ya erkekler araba konusunda bizim gibi düşünmüyor.benim eşimde arabayı senin üzerine yapalım dedi.ben istemedim en ufak şeyde ben uğraşıcam die.ama kendisi ısrar etti.sonuçmu ne bana sormadı bile kendi üstüne yaptı valla:))) aynı durum yani.araba onlar için başka bişi sanırım.sizin gibi düşünmemiştim ben sorarım ona şimdi...amma safmışım bn yaa...bu arada evlilikte kimin üzerine olduğunun bir önemi yok evet ama erkeklerde boşanacaklarını anladıkları anda hemen satış işlemlerine geçiyorlar ve satarken size kimse gelip bişi sormuo.uyanık olmak lazım.ben motorumu sattım eşimi aramadılar demekki kimin üzerine mallar bi önemi var.yoksa yanlışmıyım.
evet bende kimin üzerine oldugunun önemli oldugunu düşünüyorum
ortaksa madem farketmezse, öyle diyor, o zaman niye benim üzerime yapmadı ,kalmayan güvenimi tekrar yok etmeyi göze alarak.
adam ısrarla yok ben öyle biliyordum diyor ilkokul çocuğu gibi, iyide ben sana söylemiştim öyle saçma şey mi olur demiştim diyorum,
beni dinlemeyip anlamadığım birşeyler söyledi biliyormuş gibi bende saf saf inandım.
bir sorumda şu:madem öyle biliyordun niye senin üstüne yapalım dedin diyorum,
cevap:sonra aklıma geldi..şaka gibi ya.
bu arada altınları daha önce bozdurmuştuk,arabayı benim üstüme yap öyle bozdurayım demedim ,ben o kadar kurnaz değilim ki.
sıkışınca duygu sömürüsü,kendi mağdur olmuş gibi hareketler yapıyor..
çok soğudum kendisinden zaten.