seni seven 1,000,000 kişi bulabilirim. Bi insan bu kadar sevilir, bu kadar popi olabilir ya.

YENGEÇ: Bir Afrika'dan gelen sıcak hava dalgası, bir de sen ortama girince esen meltemler. Eşiniz benzeriniz yok...

ASLAN: Sen artık bu dünyaya fazlasın ya, valla bak. Bi insan her istediğini elde eder mi ya? Valla hayranım itiraf ediyorum sana.

BAŞAK: Bu alemde bir iPhone bir de sen. İkinize de sadece yanınıza yakışabilecek insanlar bağlanabiliyor. Gerisi hikaye...

TERAZİ: Para sende, şekil sende, muhabbet sende. Bu insanlar seni niye kıskanıyor sanıyorsun? Ama sen onların seviyesine düşme.

AKREP: Seni tek kelimeyle nasıl anlatıyolar biliyo musun canım? "Bu sevgili benim olsun, 100 milyon dolar borcum olsun"...

YAY: Allah hepimize bir gram "umursamamazlık" koymuş. Ama sendeki tüm dünyaya bedel. Maşallah çiçeğim, devam böyle.

OĞLAK: Seni alır, bebek niyetine evde beslerim ben ya. Bu nasıl bi tatlılık? Triplerin bile ayrı hoş. Seninle olmayanda akıl aramam ben.

KOVA: Ben hayatımda senin gibisini daha önce görmedim. Senden elektrik alanlar bir bir patlıyor. Voltajın buralara çok çok fazla...

BALIK: O kadar, o kadar fazlasın ki insanlara.... Yok yani, özelsin. Ötesi yok.

AKREP: Seni tek kelimeyle nasıl anlatıyolar biliyo musun canım? "Bu sevgili benim olsun, 100 milyon dolar borcum olsun"...

:30: :30: :30: :30: :30: :30: :30: :30:

OĞLAK: Seni alır, bebek niyetine evde beslerim ben ya. Bu nasıl bi tatlılık? Triplerin bile ayrı hoş. Seninle olmayanda akıl aramam ben.

Back
X