siz inanırmıydınız

Arkadaşlar olay onun üstüne benim üstüme değil,ben buna üzülmüyorum.
Hatta ben bu kadar kırıldıktan sonra şimdi yapalım diyor ben istemiyorum artık.
Benim üzüldüğüm şey bana dogru olmayan bir gerekçeyle senin üstüne yapamıyorum denmesi. bu konuyu açma sebebim bu.
Mal paylaşımı varmış ama kolay değil,yani öyle 50 50 hemen boşan al gibi bir durum yok.
dava sonuçlanana kadar insanlar ne zorluklar çekiyor.
sadece bir hevesti.
kendisine zaten güvenmiyordum tescillenmiş oldu.

yapalım diyorsa hemen kabul edin bence bir süre sonra doğru kararverdiğinizi anlayacaksınız..ilkte insan garip hissediyor evet..:)

yapalım diyorsa hemen kabul edin bence bir süre sonra doğru kararverdiğinizi anlayacaksınız..ilkte insan garip hissediyor evet..:)

pek içime sinmez böyle olması
zorla yaptırıyormuş gibi hissederim.
madem ortak zaten o da onun üstüne olsun.
Ben gercekten istemiyorum artık.

benim eşimde önce yapalım deyip bahane uydursa benimde güvenim sarsılır kaldıki senin eşine öncedende güvenin yokmuş ben olsam arabayı sattırır altınlarımı geri isterdim canım sonuçta senin paran o eşinin vermesi farzdır böylece bir daha ali cengiz oyunları yapmaz

hepinize çok ama çok teşekkür ederim,paylaşınca içimdeki kızgınlık biraz daha hafifliyor.
allah hepinizden razı olsun,değerli vaktinizi ayırıp yazdığınız için hepinize ayrı ayrı çok teşekkürler.

bende demiştim şakayla karışık,sonra o da istekli görünüyordu,sonuçta konuşuldu yani bu konu.
Sonra bir gün işten geldi akşam böyle bir konuşma yaptı anlattım işte onlarıda.
Baban ve annenmi söyledi karının üstüne yapma nolur nolmazmı dediler de bu saçma hikayeyi uydurdun dedim.
Yok öyle birşey diyor,ama bu da yalan olabilir tabiki değilmi.
Onlar da tabiki söylemiş olabilir.
ama malları onların olsun benim işim yok şu saatten sonra.

canım bencede boşver,hiç önemli değil kimin üstüne olduğu arabanın,ama benimki hala kararlı benim üstüme yapıcakmış arabayı:16:ama tırstım bişey uydurup kendi üstüne yaparsa yakarım onu:47:
nekadar doğru bilmem ama en sonunda cevabını aldım sorumun,araba kadının üstüne olunca vergiside ucuz oluyomuş:31:doğruysa tabi,,ama yoksa başka türlü imkansız benim üstüme yapmaz zaten,,
çünkü onun üstüne veya biyerde birikimimiz falan olan bi mal para yok,demekki benim mutlu olmamı istiyo çevreye havan olur işte fenamı diyo:23:
gerçi ehliyet alma gibi bi isteğim yok,eşimi şöför olarak kullanıcam:27:
bence sende unutmaya çalış eşin arabayla sensiz biyere gitmesin:19:senin şöförlüğünü yapsın hatta:1:güzel günlerde kulanın kazasız belasız ne diyim olan olmuş,sürdürme bence:34:

canım bencede boşver,hiç önemli değil kimin üstüne olduğu arabanın,ama benimki hala kararlı benim üstüme yapıcakmış arabayı:16:ama tırstım bişey uydurup kendi üstüne yaparsa yakarım onu:47:
nekadar doğru bilmem ama en sonunda cevabını aldım sorumun,araba kadının üstüne olunca vergiside ucuz oluyomuş:31:doğruysa tabi,,ama yoksa başka türlü imkansız benim üstüme yapmaz zaten,,
çünkü onun üstüne veya biyerde birikimimiz falan olan bi mal para yok,demekki benim mutlu olmamı istiyo çevreye havan olur işte fenamı diyo:23:
gerçi ehliyet alma gibi bi isteğim yok,eşimi şöför olarak kullanıcam:27:
bence sende unutmaya çalış eşin arabayla sensiz biyere gitmesin:19:senin şöförlüğünü yapsın hatta:1:güzel günlerde kulanın kazasız belasız ne diyim olan olmuş,sürdürme bence:34:
,

laf arasında sürekli eşinizin aabayı sizin üzerinize almasından bahsetmişssiniz, tamam 1. konusmanızda de örnek vermişssiniz ama sürekli sürekli de yazılmazki:20:

orkidem canım arkadaşım bu arada yazdıgım msjlar daha 100 olmadı maalesef,pek foruma yazamıyorum.
seninle ortak bir çok noktamız vardı,inşallah bir gün paylaşır dertleşiriz.
İnşallah iyisindir.
teşekkür ederim sana yorumların yardımın için.

Herkese tekrar teşekkür ediyorum hayırlı akşamlar diliyorum.

orkidem canım arkadaşım bu arada yazdıgım msjlar daha 100 olmadı maalesef,pek foruma yazamıyorum.
seninle ortak bir çok noktamız vardı,inşallah bir gün paylaşır dertleşiriz.
İnşallah iyisindir.
teşekkür ederim sana yorumların yardımın için.

Herkese tekrar teşekkür ediyorum hayırlı akşamlar diliyorum.

iyiyim canım,teşekkürler, mesaj sayın tamamlanınca konusuruz inşallah,sevgiyle kal..

,

laf arasında sürekli eşinizin aabayı sizin üzerinize almasından bahsetmişssiniz, tamam 1. konusmanızda de örnek vermişssiniz ama sürekli sürekli de yazılmazki:20:

canım benim niye bahsetmiyim 4yıldır araba alıcaz diye kaçkere giriştik nasip olmadı,tam alıcaz 2 çocuğum oldu onların masrafları derken hep yattı:50:şuna bak çocuklar ayaklandı ve artık yolun sonuna geldik mutluyum e bide eşimin bu düşüncesi karşısındada mutluluğum dahada katlandı ben söylemiyimde kim söylesin,içimde tutmam gerektiğini düşünmüyoruum paylaşmak haykırmak istiorum ne varki bundaaa:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

hem konu sahibi bile rahatsız olmazken siz niye böyle bişeye kızdınız anlam vermiş değilim:ssz:
:31:

canım benim niye bahsetmiyim 4yıldır araba alıcaz diye kaçkere giriştik nasip olmadı,tam alıcaz 2 çocuğum oldu onların masrafları derken hep yattı:50:şuna bak çocuklar ayaklandı ve artık yolun sonuna geldik mutluyum e bide eşimin bu düşüncesi karşısındada mutluluğum dahada katlandı ben söylemiyimde kim söylesin,içimde tutmam gerektiğini düşünmüyoruum paylaşmak haykırmak istiorum ne varki bundaaa:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

hem konu sahibi bile rahatsız olmazken siz niye böyle bişeye kızdınız anlam vermiş değilim:ssz:
:31:

yani evet mutlu olmakta haklısınız kesinlikle ama konu sahibi bu olaydan dert yanıyor, siz sürekli eşim arabanın tapusunu üstüme yapacak diyorsunuz, o sıkıntılı bir şekilde derdini paylaşıyor burda,tapuyu alacam diyipte sürekli yazmanız şık olmuyor, yani belki kötü niyetinizi yoktur ama sanki nispet yapıyor izlenimi veriyorsunuz,yüzden uyarmak istedim
şahsen ben biri sıkıntıdayken , ben kendi mutlu durumumu sürekli haykırmazdım, tabi buda tercih meselesi

yani evet mutlu olmakta haklısınız kesinlikle ama konu sahibi bu olaydan dert yanıyor, siz sürekli eşim arabanın tapusunu üstüme yapacak diyorsunuz, o sıkıntılı bir şekilde derdini paylaşıyor burda,tapuyu alacam diyipte sürekli yazmanız şık olmuyor, yani belki kötü niyetinizi yoktur ama sanki nispet yapıyor izlenimi veriyorsunuz,yüzden uyarmak istedim
şahsen ben biri sıkıntıdayken , ben kendi mutlu durumumu sürekli haykırmazdım, tabi buda tercih meselesi

:26::26:yaa çok özür dilerim konu sahibinden ozaman inanın öyle bi düşünceyle yazmış değilim,çok kötü hissettim kendimi,tekrar kusura bakma sekerpembely:50:
ben sadece benim durumumla senin durumun pekiştiği için yazdım,yoksa nispet yapıcak kadar düşüncesiz biri değilim inan tekrar üzdüysem özür dilerim,,:5:

orkidem sanada bi lafım yok:17: bu konuda uyardığın içinde ayrıca teşekkür ederim,gerçekten arkadaşın konusunu okuyunca birden daha dün eşimle yaşadığımız diyalog geldi gözümün önüne ve konu sahibiyle empati kurmak bile istemedim açıkçası ben kolay kolay affedemezdim heralde bana yalan söyleseydi,sonuçta araba mutluluğunu beraber yaşamak varken eşle,niye araya kırgınlıklık ve yalan girsin:50:

Son düzenleme:
şekercim takma kafana , daha nice evleriniz arabalarınız olur..bilinmez kimin üstüne olması daha hayırlı..
rabbim öncelikle sana ve evlatlarına ( varmıydı) sağlık versin..gerisi boş. ancak ileriki zamanda mihir konusunu gündeme getirip talep etmende fayda var.

Eşin de sana güvenememiş ki arabayı kendi üstüne yapmış bence.
Yoksa kim ömür boyu beraber yaşayacağını düşündüğü birinin üstüne eşyasını yapmaz ki.
Ben senin yerinde olsam (konu eşya sahibi olmak değil kandırılmak) bu kandırılma olayı üzerine o arabanın bütün tekerlerini indirir üstüne de boydan boya çizerdim.
Sonra ne halt yiyorsa yesin. :52:

Eşin de sana güvenememiş ki arabayı kendi üstüne yapmış bence.
Yoksa kim ömür boyu beraber yaşayacağını düşündüğü birinin üstüne eşyasını yapmaz ki.
Ben senin yerinde olsam (konu eşya sahibi olmak değil kandırılmak) bu kandırılma olayı üzerine o arabanın bütün tekerlerini indirir üstüne de boydan boya çizerdim.
Sonra ne halt yiyorsa yesin. :52:

Bu erkek milletinin normali yok mu ya. midem bulandı resmen. afedersiniz ama adam kandırmış resmen. güvenmeyin. tetikte olun Allah yardımcınız olsun. insanlarda Allah korkusu, Adalet denen bişey kalmamış. ben sizin yerinizde olsam hemen arabayı kendi üstüme yapmasını talep ederdim. para için vs için değil de bakalım adam için önemli miymiş. yapıyo mu yapmıyo mu. yapmazsa o adam beş para etmez.

Bu erkek milletinin normali yok mu ya. midem bulandı resmen. afedersiniz ama adam kandırmış resmen. güvenmeyin. tetikte olun Allah yardımcınız olsun. insanlarda Allah korkusu, Adalet denen bişey kalmamış. ben sizin yerinizde olsam hemen arabayı kendi üstüme yapmasını talep ederdim. para için vs için değil de bakalım adam için önemli miymiş. yapıyo mu yapmıyo mu. yapmazsa o adam beş para etmez.

ya da arkadaşın dediği gibi çizin o arabayı. bütün erkeklerden nefret ediyorum. dünyada kadınlar yaşasa sadece daha mutlu olurduk diycem ama kayınvalidem de kadındı. Allah iman versin. sanki beni kandırmışlar gibi hissettim ya.

Kızlar bileniniz varsa bana da cevap verin konu sahibi arkadasla aynı durumdayız bende tüm altınlarımı verdim esime bir yıl boyunca benim üstüme yapacagını soyemisti bende çok heveslenmistim şimdi ise kendi üzerine yapacakmış gerekçesi ise esim eczacı bu arada benzin parası vergiden düşüyormuş Eczane adina onun üstüne olunca doğru bir bilgi mı?annesi benim üzerime yapacagını öğrendikten sonraki gün bu gerekçeyi sundu bana

Senin altinlarin ve mehrin bozularak para tamamlandigi icin o an seni susturmak amacli ok demis sanirim...Ben olaya "mallar zaten ortak nolmus onun üzerine olsa" gibi bakmiyorum..Ortada bir kandirma, bir aldatma var... Yaptigi hos degil, düsüncesi neyse onu paylassaydi keske...Sanki sen esine güven konusundada sorun yasiyorsun gibi geldi...

Bende bu arkadaş gibi düşünüyorum altınlarını vermen için sana yalan söylemiş bilmemesi pek mümkün değil erkekler bu işleri daha iyi bilir kızmakta çok haklısın konu arabanın eşinin üstüne olması değil bence, yalan söyleyip bilmiyordum anlamıyorum numarası yapması.. çok ayıp etmiş :20:

eşinin yalan söylemesi çocukca bir bahane ile seni kandırması çok sinir bozucu.keşke açık açık senin adına almak istemiyorum deseydi daha onurlu olurdu bence:19:eşinin daha öncede sana yanlışları olmuş eşine güvenin sarsılmış.güven olmayınca evlilik sağlıklı olmuyor maalesef:50:

ya erkekler araba konusunda bizim gibi düşünmüyor.benim eşimde arabayı senin üzerine yapalım dedi.ben istemedim en ufak şeyde ben uğraşıcam die.ama kendisi ısrar etti.sonuçmu ne bana sormadı bile kendi üstüne yaptı valla:))) aynı durum yani.araba onlar için başka bişi sanırım.sizin gibi düşünmemiştim ben sorarım ona şimdi...amma safmışım bn yaa...bu arada evlilikte kimin üzerine olduğunun bir önemi yok evet ama erkeklerde boşanacaklarını anladıkları anda hemen satış işlemlerine geçiyorlar ve satarken size kimse gelip bişi sormuo.uyanık olmak lazım.ben motorumu sattım eşimi aramadılar demekki kimin üzerine mallar bi önemi var.yoksa yanlışmıyım.

ya erkekler araba konusunda bizim gibi düşünmüyor.benim eşimde arabayı senin üzerine yapalım dedi.ben istemedim en ufak şeyde ben uğraşıcam die.ama kendisi ısrar etti.sonuçmu ne bana sormadı bile kendi üstüne yaptı valla:))) aynı durum yani.araba onlar için başka bişi sanırım.sizin gibi düşünmemiştim ben sorarım ona şimdi...amma safmışım bn yaa...bu arada evlilikte kimin üzerine olduğunun bir önemi yok evet ama erkeklerde boşanacaklarını anladıkları anda hemen satış işlemlerine geçiyorlar ve satarken size kimse gelip bişi sormuo.uyanık olmak lazım.ben motorumu sattım eşimi aramadılar demekki kimin üzerine mallar bi önemi var.yoksa yanlışmıyım.

evet bende kimin üzerine oldugunun önemi oldugunu düşünüyorum
ortaksa madem farketmezse öyle diyor, o zaman niye benim üzerime yapmadı ,kalmayan güvenimi tekrar yok etmeyi göze alarak.
adam ısrarla yok ben öyle biliyordum diyor ilkokul çocuğu gibi, iyide ben sana söylemiştim öyle saçma şey mi olur demiştim diyorum,
beni dinlemeyip anlamadığım birşeyler söyledi biliyormuş gibi bende saf saf inandım.
bir sorumda şu:madem öyle biliyordun niye senin üstüne yapalım dedin diyorum,
cevap:sonra aklıma geldi şaka gibi ya.
bu arada altınları daha önce bozdurmuştuk,arabayı benim üstüme yap öyle bozdurayım demedim ,ben o kadar kurnaz değilim ki.
sıkışınca duygu sömürüsü,kendi mağdur olmuş gibi hareketler..
çok soğudum kendisinden zaten.
bilmiyorum ne yapacağımı.

Back
X