ya erkekler araba konusunda bizim gibi düşünmüyor.benim eşimde arabayı senin üzerine yapalım dedi.ben istemedim en ufak şeyde ben uğraşıcam die.ama kendisi ısrar etti.sonuçmu ne bana sormadı bile kendi üstüne yaptı valla:))) aynı durum yani.araba onlar için başka bişi sanırım.sizin gibi düşünmemiştim ben sorarım ona şimdi...amma safmışım bn yaa...bu arada evlilikte kimin üzerine olduğunun bir önemi yok evet ama erkeklerde boşanacaklarını anladıkları anda hemen satış işlemlerine geçiyorlar ve satarken size kimse gelip bişi sormuo.uyanık olmak lazım.ben motorumu sattım eşimi aramadılar demekki kimin üzerine mallar bi önemi var.yoksa yanlışmıyım.
aslında yapılan kimine göre basit kimine göre değil.ama ortada güven sorunu varsa al karşına açık açık ne istediğini ne hissettiini söyle.erkekler açık açık söylemeden malesef anlayamıyor.hemen cevapları hiç böyle düşünmemiştim oluyor.ozaman ne yapıyoruz anında düşüncelerimizi söylüyoruzki kinlenmeyelim.hiç dikkat etmemiştim aklıma geldi valla.tamam ben istemedim benim üzerime olmasını ama ısrar edip sonrada neden kendi üzerine yaptı hiç düşünmedim.belki ben kabul edecektim ama yinede kendi üzerine yapacaktı.kurban kestik bu sene çok şükür bu sene benim adıma seneye senin adına keselim dedi bakıcaz valla.hoş fark edermi bilmiyorum ama.sözünde duracakmı merak konusu.
size devir yapsın olsun bitsin. en fazla 80 tl tutar noter parası.
bir de böyle şeyleri çok sorun etmeyin. bunlar için sesinizi yükseltmenize bile gerek yok. sonra önemli ve gerçekten sesinizi yükseltmeniz gereken konularda gerektiği gibi dinlemeyebilir eşiniz.
güven sorunundan konuyu açın. öyle konuşun ki kendisi desin bilseydim sesin üzerine yapardım diye. siz de o zaman diyin noterde devir yapalım o zaman diye...
ama sakin sakin... tatlı tatlı...
sadece bileziklerimin parasını istiyorum, çeyrekler vs değil paralar değil.
sadece bileziklerimin parasını istiyorum yazıklar olsun
haklısın sinirliyim
yediremedim kendime,
çok üzüldüm
nasıl kabul edeyim ,nasıl netleştireyim kafamda bilemiyorum
yani evet bilmiyormuymuş gerçekten ehliyetsiz araba alınmadığını
bir insan bu kadar saf olabilir mi?
e bende saçma öyle birşey olamaz demiştim,peki neden benide ciddiye almadı,sorgulamadı,soruşturmadı?
bir sürü soru var aklımda.
e peki sonra alırken öğrenmiş gelip niye açıklama yapma zahmetinde bulumadı?
kendini kötü hissetmedi? bu rahatlık nasıl açıklanabilir?
peki ben napayım?
haram ediyim o zaman haram olsun,içimden gelmiyor helal etmek,
verdikleri cevaplar gercekten nasıl masum olabilir.
kapatayım ben konuyu,bundan sonra 0 hatta eksilere inmiş güvenimle devam edeyim hayatıma.
inşallah bir işe girip çalışıp kendime güvence vereyim,zerre kadar bu insana güvenmicem.
hala inanmışım farkındamısınız
böyle sevgim eksilmiş,saygım hiç kalmamış bir şekilde,zorla birşeyleri yaparak devam edeyim hayatıma
Evet eşinin yaptığı hoş değil,güven konusunda haklısın, artık önce düşünmen lazım söylediklerinde 2 kere daha.Ama bu kadar uç noktalara getirmemelisin bence.Sonucta evlilik bu bu önemli bir konu ama evliliğini sarsmasına izin vermemelisin.Herkesin hataları olur.Kim dört dörtlük ki.Emin ol burda sana cevap yazıp nasıl yapar bunu diyenlerin eşlerinin senin eşinden cok daha fazla şeyler yapıp yapmadığını nerden biliyorsun?Zaten üzerine yapıcam demiş arabayı.Üzerine yaptırırsın.Ayrıca da oturup konusursun sana olan güvenim sarsıldı,sen mükemmel görünüyorsun ama bu tavırların beni senden soğutuyor ... vs.Burda yazdıklarını eşine anlatabilirsin.
Arabayla ilgili ben de seninkine benzer bi yanlışa düşmüştüm.
Üzerime alma konusunda değil ama.
Eşim otomatik araba alalım sen de kullan demişti.Altınlarımı verdim.Sonuç olarak anca yakındaki marketlerle peynircilere gidebildim
Sonra hiiç vermeye yanaşmadı.Deneyimim yokmuş vs vs bahaneler işte...
Araba konusunda erkeklere pek güven olmaz.Onlara göre bu konuda her yalan mübah
Ama üzerine alma konusunda bu kadar hassas olsaydım,araştırırdım ehliyetsiz alınamıyor mu diye.Pek inandırıcı gelmezdi.
Ama senin başka güvensizliklerin de varmış.Onları nasıl aşarsın bilmiyorum.
Hala başkalarıyla görüştüğünü mü düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?