Siz katlanırmıydınız

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
hayırlı bayramlar sizlere bir sorum olacak ben Çünkü bunu sorun haline getiriyorum sevgilime göre herşey normal dört yılı geçen bir süredir birlikte olduğum kişiyle arada bu neden den ötürü tartişırım tartışmak isterim mesajlaşalım istiyorum arasın istiyorum ona göre bunları zaten yapıyormuş iki saatte bir mesaj atar gün içinde vakti olduğunda arar sorar amaa bana yeterli gelmiyor bu durum sürekli başkalarını örnek gösteriyorum bak şunlar bunlar diyerek... ilişkilerini örnek gösteriyorum o ise yeterli vıç vıç ilişki bana göre değil şuan zaten kaliteli giden bir ilişki var diyor ikimizde çalışıyoruz vakit bulduğumda ilgileniyorum Zaten diyor ama ben hiç tatmin oluyorum bu konuşmalardan bu yüzden ayrılmayı düşünüyorum sonra sevgim ağır basıyor ayrılamıyorum bu yüzden ayrılınız mı

İki saatte mesaj atıyor ama sana yetmiyor doğrumu anladım ?
Bencede ayrıl çünkü adamı daha fazla bunaltırsan ardına bakmadan kaçar, biraz rahat olun yahu ne bu vıcık vıcık, biraz nefes alın, etrafa bakın ne bu bağımlılık
Öf düşününce ben daraldım burda

Hım sizler ciddisisiniz ya ben çok takılıyorum bu konuya ama üç saat içinde mesaj gelmesin hemen sitem sözlerine başlıyorum trip yapıyorum kendi kendime hayaller kuruyorum başkasını buldu o yüzden ilgilenmiyor diye kendi kendimi üzüyorum

Konu sahibi kusura bakmayın ama sıkıcı tipsiniz bana göre. Ay okurken bile soğudum sizden adam'a Allah sabır versin. Sürekli konuşmak, mesajlaşmak insanı sıkar bunaltır. Aranızda bir saygı, özlem olsun.
Yok ben yapamam edemem biçemem diyorsanız eğer adam sizden ayrılmadan siz ayrılın sizi sürekli meşgul edecek biriyle olun.

Gayet vıç vıc hatta mıç mıç hatta beter bir ilişkiniz varmis. Ne istiyorsunuz acaba yapışık ikiz olmayı mı... Bak senin kadar ilgi isteyene sürekli başkalarını örnek gosterene ve adam ilgilendiği halde ilgilenmiyosun etmiosun vay başkasını mı buldun diye şizofrenik takılanlara kimse kolay kolay katlanmaz haberin olsun.

Ben eşimle birlikteyken gün içinde bir mailleşirdik, akşam da bir kere konuşurduk 5-10 dk. Şimdi evlendik, sadece akşam beni almaya iş çıkışı geldiğinde geldim diye haber veriyor. Bence gayet yeterli...

Ya zaten bir yıldır uzaktan yürütüyoruz bakın üç aydır göremedim yüzünü belki de bundandır diyeceğim de önceden de böyleydim sıkıcı değilim aslında mesela bana da bu şekilde davranan erkekler oldu ben bunaldım ayrıldım onlardan ne bileyim çok özlüyorum kendisini

Haklı olabilirsiniz

Otomatiğe bağlanmış gibi 2-3 saatte bir mesaj atması bile çok sıkıcı ve sen daha fazlasını istiyorsun. Bizim dönemlerce cep tel yeni çıkmıştı ve pahalıydı konuşmak mesajlaşmak. Ki daha evelden oda yoktu. Konuşmayınca msjlaşmayınca kimse kapmadı bizim sevgilimizi :) rahat olun boğmayın bence. Bir gün bunalır o burakır sizi bu gidişle.

Özlemek aşkı, sevgiyi kuvvetlendirir. Böyle yürümesi ideal.

Güveniyorsan ayrıl. Böyle yapmaya devam edersen bunaldığı için aldatabilir. Siz ne zaman vazgeçerseniz bu huyunuzdan o sizle daha çok vakit geçirir. Zorla beni sev mesajı veriyorsunuz ve dıymuyorsunuz. Siz kıskançlıktan yapıyorsunuz ama böyle bunaltmayın. O size güvenmese ve bunj yapsa hoşunuza gidermi. Yada ayrılın kendinize göre sizi bunaltan sürekli arayan. Arkadaşlarınızın yanına bile tek göndermeyen. İşe giriş çıkışta çocuk gibi sizi alan bir erkek bulun. Merak etmeyin böyle erkek mevcut.ben bir tanesini terketmiştim.
Emin ol sen ne kadar çekersen o daha çok seni merak edicektir. Ki zamanla alışıyorsun. Mesaj atmayı sen bile unutuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…