- 20 Mart 2016
- 82
- 29
- 3
- Konu Sahibi melisa1212
Demedim onu kaldiramaz o kadar uzemem onu sinava hazirlaniyoBen başkasını seviyorum dediniz mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demedim onu kaldiramaz o kadar uzemem onu sinava hazirlaniyoBen başkasını seviyorum dediniz mi?
Baskasini sevdigimi bilmiyor. Sadece ben biliyorum onu sevdigimi. Neden mi ayrildik asiri korumaci haller ve bircok kez anlasamadik yaoma dediklerimi yapti. Istenben de kendine zarar vermesinden korktugum icin kendimi ona mecbur hissediyorumSen eger cok acik " ayrildik" biz diyebildiysen ve oylede davranmissan( umit vermden) o zmn aldatma felan yok ortada.
Ama karsi tarafin canini yakar bu kadar cabuk baska birini bulmak.
Neden ayrilmistiniz?
Bazilari o kdr kafaya takarki canina bile kiyabilir.
Biliyomu ayrica baska birini sevdgiini?
Demedim onu kaldiramaz o kadar uzemem onu sinava hazirlaniyo
Baskasini sevdigimi bilmiyor. Sadece ben biliyorum onu sevdigimi. Neden mi ayrildik asiri korumaci haller ve bircok kez anlasamadik yaoma dediklerimi yapti. Istenben de kendine zarar vermesinden korktugum icin kendimi ona mecbur hissediyorum
Bilmem sevmiyor sanirim duygularıni bilmiyorum o da benim duygularimi bilmiyoSenin sevdiğin kişide seni seviyormu
Cok kiskanc ve her seyi buyutuyor gereksiz yere kavgalarimiz oldu cok zit dusunuyoruz anlasamiyoruz kisacaNeler yapti mesela?
Asiri korumaci derken?
Bazi erkekler hakeder su yaptigini; misal benim eski sevgilim. Beni aldatti. Ayrildiktan snra ayni gun sevgili yapsaydim oh olsun denilirdi. Ama senin konunu biraz acman grrek.
Ama soylersem sinava hazirlanamaz belki tum hayatini altust etmis olurum. Hem söyledim o benden vazgecmediSonra daha çok üzülecek? Ne sinavi lys kpss? Soylersen ümidi keserdi simdi sinav stresini atmak icin bol bol hayal kuruyordur ikknizle ilgili. Senin icin sevgilin degil soylemekten cekinme boylesi hoş olmuyor
Aynen oyle kendi kendine mutlu oluyorsun. :)Boşver ya duygu karışıklığı yaşıyorsun.platonik takılmak en iyisi bir kere aldatilmama garantin var:)
Cok kiskanc ve her seyi buyutuyor gereksiz yere kavgalarimiz oldu cok zit dusunuyoruz anlasamiyoruz kisaca
Beni sevdigini soyluyorPeki neden hala kabullenmiyor ayrildiginizi tam olarak?
Beni sevdigini soyluyor
Ben de hep o vebali almamak icin bekliorum.. sag olunSimdi sana " amaan bosver onu sen digerine git, oburude ne hali varsa gorsun" diyesim geliyor. Ama sonra hayattan kopmus, kendinden vazgecmis bi dervis geliyor aklima. Canina kiyicak bi psikolojide bile olabilir. Bu vebali alamam.O yuzden evet; baskasini sevebilirsim bu aldatmak degildir. Normaldir. Ama o kisiye adim atma simdilik. Once eski sevgilini kendinden sogut. Sonra bisey basliycaksan basla.
Yapmak istedigim aynen dediginiz gibi ama vebal almak istemiyorum. Hayatıma bir kiz girdi hayallerimi yikti hayatimi dagitti diye ah etsin istemiyorum ondan bu korkuCanım daha çok kucuksun bu yaşlarda böyle şeyler normal daha kimler gelip geçecek kendini uzdugune değmez erkek arkadaşından hemen ayrıl .denedim bir şans daha verdim olmayacağını anladım seni sevmiyorum ayrılmak istiyorum de kararlı ol bi daha taviz verme üstüne gelirse cevap bile verme. Boyle yapışıp kalan tipler çok gordum insanı yoruyorlar eninde sonunda kabulleniyorlar ama sen taviz verdikce iyice yapışır senin zayıf noktandan yakalar bırakmaz . sınavı falan dusunme böyle yalandan iliski yürütmeye çalışmak ne seni mutlu eder ne de onu. daha iyi sinava odaklanir senden daha rahat kopar
Dogrusunuz aslinda dunyanin sonu degil ya..Bir yalani yaşatarak da vebal almış olmuyormusun. Bir ilişkiye başladın diye devammi etmek zorundasın insanlar evleniyor yurumuyor ayrılıyor bu çok normal birşey