- 16 Haziran 2013
- 1.075
- 293
- 123
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Ya zaten bir yıldır uzaktan yürütüyoruz bakın üç aydır göremedim yüzünü belki de bundandır diyeceğim de önceden de böyleydim sıkıcı değilim aslında mesela bana da bu şekilde davranan erkekler oldu ben bunaldım ayrıldım onlardan ne bileyim çok özlüyorum kendisini
Bilmiyorum artık anlayamıyorum neden olduğunu kendisi de çok yoğun sttestli bir işi var sürekli insanlarla iletişim halinde olması lazım bunaltığımı dile getiriyor şu yorumlardan sonra anladım ki gerçekten bunaltmışım ama yine de engel olamıyorum kendimecanım ben anlıyorum seni. ben de erkek arkadaşımı sekiz aydır görmedim bazı sebeplerden ötürü. o yüzden her an konuşmak mesajlasmak istiyorum çünkü benim işim yok. ama onun işi var ve surekli müsait olamıyor. bu tamamen bizim işsizliğimizden şımarmalarımız bence.
Bilmiyorum artık anlayamıyorum neden olduğunu kendisi de çok yoğun sttestli bir işi var sürekli insanlarla iletişim halinde olması lazım bunaltığımı dile getiriyor şu yorumlardan sonra anladım ki gerçekten bunaltmışım ama yine de engel olamıyorum kendime
Arkadaş ilişkilerinde fazla aranmayı sevmem ben kendim istediğim de görüşürüm önceki ilişkilerim de ise hatırlamıyorum çok ciddi bir ilişkim olmadı bir kaç tanesini hatırlıyorum işten çıkar çıkmaz arardı nerdesin neden aramadınn veya açmadın diye kendim uzaklaştım bu yüzden diğeri de aynıydı bu yüzden bitti aile içinde de çok çok sevgiyle de büyümedim sevgiyede aç kalmadım bilmiyorum ben böyle davranmak istediğim için böyle oluyor engel olmadığımdanSadece bu ilişkinizde mi oylesiniz yoksa hem önceki iliskilerinizde, hem de arkadaslik iliskilerinizde çok aranmayi seven biri misiniz?
Cocukluk yaşlarında anne baba ayrılığı, erken yaşta kres, anane babaanne bakmasi gibi veya ilgisiz anne baba gibi, bir sevgi yoksunluguyla büyüyen insanlar, hayatlari boyunca hiçbir zaman o sevgi eksikligini tamamlayamiyor. Surekli ilgiye aç olarak kaliyorlar hangi yaşta olurlarsa olsunlar. Bunlardan biri var miydi sizin çocukluğunuzda
Sanırım calismiyorsunHım sizler ciddisisiniz ya ben çok takılıyorum bu konuya ama üç saat içinde mesaj gelmesin hemen sitem sözlerine başlıyorum trip yapıyorum kendi kendime hayaller kuruyorum başkasını buldu o yüzden ilgilenmiyor diye kendi kendimi üzüyorum
çalışıyorum hemşireyimSanırım calismiyorsun
Calismasaydin bu davranışı normal gorebilirdim ama çalışıyorsanız bu kadar yeterli benceçalışıyorum hemşireyim
Görünürde herkes öyle diyor yavaştan kendimi dizginlemeyi öğrenmeye çalışsam iyi olacak gibiCalismasaydin bu davranışı normal gorebilirdim ama çalışıyorsanız bu kadar yeterli bence
Hiç bu açıdan düşünmemiştim sevdim... haklısınız ben Zaten anladım ki olayı fazla abartmışım teşekkür ediyorum yorumunuz içinBak canım şöyle düşün 4 sene devirmissiniz ve gayette güzel bir biçimde. Yarın birgun evlenirsen eşinden zırt pırt mesaj beklemezsin o da zaten evli olduğu için artık akşam görüşürüz diye de aramaz. Ama sürekli arayan adam evlenince aramazsa evde büyük sıkıntı olur, çünkü niye aranıyordu ne oldu ne bitti adamın başının etini yersin. En iyisi böyle emin ol.
Peki teşekkürlerBen de senin gibiydim.en fazla 2 saat durabiliyordum haberleşmeden ki biz iş yerinde ekran basında sürekli iletişim halinde olabiliyoruz oyle bi programimiz.var ona.ragmen merak ederim sorarım yazarım ekranda msj atarım bizimki karşılıklı o da arar merak eder ekrandan cevap alamayinca.ben kendimi şimdilerde geri cekiyorum bilerek zor oluyor ama daha güzel oluyor.inan.o yazdığında cevap verme aradığında hemen açma merak etsin o düşünsün bırak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?