- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Ya zaten bir yıldır uzaktan yürütüyoruz bakın üç aydır göremedim yüzünü belki de bundandır diyeceğim de önceden de böyleydim sıkıcı değilim aslında mesela bana da bu şekilde davranan erkekler oldu ben bunaldım ayrıldım onlardan ne bileyim çok özlüyorum kendisiniKonu sahibi kusura bakmayın ama sıkıcı tipsiniz bana göre. Ay okurken bile soğudum sizden adam'a Allah sabır versin. Sürekli konuşmak, mesajlaşmak insanı sıkar bunaltır. Aranızda bir saygı, özlem olsun.
Yok ben yapamam edemem biçemem diyorsanız eğer adam sizden ayrılmadan siz ayrılın sizi sürekli meşgul edecek biriyle olun.
Haklı olabilirsinizGayet vıç vıc hatta mıç mıç hatta beter bir ilişkiniz varmis. Ne istiyorsunuz acaba yapışık ikiz olmayı mı... Bak senin kadar ilgi isteyene sürekli başkalarını örnek gosterene ve adam ilgilendiği halde ilgilenmiyosun etmiosun vay başkasını mı buldun diye şizofrenik takılanlara kimse kolay kolay katlanmaz haberin olsun.
Özlemek aşkı, sevgiyi kuvvetlendirir. Böyle yürümesi ideal.Ya zaten bir yıldır uzaktan yürütüyoruz bakın üç aydır göremedim yüzünü belki de bundandır diyeceğim de önceden de böyleydim sıkıcı değilim aslında mesela bana da bu şekilde davranan erkekler oldu ben bunaldım ayrıldım onlardan ne bileyim çok özlüyorum kendisini
Güveniyorsan ayrıl. Böyle yapmaya devam edersen bunaldığı için aldatabilir. Siz ne zaman vazgeçerseniz bu huyunuzdan o sizle daha çok vakit geçirir. Zorla beni sev mesajı veriyorsunuz ve dıymuyorsunuz. Siz kıskançlıktan yapıyorsunuz ama böyle bunaltmayın. O size güvenmese ve bunj yapsa hoşunuza gidermi. Yada ayrılın kendinize göre sizi bunaltan sürekli arayan. Arkadaşlarınızın yanına bile tek göndermeyen. İşe giriş çıkışta çocuk gibi sizi alan bir erkek bulun. Merak etmeyin böyle erkek mevcut.ben bir tanesini terketmiştim.Hım sizler ciddisisiniz ya ben çok takılıyorum bu konuya ama üç saat içinde mesaj gelmesin hemen sitem sözlerine başlıyorum trip yapıyorum kendi kendime hayaller kuruyorum başkasını buldu o yüzden ilgilenmiyor diye kendi kendimi üzüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?