Siz kac kiloydunuz? kac kilo oldunuz??

Peki sende sarkma oldu mu ?14 kilo birden alınca doğal olarak göbek birden şişip çatladı tabi. Bacaklarindaki çatlaklar geçti mi??

Hayır çatlak geçmez, kırmızılıkları kaybolmadan lazer tedavisi olman gerekir dedi doktorum. Evet özellikle bacak içlerinde çok sarkma var. Şimdi diyet yapıyorum, diyetisyenim izin verince spora da başlıcam. Göbeğim inmedi bir süre, ama 3. Aydan sonra doktorum korse kullanabilirsin demişti. Ara ara onu takıyorum iyi geliyor. Bir de ben emziriyorum diye özellikle 40 gün hayvan gibi yedim. Yani ağzıma beş tane lokum tıkıyordum o kadar abartı emzirme döneminde yemeye abanmamalısın. Ama Çok acıkıyor insan benden söylemesi.
Bir de ben sezeryan oldum, karnın toparlaması için spor şart.

Tek umudum zaten doğumdan sonraki bu kosturma süreci. Tembellik tatlı geldi yani . Uyuşuk ve tembelim bu tembellik geçer dimi ya.

Şimdi soruyorum sana. Ne yaptın arkadaşım?
Yani o 9 ay boyunca uzaydan mı yemek geldi ne yaptın ? Bu mümkün mu ya. Özel ne yaptın ?
Valla ekmeği hayatımdan çıkardım ama isteyerek değil midem almadı sonra hamur işi vs.yemedim sütümü hiç eksik etmedim.Yoğurt her yemek yanında koca bir tabak yedim, ben abur cubur yağlı hiçbişey yemedim çünkü bebeğe fayda etmiyordu tam aksine anneye kilo oluyodu bunu biliyodum.Ve ben doktoruma baskı yapiyodum neden kilo almadım bebekde bir sorun olurmu vs.diye doktorum tam aksine çok sağlıklı buluyodu ve doğum çok rahat olucak diyodu maşallah subhanallah bebeğim çok sağlıklı doğdu ve dogumhaneye girmem ile çıkmam bir oldu normal doğum yaptım sancımi evde çektim bir gittim açılma 4cm olmuş inşallah tüm hamileler benim gibi saniyeler içinde bebeğini alır kucağına

58 kilo ile hamile kaldım 27 kilo aldım üstüne doğumdan yaptıktan 1 ay sonra tekrar 58 kiloya indim spor falan yapmadım hiç sadece bol su tüketiyordum

Ben sezercik olursam bittim Zaten de

37.haftamdayim 15 kilo.aldim bebegim 3.100 gram suan . Boyum 175 kilom 85 normal.dogum yapmak istiyorum ama bebegim haftasina gore iri biraz umarim yapabilirim.sezeryandan sonra kilo vermek cok zor diyolar cunku
Böyle düşünüp kendini uzme lütfen. Herkesin bünyesi farklı sonuçta.17 kilo aldım ben ve bebeğim 3 4 aylıkken coktaan gitmişti benden kilolar. Özellikle hiçbirşey yapmadim. Sezeryanla dogurdum

60 la hamile kaldım doğuma son hafta 100 olmuştm ama hiç göstermiyodum görenler inanmıyordu. Doğum sırasında 15 kilo gtti şmdi 1 yıl oldu 60 kiloyum yine.. 60 dan aşağı inmiyo. Zayıflamak içn hcbşe yapmadm . Bünye meselesi bnce bu.

Dort hamilelik gecirdim ilkinde 60 kilo ile hamile kaldim 75 civari dogum yaptim bes kilo gitti 70 kilolu olarak ikinci bebegime hamile kaldim..bir sene sinra sporla 62 kiliya dustum ve tekrar hamilelik ondanda yine 75 i gordum yine verdim ve yine hamilelik oldu 6 senede 4 cocuk simdi 54 kiloyum bir senedir spor yapiyorum 75 den 54 e kadar dustum hede bir bes kilo daha vermek...sanada verebilecegim tavdiye hamileyim fazla yiyeyim dusuncesi eskidendi nasil besleniyorsan aynen o sekilde tek kisilik beslenmeye devam etmelisin,edindigim tecrubeye gore gebelikten cok lohusalik doneminde kilo alimi cok fazla oluyor,emzirirken doyum hissini yitiriyosun cidden icine birsey kacmis yiyince ona gidiyormus gibi ozellikle tatli cok istiyor canin

Ben sezercik olursam bittim Zaten de

Kendini şartlama, ben 9 ay normal doğum diye gezdim. Sancım başladı hastaneye yattım hala normal doğurcam sanıyorum. Sonra ertesi gün acil sezeryan oldum. Doğum hikayelerine yazdım hatta. Önemli olan ikinizin sağlığı, kilo milo dert etme. Her şey hallolur. Benim kuzenim ikiz doğurdu, karnı akordeon gibiydi. Kendisi de davul gibiydi. Boğazından da kısmadı. Disiplinli olarak spora başladı. Şu an çocuk gibi kaldı zayıflıktan. O yaptıysa herkes yapar.

AMİİNNNNNN.INSALLAHHH

Ooo valla okurken resmen içim rahatladı :) ekmek cok yemem zaten . Şimdi bebeğin ihtiyacı var bu yüzden ekmek yemeye başladım. Hamurisi zaten sevmem . Yağ veyagli , abur cubur yemem. Ben normalde sağlıklı ve aburcubursuz besleniyorum. Aslinda sana kendimi açıklama isteği içindeyken bi kere daha fark ettim. Ben sağlıklı besleniyomusum :)

İnşallah bende normal doğurabilir im bebeğimi. Sezeryana mecbur kalmak istemiyorum.

Tatlim ben 61.600 ile hamile kaldim şeker yüklemesine kadar 10 kilo aldım ve gebelik şekeri çıkınca hamileliğim boyunca şekeri tamamen hayatımdan çıkardım ve toplamda 10 kilo alarak hamileliğimi bitirdim yani 71 ile doğum yaptım 4 ay önce ve tamamen doğumla kilolarım gitti su an 60 kiloyum ve bunu tamamen gebelik şekeri ile sağladım tamamen protein ağırlıklı beslendim süt ve süt ürünleri çok tükettim ben 10kilo aldım ve bebeğim 3400kg ile doğdu yani aş erme canim şunu çekti bunu istiyorum gibi lükslerim olmadi ve geceleri çoğu zaman rüyamda pasta börek gördüm ama iste geçiyor bişekilde sen de ifadene hakim ol hiç unutmam dr benim canim dondurma çekiyor şekerimi dondurma yükseltmiyor dediğimde bile o dondurmanin bebeğine hiç bi faydası yok onum yerine 2 köfte fazla ye demisti yani şeker ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmezsen asla kilo almazsın ve çatlaklara gelince onlar tamamen genetik ben krem filan kullanmadim sıfır catlakla doğuma girdim kuzum

Çok tatlısınız ya.
Siz böyle bir endişeye kapıldıysanız ben zannetmiyorum çok kilo alacağınızı. Dikkat ederseniz ve sağlıklı beslenirseniz ( ki bebeğiniz için önemli olan bu ) çok güzel bir hamilelik geçirirsiniz. Benim eğer olursa ikinci hamileliğimdeki planım bu.
Peki ya ilk hamileliğim mi ? 59la hamile kalıp 85 ile doğuma gittim. Tabi o zaman doğum sonrası endişelerim yoktu. O zamanlar en güzel gelen şey yemek yemekti ve ben de öyle yaptım şuan 60 kiloyum. Yani çok şükür diyeyim.

49 kilo ile hamile kaldım 67 kilo ile doğuma girdim
Emzirme sürecindede kilo aldım tabi 82 kiloya kadar çıktım
Şuan 65 kiloyum
Diyet ve spor yapıyorum .
Sezaryen olursa mutlaka karnını sonrasında sar
Ve öyle hamileyim çocuk kilo alsın hurafelerine takılma sadece sağlıklı beslen

Allahin izniyle korkma dikkatli olduğun sürece beslenirken almazsin ben kilo alabilen biriydim ama hamilelikte birden durdu ayrıca derler normal doğum için sürekli yürüyüş yap ben ilk hamilelikte o kadar yürüdüm açılmam olmadı 12 saat suni sancı aldım bunda hep uzandim yedim içtim oğlum ile uzandim hiç yürüyüş vs.yapmadım sadece son sancilar başlayınca çok hurma yedim ve suni sancı siz kendi sancım la çok güzel açılmam oldu bakmayın o yürüyüş meseleside bahane olsa ilkindede olurdu o kadar yürüdüm o yüzden Allaha Sığın valla duani et çok güzel Rabbim yardım ediyo doğumunu yapiyosun yeterki pes etme doğum zamanı gelince işin kolayına kaçan doktorlara denk gelmezsin inşallah ben kendimi hep normal doğuma şartladim ilkinde öyle devam ettim açılma yoktu bile sezeryan bile dendi inat ettim bebek ters olmadığı sürece bebekte sıkıntı olmadığı sürece istediğinden vazgeçme Allahın izniyle kimse bu yolda kalmadı sende kalmazsin

Bende zaten çatlak oldukça mevcut. Acaba diyorum ki bendeki çatlaklar da senin ki gibi esner mi ? Bacaklarimdan ve arka bel kismimdan söz ediyor.um
Umarım öyle olur benim ikincisinde 70 olmama rağmen catlamadi ama ilkinde zaten öyle bir çatladım ki onlar yetti galiba belki göbek kısmın biraz çatlar kasiklara doğru

Ilk gebelik 52 ile hamile kaldım 64 doğum yaptım sonrasında 51 e düştü kilom 2.gebelik 53 ile başladı 74 ile doğum yaptım 3 ay oldu 59 kiloyum şuan hedef 50

İlk hamile kaldığım da 52 kiloydum 69 la doğuma gitmiştim
2. Hamile kaldığımda 61.5 kiloydum 72.5 ile doğuma gittim.
Şuan 67 kiloyum çok dengesizlik var hiç kilo vermeden 2. Olmuş gibi olunca kendimi kilolu hissediyorum.
2. Gebeliğimde az kilo aldım 1. Ye göre geceleri geç saat olmadan tabi bi bardak sütüm oluyordu.
Çok çok açı
acıkırsam da yeşillik türü ile geçiştirdim.

40lat 50 ler havalarda uçuyor.. ben sölemek istemiyorum ve kaçıyorum

49 kilo ile hamile kaldım. 63 ile doğuma girdim. Doğumdan sonra 58 e düştüm. Şu an 54 kiloyum. Hamileliğimin son ayında ellerim ve ayaklarım bana ait değildi resmen.. Vücutta öyle devasa bi değişiklik olmadı ben de ama ellerim ayaklarım son ayda çok şişmişti. Yediklerime dikkat ettim.. Ama tuzu azaltamadım. Haliyle ödem yaptı.

İlk hamileliğimde 14, ikincisinde 12 kilo aldım. İlkinde şeker riski çıktığı için buna uygun diyet uyguladım ve bu diyetten sonra neredeyse hiç kilo almadım.

Günde en fazla yarım esmer ekmek. Patates, makarna ve pirinci hayatımdan çıkardım. Şekeri azalttım. Arada tatlı kaçamağı yaptığım oldu.

Bol bol protein ve kalsiyum içeren besin tükettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…